Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

PUABundler:WIn32/FusionCore

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004
Nu stiu daca am postat unde trebuie .Rog un pic de ajutor .
Am MB Asus 270 Si doua SSD M.2 , unu Sata si unu M 2 , plus depozitarea pe un HDD sata de 1 Tb. Pe ambele am Win 10 intrucat impart PC cu sotia si asa nu ne deranjam .

Cu SSD m2 am probleme :
La cateva zile apare notificarea asta  : PUABundler:Win32/FusionCore in EPMVolFlt Restart . Dupa restart intra in blue screen si nu mai pot repara decat daca pun
o clona facuta cu Acronis True Image .
Am avut Bitdefender 3 luni gratis si in perioada asta nu am avut probleme . Nu-mi da mana sa dau 150 lei .
Stie cineva cum pot sa blochez " PUABundler:Win32/FusionCore in EPMVolFlt " Cu Win Defender ?
rog frumos .
Acum nici clona nu o mai pot face de pe SSD m2 pe un HDD sata , ca ar dura in loc de cateva minute , cateva ore .
Cred ca treaba asta apare ca nu am configurat ca lumea Bios / UEFI sa vada bine si Sata M.2 Sata si M.2
Ma poate ajuta cineva ?
Rog frumosssss.

#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,688
  • Înscris: 15.06.2004
Acolo unde ai postat se posteaza Tips&Tricks, nu cereri de ajutoe, mai ales ptr potential malware.

Problema ta - nu ai windows-ul la zi s-ar parea - apare in versiunea 2004 - de acum 2 ani.
Cred ca a incetat si suportul ptr ea deja.

Rezolvarea - https://answers.micr...cd-c6059c8e0828

Dar ideal ar fi sa vii cu Windows-ul la zi - 21H2 e ultima versiune.

Daca esti pe ultima, e problema. Si ai ceva PUP nedorit.
Caz in care vezi ce scrie aici - https://forum.softpe...hide-topic-nou/

Defenderul din Windows e la fel de bun ca Bitdefender, doar ca nu are si partea de firewall.


#3
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004
Multumesc de ajutor .
Sunt cu UPDate la zi . Mie imi apare notificare de la Win Defenfer cu un dulau legat cu lantul de un cotet si cu buton RESTART
Dupa orice restart cand pornesc PC se duce intr-un Blue Screen cu mesaj ca nu poate sa booteze . Am incercat sa repar cu Syst. Restore , cu toti dracii dar nimic .
Numai cu o clona buna merge , si iar cade dupa cateva zile.
O sa incerc cu   https://answers.micr...cd-c6059c8e0828
Multam frumos.

#4
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,089
  • Înscris: 30.08.2006
Sigur e defenderul din Windows, cel de la care primesti notificarea ?

 titi33, on 17 martie 2022 - 13:12, said:

Mie imi apare notificare de la Win Defenfer cu un dulau legat cu lantul de un cotet si cu buton RESTART



#5
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004
Asta este notificarea . Nu stiu de unda vine dar cand  apare Windowsu deja  e bulit irecuperabil.
Acum am Win-ul functional si am scanat cu MSERT.exe dar nu a gasit nimic . De fapt am mai scanat degeaba ca PUA tot a aparut.
Distanta intre aparitii este intre 1 si max 12 zile .

Attached Files



#6
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,089
  • Înscris: 30.08.2006
Renunta la IMGBurn si instaleaza o alternativa. Poate fi si o alta aplicatie instalata de curand care a venit la pachet cu module adware.
Dezinstalezi tot ce ai pus in ultima saptamana.

#7
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004
Salut si multumesc .
Nu am IMGBurn .Treaba la mine e veche .O "tratam" cu clone bune pana ma lovea iar . Asa fac si acum .
Am prins Bitdefendet moca 3 luni si mu am avut probleme . Dupa expirare cred ca am facut o prostie ca am dezinstalat Bitdefender ca poate
functiona mai departe dar nu se actualiza . Oricum nu-mi da mana sa dau 152 Lei din pensie si nici nu am cu cine sa impart cele 5 licente .
Deci Bitdefender avea PUA asta a mea la excluderi , o trata , dracu stie cum facea fara vre-o configurare specifica .
Oare nu se poate configura si Win Defender ?

#8
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,904
  • Înscris: 22.12.2005
pai atunci stii deja raspunsul..cauta un antivirus ( eset de ex)care sa aiba trial 6 luni si astept blackfriday  ca sa  cumperi linceta cu pretul de 2 pachete de tigari.
nu e de joaca cu securitatea, ce faci tu acolo cu pusul clonie la loc e tiganie ( nu in sensul jignitor)

sistemul se tine LA ZI cu update-urile si conturile pe care lucrezi  ( tu si sotia) sa fie INDEPENDENTE Si cu drepturi de USER  ( in nici un caz ADMIN)

#9
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,089
  • Înscris: 30.08.2006
6 luni free
https://www.bitdefen...opt/index.html#
3 luni free
https://www.bitdefen...opt/index.html#

#10
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,688
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

Asta este notificarea . Nu stiu de unda vine dar cand  apare Windowsu deja  e bulit irecuperabil.

1. Ptr cazul in care ai update la zi ti-am dat mai sus alt link, sa urmezi pasii de acolo.

2. Mie nu-mi pare sa fie de la windows notificarea aia. Eu n-am intalnit sa bage si poze cu catei in notificarile Defenderului. Nu stiou ce ai pe-acolo.
Urmeaza strict pasii din linkul de mai sus si vezi ce rezulta la scanari.

#11
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004

 eiffel, on 18 martie 2022 - 10:01, said:

1. Ptr cazul in care ai update la zi ti-am dat mai sus alt link, sa urmezi pasii de acolo.

Am scanat cu Adwcleaner , a gasit o gramada de PUA pe care le-am sters , am scanat si cu JRT , a mai gasit cate ceva .
Acum astept 2 saptamani sa vad daca mai apare mizeria sa fiu sigur ca tratamentul a reusit si apoi osa instalez :
6 luni free
https://www.bitdefen...opt/index.html#
3 luni free
https://www.bitdefen...opt/index.html#
Oferite de Leo2006
Mii de multumiri si dator pe veci .
Viata lunga si prospera .

#12
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,688
  • Înscris: 15.06.2004
Sper ca nu te-ai oprit doar la astea doua cu scanarea.
Ca daca da, e posibil sa reapara.

#13
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004
Am mai scanat si cu Malwarebit . A mai gasit si asta o gramada pe care le-am bagat in carantina . Am facut curat cu CCleaner si acum astept sa vad daca am rezolvap
problema.
Ciudat este ca de cate ori pornesc PC si rescanez iar apar fisiere PUA .

#14
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,688
  • Înscris: 15.06.2004
SI dupa Malwarebyte... mai erau si 2 antivirusi recomandati.

Loguri vad ca nu ai postat...

System Restore l-ai dezactivat inainte de scanare ?

#15
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004
System Restore este dezactivat . Am scanat si cu MSERT si KVRT si nu am mai gasit nimic.
Cu logurile faptul ca am  rescanat am pierdut logurile initiale si ultimele aratau zero carcalaci asa ca nu le-am mai postat .
Cred ca le-am curatat si cleiul din urechi . Oricum mai toate " scanerele " expira in cateva zile asa ca astept 2 saptamani sa vad daca
mai apare ceva . Indiferent de rezultat o sa instalez Bitdefender cel free 6 luni daca o mai fi de actualitate .
Dator pe veci pentru timpul pierdut cu mine.
O seara buna.

#16
MhG_51

MhG_51

    :)

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,320
  • Înscris: 04.05.2009
Buna.
Urmeaza pasii de aici,
https://forum.softpe...r/#entry8313329
Nu ai date personale, sau info, despre persoana ta (in log).
Daca vezi, date personale, poti atasa cele doua loguri(FRST.txt si Addition.txt), in PM.

#17
titi33

titi33

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 828
  • Înscris: 06.05.2004
Multumesc frumos. Acum am facut procedura de aici  : https://forum.softpe...ide-topic-nou/.
Astept sa vad rezultatul si daca apare iar problema  o sa incerc sfatul tau.
Nu de alta dar sa nu fac varza PC.
O sa anunt rezultatul.

#18
MhG_51

MhG_51

    :)

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,320
  • Înscris: 04.05.2009
Cand vrei, FRSTsi postezi sau trimiti logul.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate