![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Lost Ark
Last Updated: Feb 24 2022 11:30, Started by
Evonxxx
, Feb 23 2022 22:23
·
0

Posted 23 February 2022 - 22:23

Va salut prieteni, avem ceva jucatori pe aici de Lost Ark?, recent m-am apucat joc pe MoonKeep WEST deoarece ii foarte populat in comparatie cu restul serverelor. Ma puteti adauga in joc
![]() Edited by Evonxxx, 23 February 2022 - 22:23. |
Posted 24 February 2022 - 09:17

Nu vreau sa iti stric elanu, dar jocu mi se pare o mare vrajeala in care trebuie sa dai cu cardu
![]() Sper in vreo 2 - 3 zile sa imi iau nou PC si sa incerc Mortal Online 2, a iesit si el recent, doar ca trebuie super PC ca sa il joci Astept cu nerabdare Ashez of Creation da cred ca mai dureaza vreo 2 ani pana iese ![]() Spor |
Posted 24 February 2022 - 11:30

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users