Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cea mai buna pizza de la Lidl in 2022
Last Updated: Mar 17 2022 19:54, Started by
JustXXL
, Mar 02 2022 21:44
·
0
#19
Posted 03 March 2022 - 07:04
Cea mai buna pizza de la lidl e cea pe care o faci acasa, cu ingrediente de la lidl.
Gasesti aluat refrigerat (eu iau foaie mare, xxl) - deja pregatit, cu hartie de copt atasata. E ok, desi prefer si eu aluatul facut in casa (mai pufos, dar dureaza mai mult) Gasesti mozzarela rasa + diferite alte tipuri de cascaval(pentru arome) Gasesti salam, ardei, masline....etc - cam tot ce trebuie. Evident, o pizza (cel putin dubla ca dimensiune fata de alea inghetate) va ajunge pe la 40-50 lei - dar calitatea e incomparabila. Attached Files |
#21
Posted 03 March 2022 - 09:42
Nu stiu,nu am curajul sa incerc
Eu fac asa,fac precoacerel intr-o tigaie pe aragaz, apoi adaug toate ingrdientele si bag la cuptor,incalzit doar partea de sus la putere maxima cu gratarul ridicat la maxim,3-4 min pizza e gata |
#22
Posted 03 March 2022 - 10:33
Asa arata ultima mea pizza home-made (mai putin aluatul - a fost din cel XXL congelat de la Lidl). Nu as mai cumpara pizza de supermarket nici de-as avea de mancat doar apa.
Deocamdata nu am timp si chef sa fac aluat de piza acasa, prefer sa-l cumpar. Problema e ca nici acesta nu ma satisface, nu am gasit inca unul care sa fie potrivit. Attached FilesEdited by cris2d2, 03 March 2022 - 10:35. |
#23
Posted 03 March 2022 - 10:43
#24
Posted 03 March 2022 - 12:55
Dacă chiar ai muri de foame ai linge și cutia in care a fost ambalată 😁
N a fost una pe care am luat o de la Lidl sau de la alte magazine și pe care nu a trebuit să o "îmbunătățesc" înainte să o bag la cuptor... |
#25
Posted 03 March 2022 - 13:14
florinel, on 03 martie 2022 - 07:04, said:
Cea mai buna pizza de la lidl e cea pe care o faci acasa, cu ingrediente de la lidl. Gasesti aluat refrigerat (eu iau foaie mare, xxl) - deja pregatit, cu hartie de copt atasata. E ok, desi prefer si eu aluatul facut in casa (mai pufos, dar dureaza mai mult) Gasesti mozzarela rasa + diferite alte tipuri de cascaval(pentru arome) Gasesti salam, ardei, masline....etc - cam tot ce trebuie. Evident, o pizza (cel putin dubla ca dimensiune fata de alea inghetate) va ajunge pe la 40-50 lei - dar calitatea e incomparabila. Exact asa procedez și eu, când avem pofta de o pizza rapida. Nici nu se compara cu pizza congelata. Acum mulți ani Lidl avea pizza family congelata (1kg), avea dimensiunea la fix pentru tava cuptorului, însă tot trebuia îmbogățită cu ingrediente pentru topping, era cam "cheală". |
#27
Posted 06 March 2022 - 11:47
richelieu, on 04 martie 2022 - 08:27, said:
Un sfat: nu mai folosi mozarella rasa. Nici alte brânzeturi de altfel . Nu zic sa iei boconcinni di buffala, dar ia măcar un calup mai mare și rupe/taie bucăți de 2-3cm. Brânza rasa eliberează rapid apa din ea și se arde mai ușor la suprafața. Edited by Fane, 06 March 2022 - 11:48. |
#28
Posted 06 March 2022 - 12:31
Eu am învățat-o de la pizzaiola de la bocca lupo, când eram implicat pe acolo .
Lucrase niște ani prin Italia. |
|
#29
Posted 06 March 2022 - 13:06
La mine in oras o familie care au lucrat niste ani la o pizzerie in italia au deschis un restaurant si pizza de la ei e de departe cea mai buna. Pe vatra cu blatul o subtire si o secunda ars (se vede ca o coc la temperatura care trebuie).
Eu am acasa cuptorul care l-am recomandat mai devreme, paleta, imi iese destul de aproape de cea de la restaurant, doar ca nu le am cu intinsul blatului cum o fac italienii, si asta iarasi are importanta. Pe de alta parte tot la mine in oras exista alt restaurant, face pizza la tava, blat gos si pufos, ceapa, salam de vara etc… si sa sti ca are si ala clienti, romanului ii place painea pufoasa… |
#30
Posted 06 March 2022 - 13:54
Pai….pana și pizza congelata de la lidl are clientela ei, deci e normal sa fie Clienti și pentru acea “cu de toate” descrisă de tine
|
#31
Posted 06 March 2022 - 14:11
Fane, on 06 martie 2022 - 13:06, said:
La mine in oras o familie care au lucrat niste ani la o pizzerie in italia au deschis un restaurant si pizza de la ei e de departe cea mai buna. Pe vatra cu blatul o subtire si o secunda ars (se vede ca o coc la temperatura care trebuie). Eu am acasa cuptorul care l-am recomandat mai devreme, paleta, imi iese destul de aproape de cea de la restaurant, doar ca nu le am cu intinsul blatului cum o fac italienii, si asta iarasi are importanta. Pe de alta parte tot la mine in oras exista alt restaurant, face pizza la tava, blat gos si pufos, ceapa, salam de vara etc… si sa sti ca are si ala clienti, romanului ii place painea pufoasa… Ca fapt divers, descoperirea focului si procesul de fermentare sunt cele care au dus specia umana la crestere si expansiunea in toate habitatele pamintului. Legat strict de aluat - amestecul de cu faina si apa ajutat de drojdie , dospirea aluatului, gazele din fermentatie ramin in material crescand volumul, si dupa coacere avem painea pufoasa. |
#32
Posted 06 March 2022 - 14:17
#33
Posted 06 March 2022 - 20:15
Sunt penibile toate pizzele astea congelate , lidl or whatever.
Ingredientele sunt parca pictate, prin felia de salam sau sunca vezi bine la televizor. E chestia asta de marketing, italiana,mexicana,greceasca,indiana,......oribile toate. |
|
#34
Posted 06 March 2022 - 21:40
Mozarella e chiar de la lidl 😂.
Buffala de la săptămâna italiana. Mi-ați făcut pofta cu discuția Attached Files |
#35
Posted 06 March 2022 - 21:57
#36
Posted 07 March 2022 - 10:10
Fane, on 06 martie 2022 - 13:06, said:
La mine in oras o familie care au lucrat niste ani la o pizzerie in italia au deschis un restaurant si pizza de la ei e de departe cea mai buna. Pe vatra cu blatul o subtire si o secunda ars (se vede ca o coc la temperatura care trebuie). Eu am acasa cuptorul care l-am recomandat mai devreme, paleta, imi iese destul de aproape de cea de la restaurant, doar ca nu le am cu intinsul blatului cum o fac italienii, si asta iarasi are importanta. Pe de alta parte tot la mine in oras exista alt restaurant, face pizza la tava, blat gos si pufos, ceapa, salam de vara etc… si sa sti ca are si ala clienti, romanului ii place painea pufoasa… Depinde.Pizza adevarata are blat subtire in mijloc si inalt de 1-1,5cm si pufos in exterior. Gen , asa ar trebui sa arate pizza perfecta https://www.google.c...=d2NspvW8o4hM8M pasilla, on 06 martie 2022 - 14:17, said:
Eu o folosesc asa pentru ca imi este lene sa rad mozarella Dar la pizza nu se pune mozarella rasa. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users