Indexare automata si manuala
Last Updated: Jul 31 2023 08:28, Started by
kvs
, Feb 06 2022 09:40
·
6

Posted 06 February 2022 - 09:40

Salut
Am un site noi de cca 1 luna jumate. Desi este optimizat si are continut, in search console imi apare indexat doar homepage-ul. Am cerut si indexare manuala, initial 10 link uri ieri. Inca nu s-au indexat. In search console nu imi da nicio eroare. Nu am mai intalnit sa indexeze asa greu, care poate fi cauza ? Multumesc |
Posted 06 February 2022 - 10:53

Este o problema uzuala in ultimele 8-10 luni. Cel mai probabil paginile care le doresti indexate apar in Discovered - currently not indexed.
Motivul principal este crawl budget. Eventual o sa fie indexate, doar ca dureaza. Poti insa sa grabesti procesul, folosind api-ul lor. Uite aici un tutorial pas cu pas. https://rankmath.com...e-indexing-api/ E un pic complex, dar daca urmezi pas cu pas, sigur te descurci. Am reusit sa indexed unele site-uri care stateau de 3 luni neindexate, folosind acel API. Alta solutie, simpla, este sa aduni cateva backlinkuri bunicele. Pe langa altele, iti mareste si crawl budget, si eventual o sa ia si linkurile noi. Daca in schimb, le ai in crawled-currently not indexed, e o cu totul alta poveste, si acolo e mai mult problema de calitate a continutului. L.E. Are si vali o oarecare dreptate cu ip-ul problematic, in sensul ca, in cuvintele Google, daca li se pare ca hostingul nu suporta crawl-uri, le amana si se intorc mai tarziu. Asta e explicatia oficiala. Insa in practica, dupa mai bine de jumate de an cu asemenea probleme worldwide, s-a descoperit ca nu e de acolo, ci de cum Google a scazut crawl budget pentru site-uri noi. Sunt diverse discutii si case study-uri pe twitter/bhw/etc. Edited by victor29cr, 06 February 2022 - 10:57. |
Posted 07 February 2022 - 16:49

victor29cr, on 06 februarie 2022 - 10:53, said:
https://developers.g...i/v3/quickstart Aici dar si in tutorial vad ca este restrictionat accesul la api. Currently, the Indexing API can only be used to crawl pages with either JobPosting or BroadcastEvent embedded in a VideoObject.Ar fi riscant sa-l folosesc si la un site de informatii generale tip text? |
Posted 08 December 2022 - 21:29

Salut Am un site noi de cca 1 luna jumate. Desi este optimizat si are continut, in search console imi apare indexat doar homepage-ul. Am cerut si indexare manuala, initial 10 link uri ieri. Inca nu s-au indexat. In search console nu imi da nicio eroare. Nu am mai intalnit sa indexeze asa greu, care poate fi cauza ? Multumesc |
Posted 16 March 2023 - 17:11

Asa se intampl aacum cu site-urile noi. Si eu am patit aceeasi chestie. Chair si dupa ce e indexat, dureaza foarte mult pana cand e crawl-uit din nou. Desi am postat si actualizat continut regular dureaza 3-4 saptamani pana sa vad ceva nou indexat. Cred ca dupa 6+ luni cu postari si actualizari pe site si eventual si cateva backlinks va incepe site-ul sa fie luat putin mai in serios de google.
|
Posted 11 June 2023 - 22:57

nu stiu la voi dar la mine de exemplu am postat un articol acum 7 ore..cand m-am trezit si am cautat pe google aparea deja...deci in maxim 7 ore a fost indexat..eu cerand indexare manuala...
|
Posted 02 July 2023 - 10:55

Indexare in 7 ore are doar un site mediocru. Ceva decent se indexează maxim in cateva minute.
|
Posted 02 July 2023 - 23:22

pai eu solicitam indexarea si apoi ma culcam...cand ma trezeam deja eram pe google cu pagina...e posibil sa se fi indexat si cateva minute...ce stiu sigur e ca maxim 7 ore...sau pe acolo..
|
|
Posted 31 July 2023 - 08:28

Poti verifica pe siteul tau, in log-uri cand a fost indexata acea pagina...
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users