![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Bullet Train (2022)
Last Updated: May 20 2023 11:48, Started by
adisluc
, Mar 03 2022 22:38
·
4

Posted 01 October 2022 - 21:52

buntzi, on 20 septembrie 2022 - 10:01, said:
Idem. Guy Ritchie + Tarantino, după ce au fumat ceva iarbă. Dar amuzant și captivant. Fix asta i-am zis si eu unei prietene cand m-a intrebat cum e. I-am zis ca e un film pe care l-ar face Ritchie cu Tarantino dupa o bauta ![]() Si eu zic ca e cel mai bun film pe anul asta. Si nici macar nu sunt fan filme de actiune, nu am rezistat la alea cu Keanu, nu mai stiu cum le zice. Dar asta are si umor, personajele toate sunt speciale, dialogul e captivant si toata partea japoneza din film ii da ceva aparte. L-am vazut subtitrat in engleza pentru ca dupa 10 minute mi-am dat seama ca traducerea in romana e praf. Clar altceva... LE: apropos... Misto aparitiile lui Reynolds, Bullock si Tatum Edited by Seteh, 01 October 2022 - 22:05. |
Posted 02 October 2022 - 07:38

Da, probabil cel mai OK film de acțiune pe anul ăsta.
Și cine știe, poate chiar au vorbit la o băută Ritchie și Tarantino și rezultatul i l-au dat lu' nenea Leitch ăsta. ![]() |
Posted 02 October 2022 - 08:57

Filmul nu e rau, dar nu merita nota si tot ridicatul in slavi.
Ok e comedioara cu actiunea impinsa la paradoxal si ridicol, bine lucrat, dar e subtirel la definit personaje si motivatii in cursul povestii. Hlizeala asa de vara, un pic lungit si cam atat. |
Posted 02 October 2022 - 20:35

Un gunoi! Nu am rezistat la lăbăreala gen Tarantino mai mult de 10 minute. La faza cu "bă, câți ai omorât?" 16 sau 17? Și se apucă regizorul să dea pe fast forward cum i-au căsăpit pe ăia într-o notă amuzantă ca într-o comedie cu Benny Hill.
Trebuie să fii copil prost să te uiți la așa ceva. |
Posted 20 May 2023 - 11:48

[ https://i.postimg.cc/BbdkCsBK/photo-2023-05-20-00-37-22r.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Bullet Train 2: Brad Pitt And Sandra Bullock return, Margot Robbie in negotiations to join the cast. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users