![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Pot rezulta gaze periculoase din reactia H2O2 + HCl + Cu?
Last Updated: Feb 06 2022 00:45, Started by
AndyBGL78
, Jan 27 2022 14:30
·
0

Posted 30 January 2022 - 00:25

erau vapori de acid clorhidric. Asta e cand nu ai habar de chimie si nu stii ca acidul clorhidric nu corodeaza cuprul singur dar esti perseverent, poate daca il incalzim merge.
|
Posted 30 January 2022 - 12:04

Am lucrat si eu in copilarie (inainte de '89) cu acid azotic. Aveam mereu mainile galbene. Unde ati gasit apa oxigenata 12%? https://silverchemicals.ro/ |
Posted 04 February 2022 - 19:03

chilly willy, on 30 ianuarie 2022 - 00:25, said:
erau vapori de acid clorhidric. Asta e cand nu ai habar de chimie si nu stii ca acidul clorhidric nu corodeaza cuprul singur dar esti perseverent, poate daca il incalzim merge. Experimentul cu HCL l-am facut dupa ce a esuat corodarea cu HNO3, concentratie 85% parca, a disparut placuta cu totul cu textolit cu tot Acu nu stiu cine a fost mai inconstient , eu sau tata care mi-a dat pe mana acizi periculosi |
Posted 06 February 2022 - 00:45

in clasa a 10-a trebuia sa stii aceste lucruri de la chimie. Pe de alta parte nici tatal tau nu e mai breaz
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users