Imprimare design facut in Photoshop si Illustrator
Last Updated: Feb 23 2022 06:39, Started by
alecsandraaaa
, Feb 21 2022 18:57
·
2

Posted 22 February 2022 - 21:27

Stii ca, de exemplu, un albastru frumos in rgb iese aproape negru in cmyk? Am zis in postarea #9 doi pasi simpli dar daca nu se vrea, asta e, sunt ok si sfaturile de mai sus, daca nu conteaza ce iese la tipar ![]() Hai să-ți dau o mica tema de casă: vrei să mâine la mine să-ți printez o imagine minunata pe un plotter HP Latex. Ce profil CMYK folosești pentru - imprimarea pe autocolant Avery MPI 3000 - imprimarea pe fototapet HP - imprimarea pe PP grayback Sau poate vrei ceva mai deosebit și vrei un print pe un Epson photo cu 9 culori. Poate acum înțelegi de ce prefer sa-mi aducă clientul lucrarea in RGB in loc de clasicul US WEB COATED sau EURO BLA BLA. |
Posted 22 February 2022 - 22:38

nu te ajuta cu nimic sa dai manual convert to CMYK, tot un rezultat la nimereala primesti asemenea unei conversii automate. Pai de asta i-am zis sa lucreze (nu sa converteasca orbeste) in cmyk. Asa va vedea cat de cat ce iese inainte de tipar. LE: @Iladi Nu, merci. Nu vreau nici tema, nici sa tiparesc in 9 culori. Discutia e despre altceva. Ce-ar fi sa vorbim despre tiparirea culorilor pantone? Are vreo relevanta pentru initiator? Edited by trandafirdoru, 22 February 2022 - 22:53. |
Posted 23 February 2022 - 06:39

Asa va vedea cat de cat ce iese inainte de tipar. Discutia e despre altceva. Exista CMYK preview pentru asta, nu trebuie sa faci efectiv conversia. Da, de fapt discuția este despre a face un lucru simplu și ușor, mai ales când nu te pricepi și îți lipsesc noțiuni de bază. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users