![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Inrosire solutie Diprosalic
Last Updated: Nov 19 2022 20:56, Started by
xAlexandru
, Mar 24 2022 12:17
·
2

Posted 24 March 2022 - 12:17

Salutare tuturor.
Ma confrunt cu o situatie si sper ca ma puteti ajuta voi sa gasesc o explicatie ![]() Ideea e ca nu am mai folosit in ultimele 2 saptamani si solutia s-a inrosit. Arata exact ca betadina. Folosesc de ceva timp si nu am mai patit niciodata. Poate fi vorba de vreo reactie chimica? Poate oxidare ceva? ![]() Sper ca am postat in locul potrivit. ![]() Multumesc! |
Posted 24 March 2022 - 13:21

Si eu folosesc de ani de zile si nu s-a inrosit niciodata. Probabil expirata. Arunc-o.
|
Posted 24 March 2022 - 14:09

Si unde gasesti sa cumperi? La farmacii nu mai exista de ceva timp
|
Posted 24 March 2022 - 14:12

dau comanda la farmacia locala (in UK)
Precizare: Eu cumpar Diprosalic la tub (pasta albuie), nu este solutie preparata local. Edited by LukRo, 24 March 2022 - 14:14. |
Posted 24 March 2022 - 15:11

Exista si solutie, e mai buna. Dar nu se mai gaseste
De inrosit nu s-a inrosit niciodata desi am gasit tub expirat de multi ani. Poate ai avut ceva pe piele/deget cand ai folosit-o si s-a "contaminat" |
Posted 26 March 2022 - 09:44

Posted 19 November 2022 - 20:56

Din ce stiu, crema ar trebui sa fie in tub cu ambalaj de fier (metalic). Acest fier, in forma oxidata (Fe2O3) are culoare rosie/caramizie (solubil/hidratat). In mod normal, crema nu formeaza conditii oxidante iar fierul nu se poate oxida. Insa, daca intr-adevar este vorba de fier, tind sa cred ca exista o contaminare microbiana. Aceste bacterii fie sunt inactivate chimic de excipientii cremei (cu participarea fierului metalic in reactie si formare de Fe2O3 si culoare rosie) fie sunt foarte rezistenti la cocktailul de substante chimice si prefera sa consume fier (nutritiv) si il transforma in Fe2O3.
In orice caz, crema nu mai este buna. ![]() O poza ar fi binevenita. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users