Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...
 Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?
 

Oamenii care stau pe forum au neaparat probleme ?

* - - - - 9 votes
  • Please log in to reply
82 replies to this topic

#73
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,664
  • Înscris: 15.12.2009
Nu incarci nici o memorie. Citesti toate comentariile in ordine cronologica iar pe cele care nu te intereseaza le ignori.

Eu consider ca ignorand partea neplacuta a realitatii nu faci decat sa te izolezi intr-o bula cu feedback pozitiv, in felul asta avand o imagine complet deformata a realitatii. Ca sa folosesc un cliseu: "there is no light for those who don't know darkness" ;)

Edited by ro_explorer, 07 March 2022 - 15:44.


#74
marius2k

marius2k

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 808
  • Înscris: 11.03.2014
Da!
Eu am probleme cu timpul, am prea mult timp liber!

#75
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,232
  • Înscris: 24.02.2007
E o diferenta intre a citi ceva ce nu-ti place si a citi pe cineva care ti-a dovedit ca bate mereu campii. Daca voua va place sa citi paragrafe intregi ale unora ca apoi sa le ignorati, iar in ziua urmatoare sa cititi din nou cu entuziasm ce a scris aceeasi persoana, nu va pot opri.

#76
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,664
  • Înscris: 15.12.2009
Dar nu se pune problema de a citi "cu entuziasm". Trec peste postarea cu pricina in diaginala, nu stau sa pierd timpul cu ea ... stiu ca e acolo, stiu ca respectivul si-a exprimat opinia, daca din context inteleg ca cineva face referire la ceva ce a spus respectivul ma apuc si citesc.

#77
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,785
  • Înscris: 20.10.2015

 dani.user, on 07 martie 2022 - 12:38, said:

Ce-i mai rau: sa pui pe cineva pe lista de ignore sau sa-ti incarci memoria cu numele a (zeci de) useri cu care ai constatat ca n-are rost sa interactionezi?

:lol:

?????

Pai se pare ca cei care-si incarca memoria cu numele a zeci de usersi sunt cei care folosesc functia "ignore"
Eu n-am indeletniciri d-astea

#78
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,009
  • Înscris: 04.09.2018

 foreverbanned, on 07 martie 2022 - 01:38, said:

Câteva exemple pentru care ești troll; asta ce mi-a rămas în minte.
Cu siguranță, nu toate topicurile tale sunt trolliste, dar cele mai multe deschise din plictiseală.
Exemplu de topic troll-angiu: https://forum.softpe...si/page__st__18
Din moment ce ți s-a explicat odată aici, tu ai deschis topic: https://forum.softpe...4#entry22764863
Apoi, ai repetat de N ori de dulceața raureni și cât de bună e ea, iar asta doar pentru a stârni noi postări din partea userilor: https://forum.softpe...e/page__st__108
Bineînțeles că e dreptul tău de cetățean liber și cu drepturi să deschizi câte topicuri vrei, dar nu mai sări ca ars când cineva îți scrie că ești așa, fiindcă de multe ori, fix asta faci: troll-ezi.
Hai sa o luam pe rand:

1 - E normal sa intreb cum se procedeaza cu chiriasii neseriosi ptr ca daca pleaca astia de-i am, trebuie sa stiu cum se face cand vin unii care strica, nu-si platesc utilitatile, chiria, etc. Unde e troleala ?
De ex am auzit ca si daca nu-si plateste chiria nu ai voie sa-l dai afara cu una cu doua, adica sa stiu ce sa fac, unde sa ma duc, daca la un avocat sau dracu stie. Prietenu meu care are o garsoniera inchiriata aici in zona, zice ca o ruda de a lui a tinut un chirias 6 luni fara sa plateasca, cica a zis ca n-are bani de la pandemie si aia a fost, pai cum ?!
Marin ala cam trola (cred ca trola dar nu-l acuz sigur de asta), cand zicea cum da el chiriasii afara cu metoda lui brutala, in sens ca nu-l cred ca, chiar asa face, ptr ca si asa incalca drepturile chiriasului. Si oricum a fost suspendat si banat de n ori.
S-a mutat pe TPU.

