![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Setari Canbus Opel Vivaro B
Last Updated: Mar 08 2022 16:14, Started by
Ilie-70
, Mar 07 2022 19:22
·
0

Posted 07 March 2022 - 19:22

Salutare, am cumparat un radio China pt un Opel vivaro B, an 2017 dar nu pot configura canbus-ul. Pe acest canbus pune ca este pt Renault dar atat Renault Trafic cat si Opel Vivaro nu se regaseste in lista acestui aparat pt conectare. Vanzatorul nu imi raspunde la mesaje si nu pot folosi comenzile pt volan si multe altele. Aparatul are procesor Octacore, 6gb ram si 64gb rom. De asemenea nu pot configura camera de marsalier si butoanele de home, back, vol+ si - de pe partea stanga a aparatului. Multumesc !
|
Posted 08 March 2022 - 09:37

salut,
mergi cu el sa ti-l "instaleze" niste oameni de specialitate sau... foloseste-l asa cum poti sau... varianta 3, monteaza unitatea originala si vinde-l Edited by apocalipsul, 08 March 2022 - 09:38. |
Posted 08 March 2022 - 14:39

Ilie-70, on 07 martie 2022 - 19:22, said:
Salutare, am cumparat un radio China pt un Opel vivaro B, an 2017 dar nu pot configura canbus-ul. Pe acest canbus pune ca este pt Renault dar atat Renault Trafic cat si Opel Vivaro nu se regaseste in lista acestui aparat pt conectare. Multumesc ! Salut... Ai întrat la setări canbus? În setări canbus ai mai multe variante de setări. Trebuie sa le încerci pe rand pe toate și o sa vezi care se potrivește. Eu m-am inspirat din acest video pentru un Volkswagen Golf 5... și totul funcționează perfect. Bineînțeles după mai încercări una dintre setări s-a potrivit. Succes! https://m.youtube.co...ukgtR3dY&t=157s |
Posted 08 March 2022 - 15:27

Practic, am incercat aproape tot ce e in lista insa fara succes. Chiar nu stiu ce ar putea fi compatibil cu Opel Vivaro.
|
Posted 08 March 2022 - 16:14

Da... Poate nu e compatibil Canbus-ul cu modelul tău de auto. Ce sa zic, poți sa încerci un Canbus de pe la noi care îți garantează pentru modelul tau.
Dezavantajul... poate o sa ți se pară că ste cam scump(de la 150 RON, în sus). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users