Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Recomandare upgrade PC

legile din Italia

Exista pentru Android un ceas car...
 Achizitie proprietate (inclusiv c...

Cadou 12 ani

probleme vizionare netflix

Ajutor alimentare plita inductie
 Recunoasteti aceasta boxa

partitionare ssd 1T laptop Asus

Recomandare enclosure usb 3.0 to ...

Stropire planseu beton
 Am neaparat nevoie de firma SRL/P...

Recomandare Aer conditionat pentr...

Decojire/dezlipire tencuiala deco...

Anvelope all season
 

Problema dvr hikvision

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
Agent090

Agent090

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 18.02.2021
Buna ziua!

Am o problema la un dvr de la hikvison modelul DS-7200 series. Tauie încontinuu cu mici întreruperi ... Am intrat și am vrut  sa dau format la HDD crezând ca e plin dar îmi arată capacitate 0.0mb și status nu exista. Pe lângă acestea nu ma lasă nici să-l selectez și după să-l formarez...
Dacă știe cineva cauza sa ma contacteze. Va mulțumesc.


#2
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,185
  • Înscris: 23.08.2020
Da, HDD defect.

#3
Agent090

Agent090

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 18.02.2021
Cum îmi pot da seama ca este HDD. Am mai întrebat pe cineva și a spus ca poate fi de la sursa de alimentare.

#4
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,690
  • Înscris: 17.05.2004
Păi aproape sigur e hardul.
Ia un hard nou de la Emag, îl pui, verifici.
Dacă e ce a zis Znevna, ai rezolvat.
Dacă nu, schimbi sursa și dai retur la hard.

Dar și eu zic că e hardul.

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 62,519
  • Înscris: 15.06.2004
De principiu e hardul.

De proba poti sa-l conectezi la un PC sa vezi ce zice.

Trebuie schimbat - vezi sa iei unul special ptr supraveghere video, altfel si urmatorul va pica in cateva luni.

#6
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 27.07.2021
Scoate hardul si porneste unitatea.
Daca mai piuie, e in alta parte beleaua. NU neaparat la sursa.
Daca nu mai piuie, pui alt hard, de oriunde, practic orice hard SATA merge.

#7
Agent090

Agent090

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 18.02.2021

View Postsandratoms1980, on 25 ianuarie 2022 - 11:01, said:

Scoate hardul si porneste unitatea.
Daca mai piuie, e in alta parte beleaua. NU neaparat la sursa.
Daca nu mai piuie, pui alt hard, de oriunde, practic orice hard SATA merge.

Deci am scos hard-ul și încă tauie. Deci problema este din alta parte...

#8
geos

geos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,100
  • Înscris: 04.12.2003
Intra in alarm settings si dezactiveaza-le
Pagina 106

Edited by geos, 25 January 2022 - 11:25.


#9
sandratoms1980

sandratoms1980

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 27.07.2021

View PostAgent090, on 25 ianuarie 2022 - 11:10, said:

Deci am scos hard-ul și încă tauie. Deci problema este din alta parte...

Baga urechea si vezi de unde vine.
Daca hardul nu facea zgomot, dar nici nu-l vedea corect - sa nu fie de la  "placa de baza".
Pune hardul pe un calculator si formateaza-l.
Poate nu-l vede direct in My Computer, incearca cu Disk Management

#10
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 62,519
  • Înscris: 15.06.2004
Posibil sa fie alarma de HDD. Adica de lipsa.

Pe un Hikvision, posibil chiar modelul tau, nu mai stiu exact dar pare familiar codul, pana nu am pus si formatat HDD-ul nu a incetat tiuitul.

#11
adryano112

adryano112

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 30.12.2017
pe Hikvision daca nu ai HDD-ul montat,piuie odata la cateva secunde/minute (nu mai retin exact timpul) !

#12
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,185
  • Înscris: 23.08.2020

View PostAgent090, on 25 ianuarie 2022 - 10:06, said:

Buna ziua!

Am o problema la un dvr de la hikvison modelul DS-7200 series. Tauie încontinuu cu mici întreruperi ... Am intrat și am vrut  sa dau format la HDD crezând ca e plin dar îmi arată capacitate 0.0mb și status nu exista. Pe lângă acestea nu ma lasă nici să-l selectez și după să-l formarez...
Dacă știe cineva cauza sa ma contacteze. Va mulțumesc.

View PostZnevna, on 25 ianuarie 2022 - 10:12, said:

Da, HDD defect.

View PostAgent090, on 25 ianuarie 2022 - 11:10, said:

Deci am scos hard-ul și încă tauie. Deci problema este din alta parte...

Si nu e logic? Te atentioneaza ca HDD-ul nu e formatat, e cu probleme sau lipsa de tot.
Dar nu stiu de ce nu te uiti in logurile de pe DVR sa vezi exact ce se intampla, nu sa ghicim noi.
Sau vezi ce vrea semnul ala de atentionare de pe monitor.
Daca vrei sa nu mai tipe dar nu te deranjeaza ca nu mai inregistreaza urmeaza sfatul de mai sus https://forum.softpe.../#entry28730482

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate