![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
piele uscata golden retriever
Last Updated: Mar 11 2022 00:15, Started by
merryutza13
, Mar 09 2022 05:51
·
0

Posted 09 March 2022 - 05:51

bună...am un golden retriever de 8 ani și are un fel de piele care se exfoliază pe aproape tot corpul...nu îl manaca și nici nu I cade parul ...ii cade parul dar nu pe bucăți...l am sus la vet dar nu a reușit sa ii dea de cap...sunt în uk și am fost si la vet roman...pielea care se exfoliază o găsesc practic pe jos și în pătuțul lui , inclusiv când îl perii scot destul de mult...a mai trecut cineva prin asa ceva?
|
Posted 09 March 2022 - 10:19

Mancare veterinary diet de la Royal canin - hypoallergenic , foarte buna !
Atentie la talia cainelui cand alegi . Am shih-tzu care se stie de probleme cu pielea , de 3 ani ii fac un mix cu hypoallergenic si satiety pentru ca nu-l poti satura asa ca-l umflu. Royal canin VD hypoallergenic este denumirea produsului Edited by ldpe, 09 March 2022 - 10:22. |
Posted 09 March 2022 - 10:32

ldpe, on 09 martie 2022 - 10:19, said:
Mancare veterinary diet de la Royal canin - hypoallergenic , foarte buna ! Atentie la talia cainelui cand alegi . Am shih-tzu care se stie de probleme cu pielea , de 3 ani ii fac un mix cu hypoallergenic si satiety pentru ca nu-l poti satura asa ca-l umflu. Royal canin VD hypoallergenic este denumirea produsului |
Posted 09 March 2022 - 10:32

Posted 09 March 2022 - 14:49

E vorba de alergii bazate in special pe alimentatie . In general se datoreaza proteinelor in exces din boabe , la cainii care nu au o activitate fizica sustinuta .
Treci pe 50% boabe de calitate , eu prefer Orijen Senior , care sa fie destinate seniorilor cu continut scazut de proteine si 50% hypoallergenice , eu prefer Purina . Mare atentie la pieptanat ! Unul in exces , cu un pieptene clasic provoaca exact exfolierea pielii . Treci pe un pieptene de genul trimmer Furminator care nu ajunge pe pielea catelului . Succes si sa auzim de bine ! |
Posted 10 March 2022 - 01:31

Alltrack, on 09 martie 2022 - 14:49, said:
E vorba de alergii bazate in special pe alimentatie . In general se datoreaza proteinelor in exces din boabe , la cainii care nu au o activitate fizica sustinuta . Treci pe 50% boabe de calitate , eu prefer Orijen Senior , care sa fie destinate seniorilor cu continut scazut de proteine si 50% hypoallergenice , eu prefer Purina . Mare atentie la pieptanat ! Unul in exces , cu un pieptene clasic provoaca exact exfolierea pielii . Treci pe un pieptene de genul trimmer Furminator care nu ajunge pe pielea catelului . Succes si sa auzim de bine ! mulțumesc mult pentru răspuns...cam asta mi a spus unul din veterinari și asa o sa procedez...cat despre periat folosesc deja furminator...o seara placuta |
Posted 10 March 2022 - 12:36

Fa-i o cura cu pipete Dermoscent Essential 6. E foarte eficient la cainii cu diverse probleme dermatologice si cel mai important e bun pentru piele deshidratata.
http://maravet.com/W...oduct/21502.pdf Poti sa-i suplimentezi hrana cu ulei de somon salbatic care este eficient pentru piele si blana uscata. Dar sa-i dai hrana cu mai putina grasime in perioada cat primeste uleiul de somon. Utilizat pentru: Piele: Eczeme si iritatii dermatite seboree deshidratare; - Blana: Mata rara lipsita de stralucire; naparlire excesiva; - Intarirea sistemului imunitar si recuperare post-operatorie; - Probleme cardiace inclusiv pentru prevenirea acestora (diminueaza riscurile cardiovasculare); limiteaza si previne fenomenele de agregare plachetara; regularizeaza nivelul trigliceridelor si al colesterolului sangvin; - Probleme si suferite articulare (Artrita Reumatism etc); - Efect anti-inflamator; - Incetineste evolutia pe termen lung a problemelor renale cronice si imbunatateste hemodinamica sistemului renal; - Optimizeaza functionarea creierului si a sistemului nervos; Edited by Freddy12, 10 March 2022 - 12:37. |
Posted 10 March 2022 - 16:49

mulțumesc pentru răspuns...ulei de somon am început iar sa ii dau...cat despre pipete o sa ma.interesez...multumesc din suflet
Edited by althea, 10 March 2022 - 17:09. |
Posted 11 March 2022 - 00:15

Cred ca pentru cainele tau ar fi mai indicat Dermoscent Atop7 de care nu stiam pana azi.
https://www.dermosce...-7-spot-on.html |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users