![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Gaming monitor pentru Macbook Pro
Last Updated: Feb 04 2022 20:53, Started by
valentinsdq
, Feb 04 2022 19:13
·
0

Posted 04 February 2022 - 19:13

Salut.
Am un Macbook Pro 2019 2,4 GHz Intel Core i5, 16 GB RAM si vreau sa imi iau un monitor si nu pot sa ma decid intre 27 flat, 32 flat si 34 curbat. Vreau sa imi iau un monitor mai mult pentru productivitate iar un monitor de 34 inch mi se pare cam cea mai buna alegere pentru asta. Cel de 32 parca mi se pare un pic prea inalt. Chestia e ca vreau sa folosesc monitorul si pentru a ma juca Cs:go (pe Mac) ca m-a luat nostalgia de cand ma jucam cand eram adolescent. Posibil sa imi fac si o unitate peste cateva luni. E ok sa te joci Cs:go de pe 34 curbat? Am vazut ca multi nu recomanda asta. Sau ar fi ok un 34 flat? Merita sa imi iau un monitor cu 144Hz? Mac-ul suporta oricum pana la 60Hz. Dar daca e sa imi fac o unitate, imi trebuie placa video speciala care sa suporte 144Hz? Merci |
Posted 04 February 2022 - 20:06

Dar daca e sa imi fac o unitate, imi trebuie placa video speciala care sa suporte 144Hz? Atata timp cat n-o sa-ti iei o relicva de placa video, 144hz ar trebui sa mearga fara probleme. In functie de cat de buna va fi placa video, poate nu iti vor merge toate jocurile in 144 FPS, dar nu se pune problema sa nu suporte 144Hz. Singura problema e ca acum nu-i cel mai bun moment sa-ti cumperi o placa video buna fara sa-ti vinzi un rinichi. |
Posted 04 February 2022 - 20:53

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users