![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
merita o "camera pentru animale"?
Last Updated: May 11 2022 09:13, Started by
rares3968
, Mar 23 2022 15:48
·
7

Posted 20 April 2022 - 22:47

Posted 10 May 2022 - 12:19

Deci ai concluzionat ca merita.Imi plac acei ce acorda importanta animalelor de companie,de obicei in rural mai ales oamenii se gandesc doar la animalele din ograda,ce urmeaza a fi sacrificate.
Felinele pe masura ce inainteaza in varsta dorm mai mult,cam ca si oamenii... Esti pe dos. Tu i-ai oferit confirmarea de care avea nevoie in oceanul de negari? |
Posted 11 May 2022 - 09:13

Azi pisica mea a ve it dupa mine pana la butic.. cand am traversat strada, am luat-o pe umar, apoi s-a incolacit la gat ca un fular. Lumea zambea cand ma vedea. Cum sa tii o mata captiva intr-o camera? Wtf? Cu ce ti-a gresit?
Numa duhoarea care va fi in respectiva incapere, te va face sa eviti acea camera. Pisicile stau afara, si noaptea dorm in pat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users