![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Participati la recensamant?
Last Updated: Sep 13 2022 19:31, Started by
mediasick
, Mar 13 2022 17:15
·
0

Posted 04 July 2022 - 17:41

Eu si mama, ne-am autorecenzat.
Pt. tata si sora, cred ca o sa vina cineva. Un fraier. |
Posted 10 July 2022 - 16:21

Am inteles ca au inceput deja sa se dea amenzi, stiti ceva despre contestarile amenzilor?
|
Posted 10 July 2022 - 16:42

Nu ai cum sa le contesti.
Ai avut destul timp la dispozitie, pentru recenzare. |
Posted 10 July 2022 - 16:46

Posted 10 July 2022 - 17:04

Posted 10 July 2022 - 18:58

Posted 10 July 2022 - 19:08

Posted 12 July 2022 - 20:43

Ce fricosi au ajuns multi dintre noi! De cand v-au pus astia masca pe bot, ati devenit roboti teleghidati! Gata ... amenda! Care amenda? cica daca refuzi recenzarea! ok, hai sa facem un film: vine un recenzor la mine la poarta si claxoneaza la sunerie! Iese cineva si ii spune ,,du-te ba d-aicisea ca nu e nimenea acasa"! Asa si? O sa ziceti ca IO primesc amenda, nu?! eeee v-ati repezit ca rata la muci, eu nu eram in ziua respectiva nici acasa nici in tara, nenea ala care a raspuns la poarta tundea gazonu ... Si la urma urmei chiar daca eram eu, recenzorul are dreptul sa ma legitimeze, sa-mi ceara boletinu cu poza??? Pai NU prea, ca nu prea e pulitist ... deci pe cine amendeaza recenzorul daca nu legitimeaza pe nimenea? Catelu, pisicu sau purcelu!!! hahahaha
|
Posted 13 July 2022 - 07:43

Ce fricosi au ajuns multi dintre noi! De cand v-au pus astia masca pe bot, ati devenit roboti teleghidati! Gata ... amenda! Care amenda? cica daca refuzi recenzarea! ok, hai sa facem un film: vine un recenzor la mine la poarta si claxoneaza la sunerie! Iese cineva si ii spune ,,du-te ba d-aicisea ca nu e nimenea acasa"! Asa si? O sa ziceti ca IO primesc amenda, nu?! eeee v-ati repezit ca rata la muci, eu nu eram in ziua respectiva nici acasa nici in tara, nenea ala care a raspuns la poarta tundea gazonu ... Si la urma urmei chiar daca eram eu, recenzorul are dreptul sa ma legitimeze, sa-mi ceara boletinu cu poza??? Pai NU prea, ca nu prea e pulitist ... deci pe cine amendeaza recenzorul daca nu legitimeaza pe nimenea? Catelu, pisicu sau purcelu!!! hahahaha Recenzorii n au avut chef sa si faca treaba. La noi tragea lumea de ei sa scape mai rpd si ei ziceau ca la sfarsit, nu acum. Intre timp toti au plecat in concediu .. |
|
Posted 13 July 2022 - 08:21

La mine e pe dos - dupa ce a venit odata neanuntat acu a pus un afis pe usa acu 2 saptamani ca vine weekendul tracut.
Dupa care a trecut pe afis nr apartamentelor care sa-l contacteze de urgenta, chiar daca s-au autorecenzat online. Dar multe nu-l vor suna - sunt goale sau cu chiriasi care n-au nicio treaba... Un articol interesant - https://www.contribu...re-unde-suntem/ Ei inca se asteapta sa se recenzeze cam 19 milioane. Si totusi eu zic ca s-au recenzat deja majoritatea - neoficial estimarea ar fi ca suntem pe la 16 milioane - restul sunt afara. Si se pare ca guvernantii nu vor sa inteleaga asta. Ar fi si rau ptr ei - s-ar pierde locuri calde si bine platite la Bruxelles. |
Posted 13 July 2022 - 08:33

