Evitati sa cumparati produse marca proprie Dr. Max
Last Updated: Dec 08 2022 15:56, Started by
mariusixy
, Feb 03 2022 17:42
·
7

Posted 03 February 2022 - 17:42

Salut.
Ieri am primit comanda de pe site-ul drmax si dezamagire maxima cu produsele marca proprie dr. max. Am folosit aseara Dr. Max lotiune pt frectie si e apa de la robinet. Azi am facut greseala sa iau un comprimat DR.MAX VITAMINA C 1000MG. Am limba rosie si plina de basici si ma ustura limba de mor cand mananc. Stiam de coruptie si produse contrafacute, dar nu ma asteptam ca si in industria farmaceutica sa fie asa haos. |
Posted 03 February 2022 - 17:52

Sunt suplimente alimentare pe care nu le verifică nimeni.
|
Posted 03 February 2022 - 17:54

Posted 03 February 2022 - 18:18

Daca vrei vitamine ia Jamieson, sunt canadiene si produse serioase
|
Posted 03 February 2022 - 18:24

Nu mai luati cacaturi de-astea, ca-s periculoase, mancati sanatos
|
Posted 03 February 2022 - 18:24

Sa mai asteptam si alte opinii , daca tie nu iti fac bine , nu inseamna ca sunt chair apa de ploaie.
|
Posted 03 February 2022 - 19:23

mariusixy, on 03 februarie 2022 - 17:42, said:
Salut. Ieri am primit comanda de pe site-ul drmax si dezamagire maxima cu produsele marca proprie dr. max. [ https://i.postimg.cc/JnSwbSkw/Scared-emoticon-4.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.postimg.cc/JnnYYKL1/Untitled.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 03 February 2022 - 19:34

Posted 03 February 2022 - 19:48

Chiar nu aveam de gînd, să cumpăr ieftineală de la ei.
|
Posted 03 February 2022 - 21:20

Posted 03 February 2022 - 21:26

Chestia cu problema la limba la Vitamina C o am si eu uneori.
Prima data am sesizat-o la Vitamina C de la Dr.Hart. Cea de 180mg. Ocazional am mai intalnit-o si la alte branduri. Acum am aceeasi problema cu Vitaminizantul de la Fares cu macese. Am inceput un falcon nou - pana acum n-au fost probleme. Ce e ciudat e ca la ingrediente de multe ori sunt aceleasi la mai multe marci - la unele nu am nimic. Cred ca mai curand un ingredient folosit e cu problema - in functie de unde e luat de producatori. Astea de la Dr. Max am folosit ocazional, ar nu cumpar - mai primesc cadou la reteta. Devanu, on 03 februarie 2022 - 21:20, said:
Suplimentele se iau doar la recomandarea medicului si doar in cazul unei carente dovedite. Mai luam ocazional cate o pastila de Vitamina C. Am simtit iritatie - intai la limba si apoi in gat. M-am dus la ORL si mi-a prescris a iau mai multa vitamina C. Am luat si... mai rau. Iar la doctor iar Vitamian C si cu siropuri de tuse s ialtele. Analize ptr eventuale infectii... nimic. Din intamplare am luat reteta de la alta farmacie si aia au avut alta vitamina C. In 4 zile a disparut problema. Ulterior am mai luat iar Dr Hart - nu banuiam ca e de la ea. Dupa 2 pastile a reinceput problema. N-am mai luat, a disparut. Edited by eiffel, 03 February 2022 - 21:29. |
|
Posted 03 February 2022 - 22:17

Nu inteleg ce legatura are vitamina C cu limba, nu o inghiti? doar nu tii pe limba.Eu am luat in exces cand am avut covid la recomandarea medicului 2x1g pe zi, de la Secom niste pastile mari, cred ca am terminat tubul ala mare fara nici o reactie ...nici pozitiva.
|
Posted 03 February 2022 - 23:14

Sunt pastile care nu se inghit , trebuie supte.
Secom e o marca buna. |
Posted 03 February 2022 - 23:50

Ti-a prescris doctorul asa ceva?
Nu mai luati toate prostiile de capul vostru. |
Posted 04 February 2022 - 00:02

mariusixy, on 03 februarie 2022 - 17:42, said:
Salut. Ieri am primit comanda de pe site-ul drmax si dezamagire maxima cu produsele marca proprie dr. max. Am folosit aseara Dr. Max lotiune pt frectie si e apa de la robinet. Azi am facut greseala sa iau un comprimat DR.MAX VITAMINA C 1000MG. Am limba rosie si plina de basici si ma ustura limba de mor cand mananc. Stiam de coruptie si produse contrafacute, dar nu ma asteptam ca si in industria farmaceutica sa fie asa haos. FC72, on 03 februarie 2022 - 22:17, said:
Nu inteleg ce legatura are vitamina C cu limba, nu o inghiti? doar nu tii pe limba.Eu am luat in exces cand am avut covid la recomandarea medicului 2x1g pe zi, de la Secom niste pastile mari, cred ca am terminat tubul ala mare fara nici o reactie ...nici pozitiva. Și cu cele de struguri de la secom îți faci limba mov, de altfel normal ținând cont ce culoare au pastilele. Ca să nu fie discuții că nu știu produsele lor: ![]() Attached Files |
Posted 04 February 2022 - 06:05

Am patit-o si eu cu suplimentele Dr. Max. Am fost odata sa-mi cumpar magneziu de la Dr.Hart, iar pentru ca nu aveau in stoc, farmacista mi-a recomandat magneziu Dr. Max. Apa de ploaie.
|
Posted 04 February 2022 - 06:58

FC72, on 03 februarie 2022 - 22:17, said:
Nu inteleg ce legatura are vitamina C cu limba, nu o inghiti? doar nu tii pe limba.Eu am luat in exces cand am avut covid la recomandarea medicului 2x1g pe zi, de la Secom niste pastile mari, cred ca am terminat tubul ala mare fara nici o reactie ...nici pozitiva. Normal ca nici pozitiva. Suplimentele astea cu vitamine ajuta in cazuri extrem de rare, cand e o deficienta iar pastila chiar este ceea ce pretinde. In rest, rezultate zero si chiar negative in unele cazuri. Deficienta de vitamina C este o raritate extrema, iar dozele astea mari e demonstrat ca sunt inutile, desi medicii inca mai prescriu si oamenii iau chiar si fara reteta. Mai rau e cand iei B-uri in exces si incurajezi dezvoltarea unei tumori sau futi ficatul si rinichii degeaba Edited by Municipalwaste, 04 February 2022 - 07:01. |
|
Posted 04 February 2022 - 10:31

borhot, on 04 februarie 2022 - 06:05, said:
Am patit-o si eu cu suplimentele Dr. Max. Am fost odata sa-mi cumpar magneziu de la Dr.Hart, iar pentru ca nu aveau in stoc, farmacista mi-a recomandat magneziu Dr. Max. Apa de ploaie. Acum dacă te iei după reclame că iei pastila de magneziu și stresul dispare o să ai o surpriză neplăcută cu orice pastilă. Diferența dintre ele este doar stresul suplimentar adăugat de preț. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users