2 - Al doilea topic nu este deschis de mine, nu te-ai uitat atent. A fost deschis de mIRaJj. Nu aveam cum sa deschid altul cu acelasi subiect ca in primul rand contravine regulilor, in al doilea rand nu are sens.

3 - Cu raureni eram pornit pe rahaturile venite din alte parti, si asta era cel mai bun exemplu de produs de calitate facut la noi,  mai era si magiunu de topoloveni care s-a vandut si in afara, de ala nu stiu daca am zis acolo, iar cu produsele de panificatie topicul e f bun, vinzi grau dar cumperi coca congelata. Nu aveam nici un interes neaparat sa dea altii noi postari, la ce ma ajuta ? N-am zis asa mult de raureni, mai mult au discutat userii intre ei. Daca userii vor sa zica ceva, sa zica, daca nu, nu fortam.
Nu fortez ca nu are sens, ori vb omu de placere la tine pe topic, ori nu, adica ce faci, tragi de oameni sa iti raspunda ?

Mda, sunt cam pornit pe faza ca romanii suntem praf, nu ne respectam, nu incurajam productia interna, luam porcariile altora.

Dar oricum, si daca pare troleala sa zicem si asa vezi tu la cazurile prezentate, iti zic sincer ca nu asta a fost intentia.
Iar daca deschid niste topicuri aparent mai deplasate gen "cum traiesc aia fara membre" sau altele, sunt un om mai ciudatel putin si-mi pun intrebari mai aparte, dar tot serios pun acele intrebari.

Nu am sarit deloc ca ars, ca nu ma supar ca ai zis, accept orice critica, doar ti-am cerut sa demonstrezi, tot nu ai demonstrat totusi, ca eu ti-am spus acuma ce si cum. In general imi recunosc greselile ca sa ma indrept la o adica.

Acest topic l-am deschis ca sa verific care e dus, eu care zic ca forumu e ceva normal ptr toti, sau amicu meu care zice ca toti forumistii au probleme la cap.

 foreverbanned, on 06 martie 2022 - 21:26, said:

Nici eu nu văd utilitatea rețelelor sociale.
Am avut Facebook doar în timpul facultății pentru a vedea ce se postează pe grup și doar în timpul cursurilor.
În sesiune, îmi ștergeam (nu dezactivam) contul. De când am terminat facultatea, nu am mai avut cont de Facebook.
Pai unii vad sensul retelor sociale, schimba poze, filmari, stau la vorba pe chat, se lauda cu hainele, concediile lor, masinile (chiar daca uneori nu-s ale lor), unii fac sex online de rup, depinde de oameni si aici.
Eu mai putin stau pe acolo, imi plac forumurile tocmai ca acolo se discuta serios pe teme diferite, nu prosteala de pe chat, de aia nu stau nici pe discord, ca acolo e doar panarama. Daca esti troll, te duci pe discord, pe retelele sociale sa faci panarama, nu ai ce cauta pe forum, nu tu, zic la general.
Dar daca nu vezi rostul retelelor sociale, aia e, asa vezi tu, toti trei prieteni ai mei sunt ca tine, si nici forumisti nu sunt.

Edited by MinettoMatoi, 07 March 2022 - 22:35.


#79
budlight

budlight

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,614
  • Înscris: 05.05.2011

 Just_I, on 06 martie 2022 - 13:50, said:

Eu nu mai pot sa stau pe forum. Nu gasesc nimic interesant. Doar vorbe goale. E doar parerea mea, desigur.

Intru uneori pe-aici pentru a comunica cu cineva drag. :) Desigur, altadata incerc sa obtin o informatie de la compatriotii mei, insa ajung la concluzia ca tot eu is cel care ofera si nju primeste nimic la schimb. Mda, in rest pierdere de timp.

