![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Participati la recensamant?
Last Updated: Sep 13 2022 19:31, Started by
mediasick
, Mar 13 2022 17:15
·
0

Posted 13 March 2022 - 18:06

Incalca GDPR (versiunea mea), asa ca voi fugi!
Statul Roman nu va sti de mine niciodata, nici impozite nu voi mai plati! Realist vorbind, cred ca va fi un haos teribil, iar rata de recenzare va fi mai mica decat prezenta la vot. |
Posted 13 March 2022 - 18:07

S-ar putea. Ma mai gandesc.
Ziua libera... Eu cred ca nu reusesc sa-mi iau concediu cate zile mai am de luat... Ar insemna sa stau vreo 3 luni acasa. |
Posted 13 March 2022 - 18:35

particip ca sa iau ziua aia libera. daca la al 3-lea vaccin nu am luat ziua libera, macar la recensamand sa iau ziua libera
|
Posted 13 March 2022 - 18:36

|
Posted 13 March 2022 - 18:45

Sa inteleg ca se poate omite? din cate stiu eu, participarea este obligatorie: "refuzul de a oferi informații sau furnizarea de date incomplete sau eronate în cadrul procesului de recenzare constituie contravenții care pot fi sancționate cu amendă între 1.000 și 3.000 lei." prima etapa este autorecenzare online dupa care te vor cauta pe acasa daca nu te-ai autorecenzat. personal le-as arata un mare deget mijlociu, asa cum am instinctul sa fac pt orice actiune a statului asta ordinar, corupt pana in maduva oaselor si in care nu am incredere nici daca imi spune ca inca exista atractie gravitationala pe teritoriul romaniei. o gloata nesfarsita de lefegii inutili care au ca singur scop al existentei lor insignifiante umplerea propriilor buzunare. |
Posted 13 March 2022 - 18:56

M-am uitat si eu peste varianta lor de recensamant online si mi se pare o porcarie nesigura.
De unde stiu ei ca cine declara ca e X chiar e X atata timp cat e doar o tampenie de formular si nu logare folosind credentiale deja active? rasul curcilor... A fost si in Polonia recensamant anul trecut. Dar te logai cu certificat (profil zaufany) via Mój Gov (platforma online a guvernului pentru servicii/ taxe/ sanatate/ bani/ firme/ ministere/ etc). Din RO daca cineva iti stie CNP-ul poate completa in locul tau... ps. nu particip la recensamantul din Romania, nu ma intereseaza, nu vreau sa mai apar "ca numar" in Romania ![]() Edited by Lex404, 13 March 2022 - 18:57. |
Posted 13 March 2022 - 19:17

Bine ca ati postat tot felul de opinii insa ati omis sa pune-ti un link macar ....
|
|
Posted 13 March 2022 - 19:44

Posted 13 March 2022 - 19:47

Bine ca ati postat tot felul de opinii insa ati omis sa pune-ti un link macar .... https://www.recensamantromania.ro |
Posted 13 March 2022 - 19:48

Am văzut azi in oraș un afiș cu auto-recenzarea.
Un cod QR jos. Văd că de mâine se poate face. Am citit tutorialul dar nu am găsit ce date trebuie trecute acolo. Cat timp durează completarea online? Și se dă o zi liberă? Ce duci la munca pt dovada? Dacă toți dintr-o firmă vor in aceași zi sa își ia liber, ce se întâmplă? Primește șeful bani de la stat în acea zi? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users