Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ce se canta in melodie ?!

Defectare programata electrocasnice

Camera de bord (Buget ~200-250 lei)
 Bubuie economia uslamista: Uslamu...

Compatibilitate router

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...
 Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2
 Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...
 

Mini pc HP t620 Flexible Thin Client, AMD GX-217GA 1.65GHz, 4GB DDR3, 16GB SSD

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,265
  • Înscris: 25.01.2007
Vreau sa iau https://www.interlin...-1-65ghz-p44898
E vechi inteleg ca modelul are 5 ani.
Ce ar trebui sa faca: windows si un soft care primeste prin internet imaginile de la 2 sisteme de supraveghere, si le stocheaza. Daca face ceva in plus, e bonus.
Ce nedumeriri am. Face ce vreau? Merge instalata vreo versiune de win in 16 giga? Stocarea o sa o faca pe un hdd extern.
La mufa vga scrie "Optionally configured as serial, VGA, or SC Fiber Optic" Deci merge conectat la prima pornire un tv sau monitor vga?

#2
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021

 slai, on 26 ianuarie 2022 - 16:54, said:

Vreau sa iau https://www.interlin...-1-65ghz-p44898
E vechi inteleg ca modelul are 5 ani.
Ce ar trebui sa faca: windows si un soft care primeste prin internet imaginile de la 2 sisteme de supraveghere, si le stocheaza. Daca face ceva in plus, e bonus.
Ce nedumeriri am. Face ce vreau? Merge instalata vreo versiune de win in 16 giga? Stocarea o sa o faca pe un hdd extern.
La mufa vga scrie "Optionally configured as serial, VGA, or SC Fiber Optic" Deci merge conectat la prima pornire un tv sau monitor vga?
Un SSD de 240GB Kingston costa 135 lei, altul si mai ieftin de 120GB HP, costa 110 lei... sa-ti mai zic? Vezi pe pagina ALTEX SSD-urile descrise de mine. Cumperi unul din asta si instalezi lejer Windows 10.

#3
vestale

vestale

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,052
  • Înscris: 24.11.2002
Un Win10 incape la limita, dar conteaza si versiunea.
Conectorul pe placa de baza pentru VGA exista, daca e dus de acolo o pamblica si mufa pe carcasa, depinde. Dai un email si intrebi.
La intrebare principala, depinde soft pentru NVR dorit, tipul de codare, ce primesti si ce vrei sa salvezi, rezolutii si fps-uri.

#4
dragosh82

dragosh82

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 401
  • Înscris: 18.12.2004
incape sa-l instalezi dar o sa inceapa sa faca scandal dupa update-uri, ca se tot umfla ...

#5
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,612
  • Înscris: 13.03.2017
Cred ca doar Windows 7 merge pe ala sau ... LINUX
Windows 10 cere minim 32GB spatiu depozitare deci nu cred ca intra nici bagat cu forta Posted Image
Problema cu Windows 7 ar putea fi incompatibilitatea cu sistemele de supraveghere

#6
aeon

aeon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,291
  • Înscris: 05.08.2002
Am un laptop mic cu ssd de 32 si dupa instalare fresh de win 10 abia raman 4gb disponibili. Care se umplu rapid, nu mai poate face update-uri in scurt timp :(

#7
dane-boy

dane-boy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 501
  • Înscris: 08.02.2004
Am achizitionat recent acest dispozitiv si este o jucarie interesanta. Am instalat Linux Mint si functioneaza ok, este utilizabil in chestii light. Memoria este de tip DDR3, pe un slot + inca unul liber. SSD-ul cred ca poate fi schimbat cu unul mai mare, CPU-ul este lipit si cam slabut (dual core de la AMD).

Edit: are conector VGA. Pe carcasa este lipit un sticker gen "Powered by Windows 8" deci este suportat de Win8 dar nu m-a interesat aspectul.
Consumul undeva la vreo 10W.

Edited by dane-boy, 26 January 2022 - 18:11.


#8
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,487
  • Înscris: 15.06.2004
Cauta altceva - ala nu e SSD pe stilul celor nromale - ori e un modul special ori e lipit direct pe placa.
Nu specifica daca are port SATA si locas in interior, ptr ca cei 16Gb mai curand imi par a fi ptr o accelerare a sistemului - cache rapid de pe un HDD.
Acum 5-6 ani era ceva gen Intel Rapid Boost sau ceva de genul.
Cum SSD-urile erau scumpe se folosea un SSD mic care lucra impreuna cu HDD-ul - se copiau pe el fisierele sistem mai des accesate - ulterior tehnologia  a avoluat in asa zisele SSHD-uri de la Sagate - Harduri cu cache SSD.

