Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare stabilizator tensiune

laptop gaming buget maxim 10000 lei

Roboti EVE - compania 1X

Pierdere apa masina de spalat
 Nuanta culoare

autonivelanta peste autonivelanta

Plata produs

Klaus Iohannis, propus oficial de...
 Fotbal juvenil

Contributie pentru crestere si ed...

Țiuit laptop

Firewall UFW si Iptables - Doua I...
 DVR Hikvision 7208HUHI M1/S/A se ...

Cum sa procedez

Incalzire pardoseala sistem Upono...

Cat costa o cutie de viteze manua...
 

Problema inregistrare pe card microsd camera Sq 11 Mini DV

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
knight28

knight28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,209
  • Înscris: 13.11.2007
Buna seara

Am si eu o camera video Sq 11 Mini dv rosie (sport). Am cumparat card Micro SD SanDisk de 32 GB si vad ca nu inregistreaza filmarile pe card. Nu stiu ce poate sa aiba.

#2
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 481
  • Înscris: 27.07.2021
Asta ? https://www.aliexpre...2887602632.html
Aia nu e camera sport.
E o mare chinezarie de 50 de lei.
Posibil sa aiba 3 probleme. Sint la mintea cocosului, practic.
1. E stricata camera. Cu alt card merge?
2. E stricat cardul. In alt aparat merge (telefon, tableta, calculator)?
3. Nu suporta card de capacitate asa mare. Pune unul mai mic, de 4/8/16 gb.

#3
Robert_Kiran

Robert_Kiran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,570
  • Înscris: 19.08.2007

 knight28, on 30 ianuarie 2022 - 18:40, said:

Buna seara

Am si eu o camera video Sq 11 Mini dv rosie (sport). Am cumparat card Micro SD SanDisk de 32 GB si vad ca nu inregistreaza filmarile pe card. Nu stiu ce poate sa aiba.
Nu știu cum e camera ta. Dar e sport. Problema asta e întâlnită și la GoPro, dacă ai un card de clasa mica, nu scrie pe el. La GoPro trebuia sa fie minim clasa 10.

#4
knight28

knight28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,209
  • Înscris: 13.11.2007

 sandratoms1980, on 30 ianuarie 2022 - 18:49, said:

Asta ? https://www.aliexpre...2887602632.html
Aia nu e camera sport.
E o mare chinezarie de 50 de lei.
Posibil sa aiba 3 probleme. Sint la mintea cocosului, practic.
1. E stricata camera. Cu alt card merge?
2. E stricat cardul. In alt aparat merge (telefon, tableta, calculator)?
3. Nu suporta card de capacitate asa mare. Pune unul mai mic, de 4/8/16 gb.

Asta da pe rosu
https://techstar.ro/...&utm_medium=CPS

 sandratoms1980, on 30 ianuarie 2022 - 18:49, said:

Asta ? https://www.aliexpre...2887602632.html
Aia nu e camera sport.
E o mare chinezarie de 50 de lei.
Posibil sa aiba 3 probleme. Sint la mintea cocosului, practic.
1. E stricata camera. Cu alt card merge?
2. E stricat cardul. In alt aparat merge (telefon, tableta, calculator)?
3. Nu suporta card de capacitate asa mare. Pune unul mai mic, de 4/8/16 gb.

Am conectat-o cu o aplicatie USB camera si da filmeaza, prost ce e drept, dar filmeaza si se conecteaza. Si pe pc laptop da la fel functioanza. E functionala dar isi arata limitele ei. Dar ce e drept functioeanza. Filmeaza foarte prost sacadat.

 knight28, on 30 ianuarie 2022 - 19:04, said:

Asta da pe rosu
https://techstar.ro/...&utm_medium=CPS



Am conectat-o cu o aplicatie USB camera si da fileamza proset dar fileamzaa se conecteaza. Si pe pc laptop da se conteasza functioanza. E functionala dar isi arata limitele ei. Dar ce e drept functioeanza

Pe cutie scrie maxm 64 GB TF Card. Eu am de 32 GB sandisk.

Edited by knight28, 30 January 2022 - 19:10.


#5
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 481
  • Înscris: 27.07.2021
Probeaza 1, 2 si 3.
E chineji, poa' sa scrie ce vrea ei pe cutie :) :(
Ca de exemplu ca aia e camera sport :) :) :)

#6
knight28

knight28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,209
  • Înscris: 13.11.2007

 Robert_Kiran, on 30 ianuarie 2022 - 18:51, said:

Nu știu cum e camera ta. Dar e sport. Problema asta e întâlnită și la GoPro, dacă ai un card de clasa mica, nu scrie pe el. La GoPro trebuia sa fie minim clasa 10.

Nu stiu la ce te referi tu cu clasa mica si clasa 10 sincer. N-am auzit asa ceva.

#7
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 481
  • Înscris: 27.07.2021
Clasa de viteza, de performanta
Scrie pe card.
Vezi primele tabele de aici:
https://www.google.c... class&tbm=isch
Probabil NU este aia problema, chinejaria aia nu stie de viteza mare si alte minuni!

#8
red46

red46

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,498
  • Înscris: 06.03.2016
Nu trebuie formatat inainte? (probabil FAT32)

#9
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,919
  • Înscris: 24.02.2006

 knight28, on 30 ianuarie 2022 - 19:11, said:

Nu stiu la ce te referi tu cu clasa mica si clasa 10 sincer. N-am auzit asa ceva.
daca l-ai luat cumva pe asta: https://www.emag.ro/...5/pd/E0D4DBBBM/
atunci e momentul sa afli ca este class 4 si viteza de scriere nu e suficient de mare incat camera sa poata scrie datele

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate