Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri
 Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...
 Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...
 Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...
 

Fibra optica RCS-RDS

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
killer2015

killer2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 347
  • Înscris: 05.02.2015
Buna seara astazi au venit cei de la digi si mi-au bagat fibra optica plus acel mic decodor, insa am o mica problema la mine in camera merge ok tv-ul am toate programele insa mai am 2 tv-uri unul intr-o camera si celalat intr-o bucatarie si cand am aprins tv-ul in celalate 2 camere mai aveam decat un program am dat scanare insa imi gaseste doar 45 programe de ce oare ?! gen nu mai am antena 1 etc care e problema ?

Edited by killer2015, 01 February 2022 - 22:35.


#2
djbiti1

djbiti1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 27.06.2009
Ce model sunt televizoarele? Au tuner digital? Au card CI+ sau decodor?
Posibil sa iti gaseasca doar canalele analogice, vezi sa dai scanare pe digital.

#3
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,581
  • Înscris: 01.12.2001
"Decât" sau "doar"? ;)
Unul din TV-uri introduce ceva paraziti in cablu.


#4
killer2015

killer2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 347
  • Înscris: 05.02.2015
Nu am tuner digital și nici card, e chestia că înainte îmi merge perfect am un LG la mine in cameră merge ok nici măcar nu i-am făcut rescanare, in bucătărie am un Horizon cu webos la fel ca pe tv-ul LG care are tot webos și în cealaltă cameră un NEI e chestia că înaintea mergea nu înțeleg de ce acum nu mai vrea

#5
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,903
  • Înscris: 07.02.2003
Verificare semnal. Scula de la ONT nu da mai mult de 65-70dB, da "stas" pentru o retea cu pierderi mici sau un singur tv.

#6
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,755
  • Înscris: 30.07.2006

View Postkiller2015, on 01 februarie 2022 - 22:55, said:

chestia că înainte îmi merge perfect

Inainte, dar inainte cum aveai? Cablu, satelit, antena de camera, fibra, ce anume?

#7
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 03.04.2007
Cum adică nu ai dat scanare?
Dacă nu ai tuner DVB-C , receiver sau CI, atunci recepționeri analogic, aprox 50 programe.
Cauta în meniul lor reglaj automat, apoi cablu, operatori alții, scanare completa și ar trebui sa îți găsească aprox 200

Acum din cele aprox 40, vezi vreun program cu sigla HD?

Ca dacă da, atunci problema e rețeaua ta sau acel mininod

Da detalii despre model TV

View Postandreic, on 02 februarie 2022 - 01:23, said:

Verificare semnal. Scula de la ONT nu da mai mult de 65-70dB, da "stas" pentru o retea cu pierderi mici sau un singur tv.
Ma mir ca tehnicianul nu a scanat

#8
killer2015

killer2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 347
  • Înscris: 05.02.2015

View Postvalirex, on 02 februarie 2022 - 01:36, said:

Inainte, dar inainte cum aveai? Cablu, satelit, antena de camera, fibra, ce anume?

Tot cablu aveam tot de la Digi înainte aveam alta cutiuță tot de la iei una albă și nu aveam treabă îmi mergea totul perfect de când au venit ieri de mi-au băgat fibră face figuri, unde e decodorul la mine in cameră îmi prinde toate canalele in rest nu prinde pe toate...

View Postcsachiri, on 02 februarie 2022 - 01:47, said:

Cum adică nu ai dat scanare?
Dacă nu ai tuner DVB-C , receiver sau CI, atunci recepționeri analogic, aprox 50 programe.
Cauta în meniul lor reglaj automat, apoi cablu, operatori alții, scanare completa și ar trebui sa îți găsească aprox 200

Acum din cele aprox 40, vezi vreun program cu sigla HD?

Ca dacă da, atunci problema e rețeaua ta sau acel mininod

Da detalii despre model TV


Ma mir ca tehnicianul nu a scanat

Nu am nici un dvb-c nici receiver sau cartelă CI

#9
Xman_ghio

Xman_ghio

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,277
  • Înscris: 26.06.2009

View Postkiller2015, on 01 februarie 2022 - 22:35, said:

mai aveam decat un program
Probabil ai "decat" pierderi pe reteaua ta interna! Inainte vedeai canalele in format digital sau analogic? La majoritatea TV-urilor poti sa setezi sa iti scaneze pentru ambele tipuri (analog si digital) si ar trebui sa le vezi pe toate, mai outin cele "decat" codate ;-)

#10
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,453
  • Înscris: 08.02.2011
Rezolvi problema cu instalatia ta locala, cabluri, mufe, splitere. Desi daca tv-ul nu are tunet dvb-c e normal ( dar eu cred ca tv-ul are dvb-c, dar nu stii tu ce este )

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,581
  • Înscris: 01.12.2001
Cand au făcut aia schimbarea, nu ai pornit toate TV din casa?


#12
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 22.02.2014
Ai semnal slab, trebuie sa-i chemi pe cei de la RCS sa rezolve problema.

#13
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 03.04.2007

View Postkiller2015, on 02 februarie 2022 - 06:12, said:



Tot cablu aveam tot de la Digi înainte aveam alta cutiuță tot de la iei una albă și nu aveam treabă îmi mergea totul perfect de când au venit ieri de mi-au băgat fibră face figuri, unde e decodorul la mine in cameră îmi prinde toate canalele in rest nu prinde pe toate...



Nu am nici un dvb-c nici receiver sau cartelă CI
Atunci de aceea vezi doar 40~50 posturi, ai grija analogica.

Pune acel decodor la oricare alt tv și o sa fi surprins cate posturi TV recepționezi

Dacă nu te descurci suna la ei și vor veni sa te ajute loco!

#14
killer2015

killer2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 347
  • Înscris: 05.02.2015
Multumesc tuturor pentru sfaturi am sunat astazi la iei si s-a rezolvat oameni au uitat sa imi deconecteze cablul vechi... care era conectat la splitter

#15
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 03.04.2007
🤔 După orice instalare noua, service...
Verificati-va echipamentele în prezenta tehnicianul!!!

#16
killer2015

killer2015

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 347
  • Înscris: 05.02.2015

View Postcsachiri, on 03 februarie 2022 - 01:18, said:

�� După orice instalare noua, service...
Verificati-va echipamentele în prezenta tehnicianul!!!

din pacate nu aveam ce sa verific pentru ca eram la munca... :(

#17
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,460
  • Înscris: 03.04.2007
Pai cine i-a permis accesul în imobil?
Dar nu contează, este un sfat !

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate