![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Recomandare monitor
Last Updated: Jul 25 2022 16:36, Started by
raul1ro
, Mar 14 2022 16:54
·
2

Posted 14 March 2022 - 16:54

Vreau sa imi cumpar un monitor de 24".
In principal va fi folosit pentru programare. Din ce am citit flicker-free ar ajuta. Daca gresesc va rog sa imi spuneti. Printre va fi folosit si pentru gaming(amator). Pretul nu as vrea sa treaca de 1000 lei. Eu mi-am facut o mica lista: https://www.pcgarage...freesync-75-hz/ https://www.pcgarage...premium-144-hz/ Tind sa merg spre modelul de la Samsung, dar nu sunt foar convins, de aceea apelez la parerea voastra. Sunt deschis si la sugestii. Daca aveti nevoie de mai multe detalii pentru a-mi oferi parerea, va rog sa spuneti. |
Posted 14 March 2022 - 17:37

Philips 243V am eu, de 2 ori (unul e folosit pentru munca si altul pentru acasa).
Nu stiu daca-i cel mai bun dar imi fac treaba cu ele. |
Posted 14 March 2022 - 17:43

Samsung C27F398FWR. Pentru programare, e exact ce trebuoe
|
Posted 14 March 2022 - 18:11

Personal, daca nu te intereseaza editare foto video ci doar programare si eventual ceva jocuri as merge pe monitor cu panel VA si nu IPS.
Ai un contrast mai bun si e mai odihnitor ptr ochi. In cazul de fata Samsung. |
Posted 14 March 2022 - 20:05

Pentru programare eu aș merge pe un monitor 2K de 27" sau, mai bine, pe unul WQHD de 34". Cele de 24" și doar FHD deja sunt prea mici. Rezoluția mai mare ajută la vizualizarea mai multor informații deodată, mă gândesc că vizualizezi în paralel codul sursă și rezultatul compilării.
Dacă ești decis pe monitor 24" FHD, te poți orienta spre cele refurbish, la 1/3 din preț: https://pdmedia.ro/M...d-LG-23MB35PY-B |
Posted 14 March 2022 - 22:24

1000 lei buget si se recomanda refurbished ?!
Nici vorba ! Exista optiuni multiple pentru acest buget. Daca nu se poate vedea/testa intr-un showroom, se poate vedea/testa acasa si, daca nu corespunde, se poate returna simplu. |
Posted 15 March 2022 - 09:38

Te mai poti uita si la Gigabyte G24F daca se mai gaseste pe undeva.
|
Posted 18 March 2022 - 13:10

Personal, daca nu te intereseaza editare foto video ci doar programare si eventual ceva jocuri as merge pe monitor cu panel VA si nu IPS. Ai un contrast mai bun si e mai odihnitor ptr ochi. Eu am avut doar TN si IPS-uri de-a lungul vietii, acum am primul si ultimul VA pe care il voi detine vreodata. |
Posted 25 July 2022 - 16:36

Pana la urma am cumparat Samsung-ul. Dupa 4 luni, pentru nevoile mele, pot sa spun ca sunt multumit si nu am nimic de spus contra. Va multumesc pentru pareri.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users