![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Injuraturi in tiganeste
Last Updated: Feb 26 2022 03:12, Started by
pinkish
, Feb 26 2022 01:14
·
0

Posted 26 February 2022 - 01:14

A aparut recent o piesa rap (DJ NASA - Strada mea), in care Connect-R foloseste cateva cuvinte tiganesti, printre care expresia clasica "has moro car".
Eu stiam ca echivalentul expresiei in cazul femeilor este "has mi mij", dar am gasit acum niste versuri de la Satra BENZ in care spuneau "has cai mij". Exista cineva care sa imi spuna diferenta intre "cai" si "mi"? Din cautari, am inteles ca traducerea cuvantului "cai" ar fi "unde", deci nu prea are sens in expresie. Sunt foarte curios de chestia asta. Poate prea curios, dar trebuie sa-mi iau cumva gandul de la stirile cu razboiul care m-au deprimat rau de tot... Edited by pinkish, 26 February 2022 - 01:15. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users