Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Montare regulator gaz pt aragaz

SO care vi s-a parut cel mai slab?

Placa de baza Foxconn nu recunoa&...

Alimente frizdriate,aspecte finan...
 Schimb valutar in Romania vs Euro...

Asus ASUS Expertbook B5 Flip B530...

Sfat achizitie s20+ vs s21ultra

Telefoanele Motorola
 teren periferic vs 2 apartamente ...

Samsung A32 si casti Philips SHB2...

Investițiile imobiliare, suc...

Portare 100% online
 Se vand imobilele dobandite prin ...

Experienta mea cu olx

Probleme boxe Hyundai Tucson

Prima Comedy se lanseaza oficial ...

piele uscata golden retriever

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

merryutza13

merryutza13

New Member

• Grup: Candidate Members
bună...am un golden retriever de 8 ani și are un fel de piele care se exfoliază pe aproape tot corpul...nu îl manaca și nici nu I cade parul ...ii cade parul dar nu pe bucăți...l am sus la vet dar nu a reușit sa ii dea de cap...sunt în uk și am fost si la vet roman...pielea care se exfoliază o găsesc practic pe jos și în pătuțul lui , inclusiv când îl perii scot destul de mult...a mai trecut cineva prin asa ceva?

RangerBoy

RangerBoy

Cea mai mare jigodie

• Grup: Senior Members
Mie imi suna a raie.

BaXXXon

BaXXXon

Senior Member

Ce veterinar e ala care nu-i da de capat ?!

ldpe

ldpe

Guru Member

Mancare veterinary diet de la Royal canin - hypoallergenic , foarte buna !
Atentie la talia cainelui cand alegi .
Am shih-tzu care se stie de probleme cu pielea , de 3 ani ii fac un mix cu hypoallergenic si satiety pentru ca nu-l poti satura asa ca-l umflu.
Royal canin VD hypoallergenic este denumirea produsului

Edited by ldpe, 09 March 2022 - 10:22.

merryutza13

merryutza13

New Member

ldpe, on 09 martie 2022 - 10:19, said:

Mancare veterinary diet de la Royal canin - hypoallergenic , foarte buna !
Atentie la talia cainelui cand alegi .
Am shih-tzu care se stie de probleme cu pielea , de 3 ani ii fac un mix cu hypoallergenic si satiety pentru ca nu-l poti satura asa ca-l umflu.
Royal canin VD hypoallergenic este denumirea produsului
da...cam asta mi a zis și vet ul...sa încerc sa schimb mâncarea...

merryutza13

merryutza13

New Member

RangerBoy, on 09 martie 2022 - 09:54, said:

Mie imi suna a raie.
râie nu este...nu se scărpinat, nu are pielea roșie și nu I cade parul...

Alltrack

Alltrack

Senior Member

E vorba de alergii bazate in special pe alimentatie . In general se datoreaza proteinelor in exces din boabe , la cainii care nu au o activitate fizica sustinuta .
Treci pe 50% boabe de calitate , eu prefer Orijen Senior , care sa fie destinate seniorilor cu continut scazut de proteine si 50% hypoallergenice , eu prefer Purina .
Mare atentie la pieptanat ! Unul in exces , cu un pieptene clasic provoaca exact exfolierea pielii .
Treci pe un pieptene de genul trimmer Furminator care nu ajunge pe pielea catelului .
Succes si sa auzim de bine !

merryutza13

merryutza13

New Member

Alltrack, on 09 martie 2022 - 14:49, said:

E vorba de alergii bazate in special pe alimentatie . In general se datoreaza proteinelor in exces din boabe , la cainii care nu au o activitate fizica sustinuta .
Treci pe 50% boabe de calitate , eu prefer Orijen Senior , care sa fie destinate seniorilor cu continut scazut de proteine si 50% hypoallergenice , eu prefer Purina .
Mare atentie la pieptanat ! Unul in exces , cu un pieptene clasic provoaca exact exfolierea pielii .
Treci pe un pieptene de genul trimmer Furminator care nu ajunge pe pielea catelului .
Succes si sa auzim de bine !

mulțumesc mult pentru răspuns...cam asta mi a spus unul din veterinari și asa o sa procedez...cat despre periat folosesc deja furminator...o seara placuta

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Fa-i o cura cu pipete Dermoscent Essential 6. E foarte eficient la cainii cu diverse probleme dermatologice si cel mai important e bun pentru piele deshidratata.

http://maravet.com/W...oduct/21502.pdf

Poti sa-i suplimentezi hrana cu ulei de somon salbatic care este eficient pentru piele si blana uscata. Dar sa-i dai hrana cu mai putina grasime in perioada cat primeste uleiul de somon.

Utilizat pentru:
Piele: Eczeme si iritatii dermatite seboree deshidratare;

- Blana: Mata rara lipsita de stralucire; naparlire excesiva;

- Intarirea sistemului imunitar si recuperare post-operatorie;

- Probleme cardiace inclusiv pentru prevenirea acestora (diminueaza riscurile cardiovasculare); limiteaza si previne fenomenele de agregare plachetara; regularizeaza nivelul trigliceridelor si al colesterolului sangvin;

- Probleme si suferite articulare (Artrita Reumatism etc);

- Efect anti-inflamator;

- Incetineste evolutia pe termen lung a problemelor renale cronice si imbunatateste hemodinamica sistemului renal;

- Optimizeaza functionarea creierului si a sistemului nervos;

Edited by Freddy12, 10 March 2022 - 12:37.

merryutza13

merryutza13

New Member

mulțumesc pentru răspuns...ulei de somon am început iar sa ii dau...cat despre pipete o sa ma.interesez...multumesc din suflet

Edited by althea, 10 March 2022 - 17:09.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Cred ca pentru cainele tau ar fi mai indicat Dermoscent Atop7 de care nu stiam pana azi.
https://www.dermosce...-7-spot-on.html

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate