Cositoare și grebla tractoraș
Last Updated: Jan 24 2022 21:23, Started by
marcelyno
, Jan 24 2022 20:03
·
2

Posted 24 January 2022 - 20:03

Salut, am o rudă mai în vârstă care nu se descurcă cu internetul și este în căutarea unor utilaje pentru un tractoraș mic de 31 de CP. Îl interesează o cositoare și o greblă pentru acest tractoraș însă nu are idee de ce firme sunt mai bune și de unde ar putea să cumpere. Dacă este cineva pe aici care poate da câteva sfaturi sau care are tractoraș asemănător și are aceste utilaje ar fi foarte bucuros. Vă mulțumesc.
|
Posted 24 January 2022 - 20:27

Apoi nici tu nu le prea ai cu internetul daca io la 65 de ani am gasit dupa 2 secunde.
https://www.olx.ro/d...c8f6a1;promoted |
Posted 24 January 2022 - 21:23

Se pare că ai citit printre rânduri și ai vrut sa pari inteligent pentru vârsta ta, eu am intrebat altceva și tu îmi dai o cositoare pentru un tractoraș de 20 de CP găsită la întâmplare pe olx. Eu am intrebat de ce firmă este mai ok calitativ pentru un tractoraș de 31 de CP, așa pe olx am căutat și eu dar găsesc foarte multe cositori de la multe firme de care eu nu am niciun habar cât sunt de calitative. De aceea am specificat că poate cineva are habar despre cositori și știe ce trebuie luat în calcul al achiziția unei astfel de utilaj.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users