Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se dorește interzicerea algc...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...
 Metru Jysk/Ikea

Camping Franta - Chamonix

Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.
 Dilae din Slatina, cel mai destep...

Nikon Z6III

Caști bluetooth pentru smart...

Mutare tablou electric exterior
 La mulți ani @leomagic44!

Recomanadare viniluri

Tv ars din cauza la cctv?

Recomandare soundbar pentru telev...
 

Cartela CI+ Rds Rcs

- - - - -
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1
ionela11

ionela11

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 22.12.2018
Bună seara,

Am achiziționat un card SMART CI + de la Digi RDS Rcs...și nu reușesc să vad canalele codate la tv ul care îl am...este un TV LG webos UN71003LB din 2019.

Am sunat la Digi să reinitializeze cartela de la ei din sistem de 2 ori și tot nu merge. M am gândit că e cartela de vina dar am incercat o și pe alte televizoare  și funcționează perfect, doar la Tv ul meu LG nu detectează nicicum ceva.
Oare ce mai pot face?..
când dau in setările TV ului sa vad informații CI....nici nu e activa opțiunea

Nu o fi bun slotul din Tv pt card....

Multumesc


#2
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,645
  • Înscris: 13.01.2011
Dacă ai băgat o singură dată greșit, și ai forțat  :priest:

#3
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,455
  • Înscris: 05.07.2018
Tipo, televizorul tau nu e compatibil cu cartela. Ce e asa de greu de inteles?

 ionela11, on 22 februarie 2022 - 18:21, said:

M am gândit că e cartela de vina dar am incercat o și pe alte televizoare  și funcționează perfect, doar la Tv ul meu LG nu detectează nicicum

Doh!

#4
JustXXL

JustXXL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,350
  • Înscris: 04.03.2020
@crisstonne, si eu tot pe un TV LG smart am avut problema asta.
Nu a functionat.
Doar ca eu nu am sunat la RDS, am returnat smart card-ul CI+ si am luat un receiver HD de la ei.

@Puferiu_, televizorul lui ionela11 permite.
https://www.emag.ro/...b/pd/DYGCJMMBM/

Edited by JustXXL, 22 February 2022 - 18:46.


#5
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,496
  • Înscris: 06.11.2014

 Puferiu_, on 22 februarie 2022 - 18:39, said:

Tipo, televizorul tau nu e compatibil cu cartela. Ce e asa de greu de inteles?

Doh!

Eh, nu-i compatibil! Sigur nu l-a setat cum trebuie.

@ionela11: Ai selectat Cablu - Digital? Ai dat pe-un post codat (HBO, FilmNow, Digi4K) si apoi ai introdus cartela in pozitia potrivita (si ai apasat-o cat trebuie, ca sa faca contact)?

#6
ionela11

ionela11

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 22.12.2018
Da...am făcut acestea și tot nu vrea să recunoască cartela...

#7
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,455
  • Înscris: 05.07.2018
Ca sa vezi, iZet! De parca ar trebui vreo setare anume. Bagi cartela si aia e.

#8
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,767
  • Înscris: 01.12.2001
Dacă nu recunoaste: slotul CAM din TV defect.

#9
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,496
  • Înscris: 06.11.2014

 Puferiu_, on 22 februarie 2022 - 19:31, said:

Ca sa vezi, iZet! De parca ar trebui vreo setare anume. Bagi cartela si aia e.

Normal ca trebuie. Multa lume scaneaza pe Antena (si receptioneaza doar cele ~60 de posturi analogice), nu pe Cablu. Plus ca si cartela trebuie introdusa cum trebuie si cat trebuie (nu doar bagata in slot si atat). Daca dai pe un post analogic si astepti sa receptionezi ceva.. nu se va intampla. Iar la Digi cartela CI+ e doar pentru HBO, FilmNow si extraoptiunea 4K, ca restu-s la liber, n-au nevoie de cartela pentru receptie.

#10
ionela11

ionela11

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 22.12.2018
Da...am făcut acestea și tot nu vrea să recunoască cartela... Nu știu ce mai pot face altceva...nici măcar nu îmi dă nici o notificare TV ul că ar fi ceva...

#11
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,496
  • Înscris: 06.11.2014
Daca pe alte tv-uri functioneaza iar la LG-ul ala nu-ti apare nicio notificare cand introduci cartela CI+, poate fi defect slotul CI al tv-ului. Totusi, cate posturi tv prinzi cu tv-ul? ProTV HD se vede ok?

Edited by iZet, 22 February 2022 - 19:48.


#12
Puferiu_

Puferiu_

    Membru foarte activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,455
  • Înscris: 05.07.2018
Ce model este televizorul tau, ioana11?

ionela, pardon

#13
Bitterblue

Bitterblue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 410
  • Înscris: 25.02.2020

 iZet, on 22 februarie 2022 - 19:42, said:


Normal ca trebuie. Multa lume scaneaza pe Antena (si receptioneaza doar cele ~60 de posturi analogice), nu pe Cablu. Plus ca si cartela trebuie introdusa cum trebuie si cat trebuie (nu doar bagata in slot si atat). Daca dai pe un post analogic si astepti sa receptionezi ceva.. nu se va intampla. Iar la Digi cartela CI+ e doar pentru HBO, FilmNow si extraoptiunea 4K, ca restu-s la liber, n-au nevoie de cartela pentru receptie.

Acum vreo doi ani trebuia cartela și pentru câteva posturi străine. Rai 1, parcă.

#14
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,496
  • Înscris: 06.11.2014
Acum multi ani, da, aveai nevoie de cartela pentru Viasat-uri si alte cateva posturi. Intre timp Digi a lasat cam totul la liber, exceptand 5 pachete: HBO, Filmnow, pachetul 4K, pachetul porno si Balcan Music. E de ajuns abonamentul analogic, un tv cu tuner DVB-C (toate din comert au asa ceva) si scanare pe Cablu (sau cum l-a denumit fiecare producator) si prinzi si Antena 1 HD, si ProTV HD si restul posturilor.

#15
sneferu1987

sneferu1987

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 670
  • Înscris: 19.09.2010
Când introduci cardul, se aude ”click”? Am avut aceeași problemă la un LG, băgasem cardul cât îmi permitea slotul și nimic. După n încercări am sunat la Digi și tipa din call center mi-a zis să împing cardul până se aude ”click”. Evident a mers fără probleme:)

#16
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,767
  • Înscris: 01.12.2001

 ionela11, on 22 februarie 2022 - 18:21, said:

când dau in setările TV ului sa vad informații CI....nici nu e activa opțiunea
CAM-ul e nerecunoscut/defect sau cardul introdus invers sau CAM-ul a indoit pinii din modul sau modulul prost introdus in slot.

#17
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
ai bagat-o pana in fund?  Adica se aude click cum zicea si colegu.  
Daca nu, nu fac pinii contact , pot aia sa tot initializeze de la rds.
Probabil la LG e mufa mai adanca,

 dorin_2k, on 23 februarie 2022 - 17:16, said:

CAM-ul e nerecunoscut/defect sau cardul introdus invers sau CAM-ul a indoit pinii din modul sau modulul prost introdus in slot.

Nu is asa de slabi pinii aia  sa se indoaie   Dar poti sa te uiti cu lanterna sa verifici.

#18
nAckatoMy

nAckatoMy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 04.09.2006
Fa o seseizare sa vina cineva de la DIGI pana la locatie sa vada ce si cum

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate