![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Asigurare obligatorie sau facultativa a locuintei cu extra acoperiri
Last Updated: Apr 01 2023 18:42, Started by
Malineanu
, Jan 26 2022 21:18
·
2

Posted 26 January 2022 - 21:18

Buna ziua !
M-ar interesa o asigurare obligatorie sau facultativa a locuintei dar sa fie cu ceva extra acoperiri , eventual acoperire raspundere fata de terti / vecini - cum este RCA-ul la masini , auzisem candva de Omniasig CASA PLUS - nu stiu daca mai exista ca si varianta. In principiu sa aiba acoperire raspundere fata de terti pentru risc inundatie / infiltratie, incendiu - distrugere si din neglijenta, nu doar din accident. Si cateva detalii, daca este o societate serioasa, verificata (adica sa nu fie in procedura de faliment sau ceva de genul), cat ar fi polita anuala - primele de asigurare, procedura de incheiere a contractului, criterii evaluare imobil, acte necesare etc Daca ofera discount pentru incheierea mai multor contracte (mai multe locuinte). Multumesc anticipat. |
Posted 26 January 2022 - 21:52

Posted 26 January 2022 - 22:40

Ms, insa nu prea este cine stie ce... daunele produse de inundare ca urmare a neglijentei Asiguratului – o singura data in per. asig. Limita: 500 euro, ma gandeam ca daca cumva se sparge un calorifer sau o teava - cand nu e nimeni acasa - sau uita batranul apa deschisa cand spala vasele - cu 500 EUR nu cred ca se acopera decat o mana de var la vecinul de jos. Iar la Garant SUMMUM nu se asigura deloc riscul desi acolo ar fi limita raspunderii maxime 50.000 euro –ACOPERIRE SUPLIMENTARA PENTRU PF |
Posted 16 February 2022 - 21:01

Ai gasit ceva bun? Si eu sunt interesat de o asigurare pentru casa
|
Posted 17 February 2022 - 10:10

Vezi la Generali si Allianz. Generali nu acopera reparatiile la tine din cauza inundatiei cauzata de neglijenta ta, doar la vecini; Allianz acopera in limita a 1000 euro, dar e mai scumpa asigurarea.
In schimb, daca se sparge o teava, Generali acopera reparatiile fara limita, la Allianz este aceeasi limita de 1000 euro, care poate fi insuficienta. Edited by chirea_mircea, 17 February 2022 - 10:11. |
Posted 22 March 2022 - 10:54

Am cautat variante pentru mine. Asirom cea maiscumpa, NN cea mai ok pana acum. Alianz Tiriac nu m-au contactat cu toate ca le-am scris de multe ori
|
Posted 31 March 2022 - 18:20

Vezi la Generali si Allianz. Generali nu acopera reparatiile la tine din cauza inundatiei cauzata de neglijenta ta, doar la vecini; Allianz acopera in limita a 1000 euro, dar e mai scumpa asigurarea. In schimb, daca se sparge o teava, Generali acopera reparatiile fara limita, la Allianz este aceeasi limita de 1000 euro, care poate fi insuficienta. Ma interesa ceva cum era pe vremuri Omniasig Casa plus, sa acopere daca inund eu sau daca sunt inundat. Povestile cu teava sparta au incidenta mica, mai degraba se inunda scurgerea comuna si te trezesti cu chiuveta refuland ca iese de pe coloana unde gaseste minima rezistenta , chiuveta se revarsa si se infiltreaza in plafonul vecinului . Sau alt caz, uita batranul apa deschisa . Sau alt caz, des intalnit la blocurile vechi, infiltratii de la sifonul vecinului de deasupra. Sau alt caz, bateria ieftina care te tine numai 2 ani "explodeaza" si pana se prinde sotia sa inchida valvula de la apometru sau macar aia de la centrala, se pun cateva sute de litri pe gresie. Nici una nu e teava sparta. Ar mai fi si incendiul insa si asta are inciodenta mica. Restul riscurilor asigurate sunt chiar glume raportat la o perioada de 50 de ani, cate un cutremur, cate un tsunami, razboi si mai rar, inundatii aluvionare - hazard natural - depinde pe unde stai, la mine nu e cazul ... Edited by Malineanu, 31 March 2022 - 18:33. |
Posted 01 April 2023 - 10:13

Posted 01 April 2023 - 18:42

Mai simplu de 15 ori cu Chatsonic decat Google:
[email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] apoi email BC catre toti |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users