![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Colectie Revise Scooby Doo (DeAgostini)
Last Updated: Apr 28 2022 21:30, Started by
raul223
, Mar 16 2022 02:27
·
4

Posted 16 March 2022 - 02:27

Salutare
Isi mai aduce aminte cineva de aceasta colectie https://anticariatul...-doo-anul-2006/ ? Am lipsa cateva numere. Eram curios daca stiti vreun site de unde de le pot lua, eu nu prea am gasit nimic...sau daca le vinde cineva. |
Posted 16 March 2022 - 07:08

Salut. Da. Am o parte din colecție pe acasă. Nu știu pe unde ar putea fi de vânzare pe internet.
Uită-te aici. https://m.olx.ro/d/o...oo-IDfMTjS.html Edited by Cosmin_Andrei, 16 March 2022 - 07:10. |
Posted 16 March 2022 - 08:08

Ai incercat pe site-ul asta? Din cate am vazut, Editura DeAgostini a dat faliment si nu mai e o optiune de intrebat.
Totusi, ce numere ai lipsa? As putea intreba cativa fosti colaboratori (am lucrat in presa) sa vad daca mai au ceva. Stiu ca e cu bataie lunga, dar nu se stie niciodata (ca regula generala: chioscurile care nu-si dau marfa inapoi li se imputa si marfa e expusa pana la lichidare). |
Posted 17 March 2022 - 01:59

Pololica, on 16 martie 2022 - 08:08, said:
Ai incercat pe site-ul asta? Din cate am vazut, Editura DeAgostini a dat faliment si nu mai e o optiune de intrebat. Totusi, ce numere ai lipsa? As putea intreba cativa fosti colaboratori (am lucrat in presa) sa vad daca mai au ceva. Stiu ca e cu bataie lunga, dar nu se stie niciodata (ca regula generala: chioscurile care nu-si dau marfa inapoi li se imputa si marfa e expusa pana la lichidare). |
Posted 21 March 2022 - 17:07

Alte surse de a face rost de numerele lipsa ? Inainte erau si la ei pe site, acum vad ca nu mai sunt. Auzisem ceva ca firma DeAgostini s-a restras de pe piata din Romania. Asa este ?
|
Posted 21 March 2022 - 19:35

Olx sau alte site-uri de genul asta. Nu prea știu de unde din alta parte.
|
Posted 22 March 2022 - 10:06

aveam si eu reviste cu scooby, le-am pastrat pana prin 2010.
|
Posted 23 March 2022 - 02:03

Posted 28 April 2022 - 21:30

Pololica, on 16 martie 2022 - 08:08, said:
Ai incercat pe site-ul asta? Din cate am vazut, Editura DeAgostini a dat faliment si nu mai e o optiune de intrebat. Totusi, ce numere ai lipsa? As putea intreba cativa fosti colaboratori (am lucrat in presa) sa vad daca mai au ceva. Stiu ca e cu bataie lunga, dar nu se stie niciodata (ca regula generala: chioscurile care nu-si dau marfa inapoi li se imputa si marfa e expusa pana la lichidare). 24-51 (inclusiv 24,51) 54 87-pana la final (inclusiv 87) Are cineva idee unde le gasesc ? Am cautat peste tot pe internet si nu am gasit nicaieri, la un pret care sa nu fie exagerat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users