#80
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,036
  • Înscris: 31.03.2015

 MinettoMatoi, on 05 martie 2022 - 13:35, said:

Voi ce parere aveti ?
Da, noi, astia care stam pe forum, suntem marginalizati, ratati social. Si suntem asa  pentru ca avem cine stie ce dizabilitati psihice, dizabilitati ce pot avea multiple cauze.

#81
utilizatorok

utilizatorok

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 305
  • Înscris: 24.12.2021

 MinettoMatoi, on 05 martie 2022 - 13:35, said:

Ieri la telefon prietenul meu (nu ala cu care discut de politica) imi spunea ca doar oamenii cu probleme stau pe forum, eu consider ca nu este asa, statul pe forum da posibilitatea de a discuta pe n subiecte, ne ajutam unii pe altii la o adica, socializam cu n persoane si asa mai departe, nu vad deloc ca doar oamenii cu probleme stau pe forum.
Voi ce parere aveti ?
Pare firesc ca initial oamenii sa comunice stand fata in fata pe bolovani sau pe marginea santului, mai apoi sa o faca si prin scrisori sau indirect prin intermediul altor tipuri de comunicare a ceea ce ei gandesc, considera,..., pt. ca nu demult sa o faca si prin intermediul telefoniei fixe ajunsa majoritar mobila.
Acum e la fel de firesc sa comunicam si prin intermediul internetului cu toate formele lui de socializare.
Daca unii sunt mai atrasi de internet decat de comunicarea directa fata in fata ori alte genuri, nu implica neaparat existemta unor probleme (...). Asa si despre cei care nu utilizeaza aceste mijloace se poate spune la fel, e doar o problema de interpretare. Binenteles ca nu toti suntem la fel si iata, modernitatea a oferit sansa tuturor sa comunice asa cum structura lor are afinitatile.
Viitorul va oferi si mai mult, iar asta nu va insemna in nici un caz o anormalitate a celor ce vor utiliza metodele ce vor veni.
Ce, noi catalogam pe cei ce stau la discutii pe marginea santului sau altfel, ca fiind rudimentari? Desigur nu.

#82
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,009
  • Înscris: 04.09.2018

 utilizatorok, on 15 mai 2022 - 10:21, said:

Pare firesc ca initial oamenii sa comunice stand fata in fata pe bolovani sau pe marginea santului, mai apoi sa o faca si prin scrisori sau indirect prin intermediul altor tipuri de comunicare a ceea ce ei gandesc, considera,..., pt. ca nu demult sa o faca si prin intermediul telefoniei fixe ajunsa majoritar mobila.
Acum e la fel de firesc sa comunicam si prin intermediul internetului cu toate formele lui de socializare.
Daca unii sunt mai atrasi de internet decat de comunicarea directa fata in fata ori alte genuri, nu implica neaparat existemta unor probleme (...). Asa si despre cei care nu utilizeaza aceste mijloace se poate spune la fel, e doar o problema de interpretare. Binenteles ca nu toti suntem la fel si iata, modernitatea a oferit sansa tuturor sa comunice asa cum structura lor are afinitatile.
Viitorul va oferi si mai mult, iar asta nu va insemna in nici un caz o anormalitate a celor ce vor utiliza metodele ce vor veni.
Ce, noi catalogam pe cei ce stau la discutii pe marginea santului sau altfel, ca fiind rudimentari? Desigur nu.
Cam exact asta vreau sa zic si eu, nu inseamna ca ai probleme daca stai pe forum, avem aici oameni casatoriti cu copii.

#83
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,785
  • Înscris: 20.10.2015

 MinettoMatoi, on 17 mai 2022 - 01:22, said:

Cam exact asta vreau sa zic si eu, nu inseamna ca ai probleme daca stai pe forum, avem aici oameni casatoriti cu copii.
Probleme sunt daca NU exista comunicatie.
Omul e un animal social.

E ca si cum te intreaba cineva daca ai probleme pentru ca mergi la toaleta sa faci pipi.
Well, yeah, fiziologice...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate