![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cum naiba au reusit sa-mi hackuiasca Facebook ?
Last Updated: Mar 12 2022 14:35, Started by
Remicade
, Mar 11 2022 15:14
·
0

Posted 11 March 2022 - 15:14

Vad ca ma scoate din Messenger si pe Gmail apare un mesaj de la Facebook in chineza, dau sa intru in cont, nu e buna parola. Am reusit dupa 30 de minute sa-l recuperez, am vazut ca si-a bagat un nr de telefon (nu romanesc), mailul a ramas ca si telefonul meu, probabil nu a putut sa le scoata. Cica din Oregon SUA desi e clar ca e mana de chinzi imputiti. Cum au reusit sa-mi schimbe parola, cont protejat prin autenteficare in 2 pasi, nu m-am logat nicaieri, nu am instalat nimic dubios.
|
Posted 11 March 2022 - 16:23

telefonul a fost in custodia ta sau a cazut si in mana altora?
|
Posted 11 March 2022 - 16:30

Tot timpul la mine. Chinezi ptr ca mi-au schimbat limba in chineza si abia am reusit sa pun la loc limba romana.
|
Posted 11 March 2022 - 17:16

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/fWk_rMQiDGc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Vad ca ma scoate din Messenger si pe Gmail apare un mesaj de la Facebook in chineza, dau sa intru in cont, nu e buna parola eu cred ca ti-au dat pagina falsa de facebook Edited by MarianG, 11 March 2022 - 17:18. |
Posted 11 March 2022 - 17:17

Neeeeeh...nu instalez dubiosenii, nu dau click pe dubioasenii.
|
Posted 11 March 2022 - 17:20

Pe ce sisteme (hard și soft) a "rulat" contul tău de Facebook, din câte știi?
|
Posted 11 March 2022 - 17:27

Verifica si routerul wifi de acasa. Era o vreme cand bantuia un virus lansat de rusi prin routere
|
|
Posted 11 March 2022 - 17:30

La serviciu s-a intamplat, brusc.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/fWk_rMQiDGc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] eu cred ca ti-au dat pagina falsa de facebook M-a scos din messenger instant, nu era falsa. |
Posted 11 March 2022 - 17:42

Ai vreun administrator de parole pe care iti este inregistrata si autentificarea in 2 pasi?
|
Posted 11 March 2022 - 17:45

Nu, pe telefon am Facebook Protect dar nu am activata aplicatie de autentificare suplimentara.
|
Posted 11 March 2022 - 17:52

Pai aia zic...Am comentat pe instagram la postarile Kremlinului e prea mare coincidents ca 10 ani sa nu am nici o problema si acum pac...oricum l-am recuperat.
|
|
Posted 11 March 2022 - 18:04

Cam la toti la care am vazut cont de Facebook hackuit de vina erau add-onurile/pluginurile de Facebook. Nu de browser.
E mai usor de spart unul din asta care are drepturi de scriere/citire pe cont decat Facebook direct. Si alea nu au nevoie de parole. Odata instalat si primit drepturi gata. Deci initiator vezi in setarile tale de facebook ce pluginuri ai - jocuri, etc. Scoate tot si abia pe urma schimba parola. |
Posted 11 March 2022 - 19:58

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users