Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?

Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...
 La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)
 sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...
 Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital
 

WhatsApp notificare lipsa

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
blackwave

blackwave

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 19.10.2011
Salutare!

Detin un IPhone 7 si am o mica problema in privinta lui si a aplicatiei WhatsApp. Am observat ca la utilizatorii de Android cand sunt conectati pe WhatsApp versiunea web le apare la telefon la notificari "WhatsApp Web is currently active" iar mie pe IPhone nu imi afiseaza aceasta notificare atunci cand telefonul este conectat pe web. As vrea sa stiu daca voua va apare aceasta notificare pe IPhone-ul vostru atunci cand il aveti conectat la web. Multumesc frumos !

Edited by blackwave, 27 February 2022 - 11:26.


#2
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,043
  • Înscris: 02.09.2005
telefonul conectat pe web? cred ca faci o confuzie, whatsapp web inseamna sa fie laptopul sau pc ul pe web

#3
blackwave

blackwave

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 19.10.2011

 jericho, on 27 februarie 2022 - 11:29, said:

telefonul conectat pe web? cred ca faci o confuzie, whatsapp web inseamna sa fie laptopul sau pc ul pe web

Scuze, m-am exprimat gresit, laptop-ul sau PC-ul pe web. M-am referit atunci cand prin intermediul aplicatiei de pe IPhone scanand codu QR pe versiunea web a aplicatiei WhatsApp.

#4
rares3968

rares3968

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 08.01.2022

 jericho, on 27 februarie 2022 - 11:29, said:

telefonul conectat pe web? cred ca faci o confuzie, whatsapp web inseamna sa fie laptopul sau pc ul pe web
A zis "apare aceasta notificare pe IPhone-ul vostru atunci cand il aveti conectat la web".
Nu cred ca vorbeste despre iphone

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,312
  • Înscris: 01.12.2001

 blackwave, on 27 februarie 2022 - 11:24, said:

Am observat ca la utilizatorii de Android cand sunt conectati pe WhatsApp versiunea web le apare la telefon la notificari "WhatsApp Web is currently active"
Depinde ce setari ai facute in telefon. Eu am Android si nu imi afiseaza pe telefon nicio notificare cand ma conectez in browser la Whatsapp
Doar ceasul afiseaza o notificare si vibreaza scurt: "whatsapp web e activ in prezent". Si asta se intampla de 2-3 saptamani doar. De cand si-a facut update aplicatia ceasului
Pe telefon: nimic

Edited by dorin_2k, 27 February 2022 - 12:05.


#6
blackwave

blackwave

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 19.10.2011

 rares3968, on 27 februarie 2022 - 11:32, said:

A zis "apare aceasta notificare pe IPhone-ul vostru atunci cand il aveti conectat la web".
Nu cred ca vorbeste despre iphone

Da la IPhone ma refer. Aceasta notificare am vazut-o pe telefonele cu Android atunci cand telefonul whatsapp-ul era conectate la aplicatia web si as vrea sa stiu daca si pe IPhone va apare aceasta notificare atunci cand conectezi aplicatia de pe IPhone pe versiunea web respectiv pe un laptop sau calculator.

#7
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,944
  • Înscris: 15.04.2019
Care-i utilitatea? Pentru utilizatorii care au uitat ca s-au conectat la WA si de pe calculator? Sau aveti credentialele partajate cu altii?

#8
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,334
  • Înscris: 14.06.2006
De asta zici?
Attached File  wa.jpg   75.45K   38 downloads

Mie imi apare mereu dar eu folosesc aplicatia de whatsapp pentru desktop, nu browserul.
Si mesajul imi apare si cand folosesc aplicatia pe mac.

Edited by December, 28 February 2022 - 07:37.


#9
lunarsmachu

lunarsmachu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 10.09.2017
ce iOS ai pe iphone ul ala? e posibil sa nu mai aiba functionalitatea asta, sau sa fi schimbat iar versiunile vechi de ios sa nu mai fie compatibile cu functionalitatea respectiva. oricum ar fi, daca merge, de ce vrei notificarea neaparat?

Edited by lunarsmachu, 01 March 2022 - 06:24.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate