Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Solutie transfer ape murdare

Inlocuire folie silicon telefon

problema receptie posturi

Memorii USB 3.0 merg doar pe port...
 Se modifica numerotarea sectoarel...

Daikin, ce model sa aleg...

Conectare 2 PC-uri

Nokia sau Motorola
 Nu porneste monitorul iar PC-ul s...

Intrebare centrala Ariston HS Pre...

Mutare contor electric.

Instalare aplicatie speed test pe...
 Ce model de cheder este ?

Contract B2B cu relocare in Bruxe...

Intrebare boiler perioada nefolos...

Grupa mijlocie de gradinița,...
 

Router 4g+ tp link mr600 vs huawei b535

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 09.09.2013
Buna seara. Care din cele doua routere ar fi mai bune pe 4g plus?
M-am uitat pe youtube la ceva clipuri, si ca o comparatie mai bun a fost mr600.. si totusi huawei e cat 7. Pe cand mr600 e cat6. Sper cineva care le-a testat, sa ma lamureasca... Care e diferenta intre ele si care e mai bun.
De acoperire nu e problema, am pe orange 4g plus acoperire foarte buna :)
Momentan am un router b310 sau asa ceva de la huawei... Ating 70 mbs pe speedtest.. real descarc cu 7 mb... Dar e doar 4g.. de asta sa vrea sa trec pe plus. Sunt nehotarar intre cele doua routere

#2
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,344
  • Înscris: 26.10.2021
Orange cat ofera viteza maxima?
Deoarece, e posibil sa il iei degeaba.
Vezi ca 70 Mbps e cam 7 MB/s.

#3
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 09.09.2013

View Postp243df, on 09 februarie 2022 - 18:43, said:

Orange cat ofera viteza maxima?
Deoarece, e posibil sa il iei degeaba.
Vezi ca 70 Mbps e cam 7 MB/s.
Asta zic. Deja am 7 mb/s reali. Pe telefon, 4g plus urca la 110 - 120 mb/s.

#4
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,344
  • Înscris: 26.10.2021
Atunci, cumpara amandoua, de unde poti trimite unul retur.

#5
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,501
  • Înscris: 30.08.2006
Esti limitat la maxim 150mb download. Huawei are 2 modele B535, versiunea 232 si 333. Eu inclin spre Huawei. E mai elegant si ocupa mai putin loc.

#6
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,451
  • Înscris: 09.09.2013

View PostLeo2006, on 09 februarie 2022 - 21:42, said:

Esti limitat la maxim 150mb download. Huawei are 2 modele B535, versiunea 232 si 333. Eu inclin spre Huawei. E mai elegant si ocupa mai putin loc.
Multumesc. E ciudat ca pe 4g plus, mobil, sare de 150. Am 170 - 180... Nu stiu unde e limita

#7
vio73

vio73

    Guru member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,693
  • Înscris: 13.07.2010
Huawei. Tp-link-ul ăla e bălărie. Am avut unul acum vreo câțiva ani și l-am returnat in câteva zile, pentru că prindea viteze pe sfert față de Huawei B 310. Huawei B 535 e mult superior și lui 310!

#8
l0calh0st

l0calh0st

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,040
  • Înscris: 22.04.2009
Categoric Huawei. Pentru mine de departe cel mai mare plus la Huawei (atat b535 cat si b310) e ca le poti trece in mod bridge (in cazul meu util pentru ca am ip fix) si am venit pe cablu cu un mikrotik.
Am si tp-link-ul ala si inca nu am descoperit cum as putea face sa il trec in bridge… aparent nici nu cred ca se poate.

#9
PsYcloNe

PsYcloNe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 11.09.2003
Avand in vedere ca lucrez remote , calatoresc in continuu si deobicei nu am conexiune fixa de internet pot sa spun ca Huawei B535 m-a cam salvat. Am testat mai multe modele cand am cautat un router 4g pe care sa ma bazez si Huawei i-a lasat in urma pe restul
Orice ai lua, vezi sa aibe intrare pentru antene externe.

#10
gigabiter

gigabiter

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 18.11.2018

View Postl0calh0st, on 20 februarie 2022 - 13:57, said:

Categoric Huawei. Pentru mine de departe cel mai mare plus la Huawei (atat b535 cat si b310) e ca le poti trece in mod bridge (in cazul meu util pentru ca am ip fix) si am venit pe cablu cu un mikrotik.
Am si tp-link-ul ala si inca nu am descoperit cum as putea face sa il trec in bridge… aparent nici nu cred ca se poate.
ai IP fix pe conexiune mobila?!?

Edited by gigabiter, 13 May 2022 - 09:53.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate