![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Program de extragere backup
Last Updated: Apr 16 2022 12:08, Started by
remus43
, Apr 01 2022 10:58
·
0

Posted 01 April 2022 - 10:58

Salutare, am si eu nevoie de ajutor, de a lungul timpului tot am facut la telefoane backup-uri, doar pe ios, iphone, si as dori sa stiu cu ce pot sa vad aceste backup-uri sau sa le pot extrage si sa vad fisierele in folder, in mod normal, am incercat cu itunes dar imi pozele in format mic si unele backup-uri de mai de mult nu le poate deschide, din cauza ca aveam poate si alt calculator cu alt itunes pe atunci, am mai deschis manual cate o poza din acele backup-uri, dar nu toate merg, ca sunt si video si text si alte lucruri salvate si sunt mii de fisiere in backp-uri, mi-ar trebui un program sa le pot vedea ca si cum se vad fisierele normale in explorer, multumesc mult.
|
Posted 01 April 2022 - 11:28

In Windows nu stiu daca gasesti, mai repede pe Mac-uri...
|
Posted 01 April 2022 - 14:42

Nu există.
Backup-ul la IOS e ca să fie ce ai în telefon în siguranță, nu pentru stocare de fișiere aiurea. Așa o românească - iei un aifon, încarci un backup în el, vezi ce ai, le salvezi în calculator, după care o iei de la cap. |
Posted 01 April 2022 - 15:39

Erată
Zice unu pe internete că merge așa (programu respectiv merge și pe Mac și are și versiune de Windows) https://ios.gadgetha...iphone-0161398/ Spor la lucru Edited by waterman, 01 April 2022 - 15:41. |
Posted 01 April 2022 - 16:20

@waterman, multumesc frumos, si cu ce e recomandat sa le salvez in calculator?
|
Posted 01 April 2022 - 18:08

Posted 16 April 2022 - 12:08

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users