![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Aveti(sau ati auzit de) o pisica din rasa albastru de rusia?
Last Updated: Mar 23 2022 07:43, Started by
rares3968
, Mar 21 2022 15:33
·
0

Posted 21 March 2022 - 15:33

Ati auzit de pisicile din rasa asta? Vreau sa-mi iau una si nu prea mi-am dat seama de cum sunt pisicile astea...
Daca are cineva o pisica din rasa albastru de rusia (sau a vazut una/a auzit de una) il rog sa posteze informatii despre rasa. Din cate am citit pana acum, sunt foarte independente si inteligente. Edited by rares3968, 21 March 2022 - 15:33. |
Posted 21 March 2022 - 15:57

Greu al naibii sa cauti pe google: https://www.zooplus....bastru-de-rusia
|
Posted 21 March 2022 - 16:03

Greu al naibii sa cauti pe google: https://www.zooplus....bastru-de-rusia ![]() Hai ca am cautat si eu: [ https://i0.wp.com/russischblau-bayern.com/wp-content/uploads/2017/04/Russischblau-Katze-Mia.jpg?resize=1080%2C720 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/g_MkG4qR76s?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Bursul, 21 March 2022 - 16:04. |
Posted 21 March 2022 - 16:06

In contextul actual te sfatuiesc sa-ti iei altceva!!!
![]() |
Posted 21 March 2022 - 16:07

Are un coleg. Din ce zice el, e ok.
Se joaca iar daca o enervezi se duce in coltul ei favorit si se razbuna pe jucariile ei. Plus ca nu se catara pe mobilier. |
Posted 21 March 2022 - 16:09

Sunt extrem de potrivite pentru oamenii care sunt plecati mai des de acasa (adica eu)
Are un coleg. Din ce zice el, e ok. Se joaca iar daca o enervezi se duce in coltul ei favorit si se razbuna pe jucariile ei. Plus ca nu se catara pe mobilier. Si sunt foarte independente. De Maine Coon ce aprere aveti? |
Posted 21 March 2022 - 16:15

Posted 21 March 2022 - 16:30

Eu consider ca pisicile din rasa respectiva sunt foarte frumoase. Si pretul lor este pe masura frumusetii.
Maidanezul meu a ajuns la mine gratis, l-am indragit toti imediat. Si traieste bine de 14 ani, sper ca si el are aceeasi parere. ![]() |
Posted 21 March 2022 - 16:30

Am avut una. A fost cea mai oribilă pisică pe are am avut-o. Acum... poate au şi ele personalități diferite, în funcție de indivizi. Însă cea pe care am avut-o a fost oribilă. L-am luat (că a fost motan) pentru copil, în primul rând. Şi ticăloasa, îl ataca şi zgâria pe copil, la început, când noi adulții nu eram de față.
Edited by Mike1alike, 21 March 2022 - 16:44. |
Posted 21 March 2022 - 16:33

Masculii sunt teritoriali.
Pe langa asta, de obicei ataca daca ceva din mediul lor le cauzeaza frica sau disconfort. Cum zici si tu, acum depinde si de la individ la individ. |
Posted 21 March 2022 - 17:02

Eu consider ca pisicile din rasa respectiva sunt foarte frumoase. Si pretul lor este pe masura frumusetii. Maidanezul meu a ajuns la mine gratis, l-am indragit toti imediat. Si traieste bine de 14 ani, sper ca si el are aceeasi parere. ![]() Attached FilesEdited by sanderoalex, 21 March 2022 - 17:03. |
Posted 21 March 2022 - 17:17

Are un coleg. Din ce zice el, e ok. Se joaca iar daca o enervezi se duce in coltul ei favorit si se razbuna pe jucariile ei. Plus ca nu se catara pe mobilier. Cunosc pe cineva care avea pisică din aceasta rasa. Locul ei preferat era...sus, pe ușa (pe marginea de sus a foii de ușa). Și învățase sa deschidă toate clantele ușilor interioare. Era sa cada de la etajul 9, venind în fuga din casa, direct prin sita ușii de la balcon, pentru ca auzise niște porumbei care aterizasera pe pervazul balconului. Așadar, pe lângă anumite caracteristici/temperament corespunzătoare rasei în sine, contează și caracterul propriu al pisicii. Unele exemplare dintr-o rasa pot fi adorabile, altele tare năzdravane sau de-a dreptul rele. Rareș, cum a rămas cu mutatul la casa și câinele amstaff, l-ai luat și pe acesta sau te-ai răzgândit? |
|
Posted 21 March 2022 - 17:18

Am avut, a trait 15 ani. Castrat la 5-6 luni, complicatii (struviti) pe la 2-3 ani - am inteles ca e boala generala, trecut pe hrana speciala. Extrem de inteligent, frumos, suplu si afectuos. Se urca cat se poate de sus pe mobila/pe orice. Facea aport la jucarii, minge. Suparacios cateodata, teritorial (l-am dus la ai mei cand am fost plecat si n-a mancat nimic 2 saptamani). Un motan formidabil care a lasat un gol mare in urma. Recomand cu caldura.
A avut companion de pe la un an/doi un alt motan, tomberonez. S-au acceptat si s-au inteles. Celalalt motan i-a supravietuit si a suferit dupa el. Edited by lucianburjuiul, 21 March 2022 - 17:21. |
Posted 21 March 2022 - 17:54

Posted 21 March 2022 - 20:07

Van Kedisi e o rasa de pisica care exista doar in regiunea Van din estul Turciei. Nu se compara cu Albastru de Rusia. Pana de curand era interzis exportul in alte tari. In partea drapta e rasa maidaneza. Exista o multime de pisici maidaneze cu blana scurta si gri pe la noi.
![]() ![]() Edited by Leo2006, 21 March 2022 - 20:14. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users