![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Gradina de balcon a lui SineNomine
Last Updated: Jul 20 2022 13:21, Started by
SineNomine
, Feb 22 2022 21:48
·
11

Posted 12 March 2022 - 12:19

Posted 26 March 2022 - 14:47

Actualizare la 5 saptamani de la insamantarea primei serii.
![]() Am facut o noua tavita, un fel de Dutch Bucket inversat in care rezervorul de apa este in afara ghiveciului. ![]() ![]() ![]() Astazi am transplantat ardeii selectati din seria intai, majoritatea Capsicum Chinense. ![]() |
Posted 26 March 2022 - 18:47

Acolo unde nu au rasarit ai pus flansa oarba? ( ex. C1 ). De ce? Pentru a nu se evapora apa ?
|
Posted 26 March 2022 - 18:58

Am acoperit ca sa nu apara alge in apa din cauza luminii care patrunde.
|
Posted 30 March 2022 - 17:59

Astazi am transplantat ardeii selectati din seria intai, majoritatea Capsicum Chinense. ![]() |
Posted 03 April 2022 - 10:29

Actualizare saptamanala.
In prima tavita deja nu mai este loc. Ar fi trebuit sa transplantez, dar nu am avut timp sa fac o noua tavita cu ghivece cu perlit. ![]() Plantele transplantate saptamana trecuta se descurca bine chiar daca cresc mai incet decat cele din tavita Kratky. Prefer asta pentru ca va fi mai mic socul transplantarii in ghivecele finale. ![]() |
Posted 03 April 2022 - 11:04

In prima poza la mijloc se vad vreo 2 plante care parca au frunzele chircite. E normal sa fie asa? Sau mi se pare mie?
|
Posted 03 April 2022 - 11:53

Nu ti se pare, ai ochi buni, dar este normal pentru ei. Se numesc Variegated Jalapeno. Sunt plante mutante care au fost selectionate si crescute pentru defectul lor care arata foarte bine.
|
Posted 05 April 2022 - 20:36

Au aparut primii muguri florali si o multime de ranificatii pe un lemon Drop.
![]() ![]() |
Posted 10 April 2022 - 19:37

Tavita cu C. Chinense incepe sa devina foarte aglomerata.
![]() La frl si tavita cu C. Annuum transplantati acum 3 zile. ![]() O imagine de aproape cu acel Variegated Jalapeno. ![]() In tavita de rezerva, sub luminile albastre, ardeii cresc mult mai repede decat imi doresc in perioada asta. ![]() Am taiat varfurile tuturor plantelor din tavita de rezerva. Niste frunze foarte mari! ![]() Edited by SineNomine, 10 April 2022 - 19:46. |
Posted 17 April 2022 - 11:17

In tavita C. Chinense plantele au crescut mult de saptamana trecuta pana aztazi. De sus se vede ca un covor verde cu pete mov.
![]() ![]() La fel si in tavita C.Annuum. ![]() Jalapeno vargat creste mai incet dar au aparut si la el primii muguri florali. ![]() Tepin x Lemon Drop crescut in Kratky peste iarna este plin de ardei si de flori. Un ardei a inceput sa se coloreze. ![]() ![]() Asta este incercarea mea de a creste un bonsai hidroponic. ![]() ![]() |
Posted 18 April 2022 - 06:54

Arata foarte bine!
Ce amestec de substante nutritive folosesti la ei? |
Posted 18 April 2022 - 09:02

Multumesc!
Folosesc Canna Aqua Vega + Canna Rhizotonic in perioada asta. |
Posted 18 April 2022 - 10:44

Sunt foarte curios cu bonsaiul ala. Sper sa ne tii la curent cu dezvoltarea lui
|
Posted 19 April 2022 - 23:49

Și la mine se dezvolta fain Carolina Reaper Trinidad Scorpion și Habanero. In solar cu folie dubla, încălzit noaptea. Sper ca vineri sau sâmbătă să-i plantez in solarul neincalzit.
Attached Files |
|
Posted 23 April 2022 - 18:26

Plantele s-au inaltat pana aproape de lampile led.
Imagine de ansamblu cu cele doua tavite din cortul mare. ![]() C.Chinense: Tripppaul Threat F3 este cea mai inalta planta. ![]() ![]() C. Annuum: a trebuit sa tai varfurile unui Goliath Jalapeno pentru ca atingeau unul dintre leduri. ![]() ![]() Un Lemon Drop are cativa ardei legati si o multime de flori. ![]() Varigated Jalapeno creste foarte incet, in schimb arata foarte bine. ![]() Tavita de rezerva are plante la fel de frumoase. Acestora le-am taiat varful acum 2 sau 3 saptamani. Au dat lastari laterali de la fiecare subtioara. ![]() Bonchi si-a intarit tulpina mult datorita curentului de aer de la ventilatorul cortului. I-am taiat varful si astept sa dea lastarii laterali. ![]() Am inceput sa pregatesc balconul, sper ca de luni sa incep sa plantez in ghivecele de afara. Edited by SineNomine, 23 April 2022 - 18:30. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users