Posted 13 July 2022 - 18:24

@Mosotti! Daca tot m-ati facut rebel si m-ati vazut si amendat, va rog sa-mi spuneti conform carei legi, articol, litera, sunt obligat sa raspund la poarta unor persoane necunoscute! NU prea stiti, nu?
![]() |
Posted 13 July 2022 - 20:19

La mine e pe dos - dupa ce a venit odata neanuntat acu a pus un afis pe usa acu 2 saptamani ca vine weekendul tracut. Dupa care a trecut pe afis nr apartamentelor care sa-l contacteze de urgenta, chiar daca s-au autorecenzat online. Dar multe nu-l vor suna - sunt goale sau cu chiriasi care n-au nicio treaba... Un articol interesant - https://www.contribu...re-unde-suntem/ Ei inca se asteapta sa se recenzeze cam 19 milioane. Si totusi eu zic ca s-au recenzat deja majoritatea - neoficial estimarea ar fi ca suntem pe la 16 milioane - restul sunt afara. Si se pare ca guvernantii nu vor sa inteleaga asta. Ar fi si rau ptr ei - s-ar pierde locuri calde si bine platite la Bruxelles. "Intrebarea este daca populatia e nerecenzata din cauza ca nu au ajuns recenzorii in realitate la toate adresele si doar au declarat fictiv ca au facut acest lucru si nimeni nu a raspuns, ca nu au reusit recenzorii in realitate sa ajunga la toate adresele, au ajuns dar oamenii au refuzat recenzarea, sau poate pur si simplu populatia efectiv prezenta in tara e mult mai mica decat estimarile indica. Sau o combinatie din toate de mai sus. Si a doua intrebare este ce se va face daca se incheie recenzarea si nu sunt recenzati „toti” din listele evidentei populatiei. Se va accepta realitatea din teren sau se vor adauga fictiv, prin estimari statistice si un factor de corectie, oameni pentru a preveni efectele negative ale scaderii populatiei cum ar fi scaderea numarului de parlamentari, reducerea finantarii localitatilor, reducerea numarului de europarlamentari si alocarilor de la UE samd? Se spunea la inceputul recenzarii ca aceasta va duce la o imagine reala, autentica a populatiei. Vor accepta autoritatile rezultatele sau vor gasi scuze pentru a aduce realitatea la nivelul estimarilor?" |
Posted 13 July 2022 - 21:06

eu nu refuz recenzarea
poate nu sunt acasa cand ma cauta pe ce temei ma amendeaza, ha? |
|
Posted 13 July 2022 - 21:13

Simplu. Iti lipeste pe usa o avizare cu telefonul recenzorului, cu mentiunea gen "ati fost cautat la data de X ora Z dar nu ati raspuns, sunati la tel XYZ pentru a stabili intalnirea cu recenzorul", face o poza cu ea, cand nu raspunzi, te trezesti cu amenda in plic si trebuie sa pierzi timp ca si cei cu PLF-ul sa o contesti si sa mizezi pe revolta populara ca sa dea parlamentul o amnistie.
E foarte posibil, daca nu chiar probabil scenariul asta. Edited by ForsakenTotal, 13 July 2022 - 21:14. |
Posted 13 July 2022 - 21:25

Dar ce aveti de ascuns? De ce nu vreti sa va recenzati?
|
Posted 13 July 2022 - 21:57

Simplu. Iti lipeste pe usa o avizare cu telefonul recenzorului, cu mentiunea gen "ati fost cautat la data de X ora Z dar nu ati raspuns, sunati la tel XYZ pentru a stabili intalnirea cu recenzorul", face o poza cu ea, cand nu raspunzi, te trezesti cu amenda in plic si trebuie sa pierzi timp ca si cei cu PLF-ul sa o contesti si sa mizezi pe revolta populara ca sa dea parlamentul o amnistie. E foarte posibil, daca nu chiar probabil scenariul asta. Si daca nu au vrut sa recenzeze cand ne am intalnit pe scarile blocului si apoi am plecat in concediu ? La ce ma ajută ca lipesc ei pe usa ?... Am păstrat dovada cazarii in alte localitati. Edited by Malineanu, 13 July 2022 - 21:59. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users