Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cea mai buna pizza de la Lidl in 2022
#37
Posted 07 March 2022 - 16:19
giuliani, on 07 martie 2022 - 10:10, said:
Depinde.Pizza adevarata are blat subtire in mijloc si inalt de 1-1,5cm si pufos in exterior. Gen , asa ar trebui sa arate pizza perfecta https://www.google.c...=d2NspvW8o4hM8M Și eu cred că pizza napoletana e cea mai adevărată. Dar mai sunt și alte stiluri: New York, Chicago...cu alte tipuri de blat și altă margine. Tot adevărate și alea. |
#38
Posted 07 March 2022 - 16:21
alnick, on 07 martie 2022 - 16:19, said:
Și eu cred că pizza napoletana e cea mai adevărată. Dar mai sunt și alte stiluri: New York, Chicago...cu alte tipuri de blat și altă margine. Tot adevărate și alea. |
#39
Posted 07 March 2022 - 16:52
alnick, on 07 martie 2022 - 16:19, said:
Și eu cred că pizza napoletana e cea mai adevărată. Dar mai sunt și alte stiluri: New York, Chicago...cu alte tipuri de blat și altă margine. Tot adevărate și alea. Acum am auzit prima data de ele, dupa nume nu m-ar prea atrage sa le incerc. Daca ma uit dupa pizza chicago insa observ ca aia nici macar nu e pizza, e mai degraba quiche, tarta, dar nu pizza Recunosc ca mi-ar fi foarte greu sa ma ating de asa ceva dupa cum arata Edited by giuliani, 07 March 2022 - 16:53. |
#40
Posted 07 March 2022 - 16:58
richelieu, on 06 martie 2022 - 21:40, said:
Mozarella e chiar de la lidl ��. Buffala de la săptămâna italiana. Mi-ați făcut pofta cu discuția Mai colegi de forum mai, ma omorati pe mine cu mancarurile astea bune rau. Edited by MinettoMatoi, 07 March 2022 - 16:59. |
#41
Posted 07 March 2022 - 17:01
Da...este ceea ce se mai numeste si deep dish pizza....si desi mananc cu placere un Quiche, acel tip de pizza mi se pare dizgratios.
Prea multa branza care curge, mananci in cel mai american stil posibil o mare balta de grasime cu putin aluat. Nu mai intelegi nimic din ea. Si pentru mine pizza inseamna cea italiana, simpla, curata, cu (cat mai) putine ingrediente dar de calitate foarte buna. |
#42
Posted 07 March 2022 - 17:02
giuliani, on 07 martie 2022 - 16:52, said:
Recunosc ca mi-ar fi foarte greu sa ma ating de asa ceva dupa cum arata Incearca macar o data sa inversezi ordinea ingredientelor. Pui direct pe aluat mozzarela, apoi topingurile si la sfarsit sosul. Iti recomand sa adaugi si niste chimen in aluat. |
#43
Posted 07 March 2022 - 17:05
pasilla, on 07 martie 2022 - 16:21, said:
Nu stramb din nas la cea italiana, dar prefer stilul Chicago. Aia mi se se pare adevarata pizza. Nu prea sunt eu adeptul mancarurilor "adevarate", dar unele dintre ele chiar sunt mai bune acolo la ele la origini Pizza nu face exceptie. pasilla, on 07 martie 2022 - 17:02, said:
Te inteleg. E foarte periculoasa, odata ce o gusti uiti de alea italiene instant. Incearca macar o data sa inversezi ordinea ingredientelor. Pui direct pe aluat mozzarela, apoi topingurile si la sfarsit sosul. Iti recomand sa adaugi si niste chimen in aluat. Am incercat-o, o vreme a fost in probe si la mine la restaurant cand eram la bocca lupo. Pentru mine, a fost un mare NU. poate cel mai mare din viata mea. |
#45
Posted 07 March 2022 - 17:06
pasilla, on 07 martie 2022 - 17:02, said:
Te inteleg. E foarte periculoasa, odata ce o gusti uiti de alea italiene instant. Incearca macar o data sa inversezi ordinea ingredientelor. Pui direct pe aluat mozzarela, apoi topingurile si la sfarsit sosul. Iti recomand sa adaugi si niste chimen in aluat. Mie mi se pare ca arata absolut oribil. Mananc branza, imi place branza de orice fel, mananc si quiche, dar chestia aia numita Chicago arata exact ca mancarea americana. Chiar nu vad vreun motiv pt a o numi pizza Edited by giuliani, 07 March 2022 - 17:07. |
#46
Posted 07 March 2022 - 17:07
|
#47
Posted 07 March 2022 - 17:09
richelieu, on 07 martie 2022 - 17:07, said:
Exact La o pizza cu adevarat buna, chiar si mozarella e in plus La o pizza cu adevarat buna nu doar ca nu arunci marginile, ci le mananci si pe alea ale nevestii care nu reuiseste sa manance tot din motive de dimensiune stomac, nu pt ca nu ii place. La o napoletana adevarata as putea manca doar margini si nu m-as supara. Edited by giuliani, 07 March 2022 - 17:10. |
#48
Posted 07 March 2022 - 17:12
Cred ca situatia e asemanatoare cu cea a espresso-ului in america. Italienii emigrati in america au inceput sa deschida restaurante si au inceput sa faca espresso cum il faceau in italia. Americanii care beau cafeaua slaba si lunga n-au putut sa se adapteze la stilul de cafea italian, italienii probabil au obosit sa incerce sa-i invete sa bea espresso si s-au gandit sa le dea ceva cat mai asemanator cu ce sunt ei obisnuiti. Asa a aparut espresso americano, care-i o cana cu apa calda peste care se toarna un shoot de espresso. O prostie in opinia mea care sunt bautor de espresso.
|
#49
Posted 07 March 2022 - 17:21
giuliani, on 07 martie 2022 - 17:09, said:
La o pizza cu adevarat buna nu doar ca nu arunci marginile, ci le mananci si pe alea ale nevestii Pe de alta parte tot poftesc la o pizza comunista gen Pasajul Universitatii cu salam de vara, telemea de oaie si ou ochi......parca nu indraznesc sa imi fac. Edited by pasilla, 07 March 2022 - 17:22. |
#50
Posted 07 March 2022 - 18:05
Eu cand pun ou pe pizza imi iese moale, nu rascopt. E mai greu de mancat fiinca curge, dar gustul e nebunie!
Il pun de la inceput, cand dau jos pizza de pe paleta in cuptor oul se afla crud pe pizza. |
#51
Posted 07 March 2022 - 18:10
Fane, on 07 martie 2022 - 17:12, said:
Cred ca situatia e asemanatoare cu cea a espresso-ului in america. Italienii emigrati in america au inceput sa deschida restaurante si au inceput sa faca espresso cum il faceau in italia. Americanii care beau cafeaua slaba si lunga n-au putut sa se adapteze la stilul de cafea italian, italienii probabil au obosit sa incerce sa-i invete sa bea espresso si s-au gandit sa le dea ceva cat mai asemanator cu ce sunt ei obisnuiti. Asa a aparut espresso americano, care-i o cana cu apa calda peste care se toarna un shoot de espresso. O prostie in opinia mea care sunt bautor de espresso. Noroc ca nu e lidl in America 😂😂😂 |
|
#52
Posted 07 March 2022 - 20:24
#53
Posted 07 March 2022 - 20:26
Yup. Numai sosul. Aia e pizza napoletana adevarata: pizza marinara.
|
#54
Posted 07 March 2022 - 20:28
Saracie si zgarcenie mare. Marinara bruschetta.
Edited by pasilla, 07 March 2022 - 20:29. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users