Daca nu se poate monta un HDD inauntru nu merita.

Poti pune doar un Linux.

#9
red46

red46

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,079
  • Înscris: 06.03.2016
SSD-ul cica e pe mSATA.
Incape Windows 10 / 11 pe el si iti mai raman 1-2 GB liberi. Dar poti comprima instalarea sa ocupe in jur de 5 GB: faci partitile manual cu DiskPart, aplici imaginea cu wimlib-imagex (compresie LZX) apoi rulezi bcdboot cu parametrii necesari.

Edited by red46, 26 January 2022 - 18:19.


#10
dane-boy

dane-boy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 501
  • Înscris: 08.02.2004
Exclus port SATA. SSD-ul este amovibil, pus pe un slot gen PCI-ex.
Attached File  t620.png   871.5K   39 downloads

Edited by dane-boy, 26 January 2022 - 18:22.


#11
arkhangel

arkhangel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 27.03.2006
Suplimenteaza bugetul si ia unul pe care sa il poti upgrada,

#12
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,192
  • Înscris: 25.10.2008
Poti sa ii pui ssd m2 sata
Uite aici
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zFcqFRJLJfU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#13
strongsss

strongsss

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,599
  • Înscris: 27.10.2007

 slai, on 26 ianuarie 2022 - 16:54, said:

Vreau sa iau https://www.interlin...-1-65ghz-p44898

Ce ar trebui sa faca: windows si un soft care primeste prin internet imaginile de la 2 sisteme de supraveghere, si le stocheaza. Daca face ceva in plus, e bonus.


Eu aici mi-as pune niste semne de intrebare. 2 sisteme cate camere inseamna si la ce rezolutii sunt aceste camere?
DVR/NVR par niste cutii goale dar au chip-uri speciale si soft specializat sa prelucreze /stocheze imaginile.
softuri pe win sa preia la nesfarsit fluxuri consistente de date, mi se pare problematic...

Edited by strongsss, 26 January 2022 - 18:53.


#14
spooky51

spooky51

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,815
  • Înscris: 29.09.2006
Este un sistem Thin Client, ruleaza sisteme de operare dedicate, nu Windows.
Edit, acum am vazut, merge.

Edited by spooky51, 26 January 2022 - 22:38.


#15
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,265
  • Înscris: 25.01.2007
Attached File  20220128_155123.jpg   375.14K   14 downloads
Attached File  20220128_155100.jpg   363.89K   12 downloads
Attached File  20220128_155024.jpg   361.24K   15 downloads
Attached File  20220128_155012.jpg   246.69K   13 downloads

A ajuns scula. Pare nou, cine știe prin ce depozite or fi fost uitate.

 red46, on 26 ianuarie 2022 - 18:17, said:

SSD-ul cica e pe mSATA.
Incape Windows 10 / 11 pe el si iti mai raman 1-2 GB liberi. Dar poti comprima instalarea sa ocupe in jur de 5 GB: faci partitile manual cu DiskPart, aplici imaginea cu wimlib-imagex (compresie LZX) apoi rulezi bcdboot cu parametrii necesari.
tX. O sa imi bat capul diseara sa pricep sau sa caut un tutorial.

#16
vestale

vestale

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,052
  • Înscris: 24.11.2002
Ai VGA, prin oficiile bancilor am mai vazut jucarii din astea. Mie mi-a placut mult pentru ca nu are ventilator.
Daca l-ai comandat online, pune-l la treaba sa vezi daca face fata la partea de (trans)codare, un H265+ nu cred ca reusesti, dar ai sa vezi si te rog sa ne mai scrii aici ce ai reusit cu el.
Al meu sta cu win10 24/24h si aplicatii pentru statia meteo si statia radio, dar am un ssd mai mare si i-am pus 8GB de RAM.

#17
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,265
  • Înscris: 25.01.2007

 strongsss, on 26 ianuarie 2022 - 18:52, said:

Eu aici mi-as pune niste semne de intrebare. 2 sisteme cate camere inseamna si la ce rezolutii sunt aceste camere?
DVR/NVR par niste cutii goale dar au chip-uri speciale si soft specializat sa prelucreze /stocheze imaginile.
softuri pe win sa preia la nesfarsit fluxuri consistente de date, mi se pare problematic...
sunt doua sisteme hikvision, unul cu 4 camere, unul cu 3. au 2mp, 1080p

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate