![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum afli unde vin 500km?
Last Updated: Nov 22 2022 20:41, Started by
motofrezeanu
, Jan 31 2022 00:05
·
17

Posted 19 November 2022 - 14:15

Sa-mi fie iertata activarea acestui topic,pe mine unul ma relaxat la maxim si am decis sa ii mai dau o seansa ca acest topis sa mearga mai departe si apropo de hota eu caut una de la Electrolux
![]() ![]() |
Posted 22 November 2022 - 20:41

Eu totusi cred ca a fost initiat la misto .
N-ai cum sa intrebi asa ceva din nici un pdv , nici ca incepator nici ca profesionist . N-ai de unde sa stii cand te ia oboseala, sau daca vorbim de program de condus atunci depinde daca se merge pe A/DN etc si aici la fel , 500 km poti sa ii faci in 6h sau 10h (cu pauzele aferente) . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users