![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Green Park Residence Herastrau
Last Updated: May 17 2023 08:57, Started by
vatman_batman
, Feb 23 2022 14:21
·
6

Posted 25 May 2022 - 00:47

Au început să îmi apară foarte multe reclame cu eiacest complex imobiliar pe facebook si instagram. Prețurile nu mi se par mici, cum spunea cineva aici.
|
Posted 25 May 2022 - 12:29

Ce preturi? Daca sunt cele de pe site, sunt destul de bune. 2 camere, 66mpu, la 173k.
|
Posted 25 May 2022 - 15:35

Pentru Herastrau cred ca da. Acum iti iei in Rahova 50-55mp cu 105-110k, bloc nou.
|
Posted 23 June 2022 - 13:27

Salut, am o intrebare pt cei care au dat avans si au antecontract, mie imi expira cele 3 luni de gratie, dupa aceste 3 luni de gratie mai trebuie sa astept 6 luni pt a putea cere avansul? Mersi frumos
|
Posted 24 June 2022 - 09:44

Salut, din cate am inteles va trebui sa primesti lunar penalizarea dupa perioada de gratie, timp de 6 luni. Dupa cele 6 luni poti cere inapoi avansul dat (cel putin asa e in antecontractul nostru).
Noua ne-a expira perioada de gratie si asteptam sa vedem daca vireaza banii de penalizari. E cineva care a trecut si de perioada de penalizari si vrea sa ceara avansul inapoi? |
Posted 24 June 2022 - 13:28

Imputernicitul din partea Green Park si-a dat demisia si nu se restituie avansurile achitate in urma rezolutiunii. Pentru cei interesati, se poate discuta pe acest subiect pe cea mai cunoscuta platforma Social Media cautand numele dezvoltatorului
|
Posted 24 June 2022 - 14:54

Pai si daca si-a dat demisia de ce nu se restituie avansurile achitate? Nu inteleg. Cum putem lua legatura? Pe facebook nu gasesc nimic.
|
Posted 24 June 2022 - 16:40

Grupul este Public cu denumirea Green Park Herastrau. Asa am reusit sa intram in contact unii cu ceilalti.Deoarece nu au disponibile sumele din avans. Daca se insista pe rambursare, atunci nu mai raspunde nici unul dintre ei
|
|
Posted 28 June 2022 - 00:09

Imputernicitul din partea Green Park si-a dat demisia si nu se restituie avansurile achitate in urma rezolutiunii. Pentru cei interesati, se poate discuta pe acest subiect pe cea mai cunoscuta platforma Social Media cautand numele dezvoltatorului Eu am cautat grupuri despre acest complex, insa pe singurul grup pe care l-am gasit nu este nicio discutie despre acest subiect. Mai exista un alt grup in afara de acesta? https://www.facebook...723155585663391 |
Posted 11 July 2022 - 12:56

Deci este un 2008 reloaded, cu santiere ramase in paragina si avansuri blocate?
|
Posted 12 July 2022 - 10:38

E incredibil ca isi fac in continuare reclama agresiva pe social media. Inca incearca sa extraga bani de la oameni. E trist.
|
Posted 12 July 2022 - 11:10

Posted 09 August 2022 - 04:46

"Lucs" de Herastrau: https://stirileprotv...-la-strada.html
In reportaj apare Str Barajul Argesului 8, adica fix acest complex. Wild Wild West... Edited by leusteanul, 09 August 2022 - 04:46. |
|
Posted 10 August 2022 - 03:13

Location location si alea alea.
![]() ![]() ![]() Prost sa fii, prost sa fii sa o crezi |
Posted 10 August 2022 - 04:46

In ce hal au macelarit parcela si straduta aia... Asa ceva n-o sa vezi niciodata intr-o tara ceva mai civilizata, haiducia asta de la noi se va termina prost la un moment dat.
|
Posted 29 August 2022 - 08:31

In situatia voastra ma aflu si eu: cu avansul dat si cu incertitudini mari in privinta capacitatii dezvoltatorului de a livra proiectul.
Am intrat pe grupul de FB: Green Park Herastrau. O idee foarte buna a celui/celei care l-a creat pentru ca asa putem intra in contact mai usor unii cu ceilalati! Eu am 3 adrese de mail pe care mi le-a dat consultantul de la Remax: [email protected] - Diana Schiopu este persoana care a si reprezentat Greenpark Development & Investment la momentul semnarii [email protected] - Lior Lahav nu stiu cine e, nu am vorbit niciodata iar site-ul la care este atasata adresa de mail este doar o pagina de test. [email protected] - Daniel Itzhak nu stiu cine e, nu am vorbit niciodata dar site-ul la care este atasa adresa de mail este de IT, Telecom Le-am dat mail celor 3, Dianei Schiopu in romana iar celorlati in engleza cerand informatii despre proiect: evolutia proiectului, persoana de contact (nume, mail, telefon) care sa ma tina la curent cu evolutia proiectului si parereri in legatura cu aparitia articolului in Inspectorul Pro, dar si cum vad ei ca ar putea sa evolueze lucrurile sau ce am putea noi, promitentii cumparatori, sa facem sa ii ajutam sa obtina receptia. Pana acum nu am primit nici un raspuns. Parerea mea este ca cel mai bine ar fi ca toti cei care am dat avansul, toti promitentii cumparatori, sa intram in contact si sa cautam reprezentare comuna pentru a actiona impreuna. Asa am putea avea mai multa influenta si la Primaria S1 decat daca mergem singuri sa cerem informatii. Important este urmatorul lucru: daca a fost respectata autorizatia primaria este obligata sa semneze receptia. Din punct de vedere legal nu are cum sa o refuze. Acest lucru trebuie verificat in prima instanta. Eu am toate documentele (le-am cerut de la dezvoltator inainte sa platesc avansul) si din cate imi dau eu seama, autorizatia este conforma cu proiectul. Ar fi bine insa sa se uite si cineva de specialitate ca ulterior sa ne indreptam catre primarie sau catre dezvoltator. Haideti pe grupul de FB: Green Park Herastrau sau daca nu vreti adaugati-ma pe mine pe FB: Latif Stoica - am aceeasi poza de profil ca aici. Si o sa fac eu un grup apoi unde sa comunicam mai rapid! Edited by latif, 29 August 2022 - 08:32. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users