![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Câinele meu nu se simte bine
Last Updated: Mar 06 2022 20:54, Started by
Alin2010
, Mar 06 2022 01:50
·
0

Posted 06 March 2022 - 01:50

Salutare tuturor! Dețin un câine din rasa pomeranian spitz 3 ani și de câteva zile se comportă destul de ciudat, mai exact nu mănâncă și bea apa doar forțat. Am fost cu el astăzi la veterinar și i-au fost făcute niste analize de sânge și nu prezintă nimic. Că și tratament i s-au dat cele două pastile de deparazitare și un antibiotic. In continuare impresia mea este că el se simte din ce in ce mai rău. Ce mă sfătuiți să fac? Mulțumesc.
|
Posted 06 March 2022 - 01:57

Incearca si o a 2-a parere, adica vizita la un alt veterinar.
|
Posted 06 March 2022 - 07:36

Pai ce alte simptome are? E "lesinat", ametit, nu sta bine pe picioare? Saliveaza excesiv?Gingiile sunt roz, sau palide? Are temperatura? Gafaie excesiv?
Ce fel de mancare ii dai? Are vaccinurile la zi? Pe langa analize e necesara si o radiografie, o palpare a abdomenului...etc. Daca abdomenul pare umflat si inima bate prea repede poate fi o afectiune foarte grava.... Poate sa fi mancat ceva care i-a cauzat obstructie intestinala (oase, diverse textile, sfoara...cauciuc...etc). Le fel de bine poate a mancat una din urmatoarele: ciocolata, struguri/stafide, ceapa/usturoi.... care sunt toxice pentru caini(desi aici ar fi iesit ceva in neregula la analize). Eu zic sa mergi la un alt veterinar, cu ceva mai multa implicare si dotari, chiar daca costa - si facuta o investigatie amanuntita. Doar asa te poti apropia de sursa problemei.....din pacate cainii nu vorbesc, sa-ti spuna ce ii supara..... Edited by florinel, 06 March 2022 - 07:39. |
Posted 06 March 2022 - 07:49

Mergi urgent la alt veterinar, unde sa i se poată face o radiografie micului tău prieten și eventual sa poată fi operat imediat dacă este necesar.
|
Posted 06 March 2022 - 08:16

L-au palpat și practic doamnele de acolo spun că este in regula, dar el se simte din ce in ce mai rău. A reușit să mănânce și sa bea apa, scaunul este normal și urina este cam închisă la culoare, nu vomita. Când se ridică în picioare își pierde echilibrul.
In cursul zilei de astăzi o să mergem și la alt veterinar. Ciudat este faptul că ieri al veterinar se simțea mult mai bine fara sa ii faca nimic. Edited by Alin2010, 06 March 2022 - 08:24. |
Posted 06 March 2022 - 08:57

Nu-l forta cu mancarea, asa isi curata organismul instinctiv, prin post.
|
Posted 06 March 2022 - 09:00

Test de dirofilarie i-ai facut?
Neaparat trebuie facut. Se numeste 4Dx si e pentru depistarea de fapt a 4 afectiuni (dirofilarie, Lyme, anaplasmoza si Ehrlichia), e vreo 60-80 de lei. Ii ia sange din vena si e gata in 15-20 de minute. Dirofilarie - mai pe scurt, viermi la inima, de la muscaturi de tantari Lyme, anaplasmoza si Ehrlichia - toate sunt de la capuse 4Dx test: The 4DX test is a quick and simple blood test that screens for four diseases which affect our dogs: Heartworm, Lyme, Anaplasma and Ehrlichia. Sa nu fie Lyme cumva. Symptoms of Lyme disease are often vague but may include fever, lethargy, joint pain, joint swelling, lameness and a decrease in appetite. Du-te azi neaparat, vezi pe unde e deschis. https://www.lvvsonli... and Ehrlichia. Anaplasmoza: https://newsmed.ro/a...ament-preventie Edited by cattavencu, 06 March 2022 - 09:12. |
Posted 06 March 2022 - 11:33

Este vaccinat. Am fost la alt doctor și i-au găsit început de babesioza. Urmăm tratamentul actual dat de către doctor și sunt ceva semne de îmbunătățire. Va mulțumesc tuturor pentru sfaturi.
|
|
Posted 06 March 2022 - 13:22

Deci, a fost capusa?
Si al meu a fost la fel, abia mai putea mergea, zacea non-stop, la inceput vomita, apoi diaree, n-am avut timp sa merg cu el si si-a revenit singur, acum e bine. |
Posted 06 March 2022 - 20:01

urina aia colorata e primul semn de babesioza!
edit: la o urina hipercroma, la un caine aprent sanatos, medicul trebuie sa se gand4asca in primul rand la babesioza! Edited by richi_e, 06 March 2022 - 20:02. |
Posted 06 March 2022 - 20:54

si eu am un pechinez batranel de 13 ani, avea 11 cand a facut babesioza. A fost groaznic pentru el, abia mai statea in picioare, l-am tinut internat 5 zile si si-a revenit
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users