![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Java Tech Support sau Java Internship?
Last Updated: Jan 24 2022 18:00, Started by
elis678
, Jan 22 2022 23:09
·
3

Posted 23 January 2022 - 20:28

Si ce faci? O sa te sperii pentru totdeauna sa dai piept cu realitatea? Macar asa vezi cat stii sa faci. 😒Ma refeream in comparatie cu oferta de job care e pe perioada nedeterminata, si mi-ar oferi stabilitate financiara, e mare nevoie de stabilitate financiara in lumea reala |
Posted 23 January 2022 - 20:28

raman cu ochii-n soare Si eu am dat rateuri la inceput (cum multi probabil), ba la un interviu mi s-a spus ca am rezolvat cerinta dar n-au inteles ei metoda ![]() Edited by neagu_laurentiu, 23 January 2022 - 20:29. |
Posted 23 January 2022 - 20:42

asta incercam si noi sa ne dam seama: "Java Tech Support" este tech support sau programare? Update: Am vazut cv-ul cuiva care a lucrat pe un post cu acelasi titlu. Responsabilitatile jobului sunau cam asa: -suport tehnic pentru clienti -feedback pentru a ajuta la imbunatatirea platformei -scriere de scripturi care sa recreeze problemele clientilor si testarea soluțiilor Suna a programare? |
Posted 23 January 2022 - 20:55

Nu-i exclus ca acele scripturi sa fie defapt pasi povestiti, nu cod.
|
Posted 23 January 2022 - 21:15

Concluzie:
Rămâne internshipul, si dupa alea doua luni cine stie, poate am noroc si raman angajat full time |
Posted 24 January 2022 - 08:18

Update: Am vazut cv-ul cuiva care a lucrat pe un post cu acelasi titlu. Responsabilitatile jobului sunau cam asa: -suport tehnic pentru clienti -feedback pentru a ajuta la imbunatatirea platformei -scriere de scripturi care sa recreeze problemele clientilor si testarea soluțiilor Suna a programare? ![]() as zice ca e o etichetare gresita a jobului si ca de fapt e suport tehnic clasic. |
Posted 24 January 2022 - 11:48

1.Internship Java, care e pe partea de dev, care imi place, dar durata scurta 2 luni, exista posibilitate de angajare la final, dar e posibilitate nu certitudine 2.Java Tech Support, contract pe perioada nedeterminata, salariu bun(sau cel putin asa cred eu), dar nu stiu cat de mult ma ajuta in cariera, dacă ma dezvolt sau e un job unde raman cam la nivelul la care sunt acum, si nu mai pot sa obtin un job mai bun in viitor Clar daca as fi in locul tau as alege optiunea 1, avand in vedere si ca iti place sa scrii cod. Optiunea 2 te duce in zona de suport level 3 si DevOps unde e criza de oameni cu aptitudini tehnice pe piata muncii si salariile oferite sunt comparabile cu ale programatorilor. Eu fiind o fire analitica si neplacandu-mi in mod deosebit programarea am descoperit in schimb ca-mi place rezolvarea de puzzle-uri, sa caut root cause-uri, sa testez solutii si sa le implementez in productie iar cand n-am incotro mai "bibilesc" prin codurile scrise pe altii si le optimizez, ceea ce nu ma face programator dar ma multumeste faptul ca livrez calitate pe bucata mea si aduc un plus pe proiecte. |
Posted 24 January 2022 - 12:26

Clar daca as fi in locul tau as alege optiunea 1, avand in vedere si ca iti place sa scrii cod. Optiunea 2 te duce in zona de suport level 3 si DevOps unde e criza de oameni cu aptitudini tehnice pe piata muncii si salariile oferite sunt comparabile cu ale programatorilor. Eu fiind o fire analitica si neplacandu-mi in mod deosebit programarea am descoperit in schimb ca-mi place rezolvarea de puzzle-uri, sa caut root cause-uri, sa testez solutii si sa le implementez in productie iar cand n-am incotro mai "bibilesc" prin codurile scrise pe altii si le optimizez, ceea ce nu ma face programator dar ma multumeste faptul ca livrez calitate pe bucata mea si aduc un plus pe proiecte. La opțiunea 2 - 2 optiuni am in total - cel mai mult ma atrage partea financiara. Problema e urmatoarea daca peste un an doi vreau sa schimb jobul - vad ca asta e cea mai buna metoda sa primesti o marire de salariu - si aplic la joburi de programator, ma baga cineva in seama daca eu am lucrat pe suport? |
Posted 24 January 2022 - 12:39

Cam la fel de mult precum daca ai fi lucrat vanzator in magazin.
|
Posted 24 January 2022 - 13:24

La opțiunea 2 - 2 optiuni am in total - cel mai mult ma atrage partea financiara. Problema e urmatoarea daca peste un an doi vreau sa schimb jobul - vad ca asta e cea mai buna metoda sa primesti o marire de salariu - si aplic la joburi de programator, ma baga cineva in seama daca eu am lucrat pe suport? |
Posted 24 January 2022 - 13:40

nu cred ca va fi vreo diferenta prea mare intre un job de tech support si un internship. avantajul internship-ului e ca poate evolua relativ usor intr-o oferta permanenta de programator, caz in care vei fi avantajat la viitoarele interviuri.
|
Posted 24 January 2022 - 15:10

La cata cerere e pe piata de programatori eu zic ca te baga in seama si daca ai fost maturator inainte. Conteaza sa treci de testul tehnic si sub aspectul asta cred ca o sa-ti foloseasca mai mult cei 2 ani de programare decat orice alt job, chiar daca nu o sa ai de la inceput un salariu foarte motivant. Nu stiu unde e cererea asta, ca eu care sunt entry-level, nu ajung aproape deloc la interviuri tehnice, pur si simplu depun cv-ul, iar la cateva zile după primesc un mesaj prin care mi se spune ca vor continua procesul de recrutare cu alti candidati |
Posted 24 January 2022 - 15:22

Din ce ai pus mai sus ca job description, rezulta ca vor la un internship, pe cineva care stie sa se descurce repede in orice limbaj de programare. Cam asa ceva gasesti la absolventii(masteranzii) facultatilor de Automatica, Informatica sau Cibernetica.
Care este numele firmei ? |
Posted 24 January 2022 - 18:00

Din ce ai pus mai sus ca job description, rezulta ca vor la un internship, pe cineva care stie sa se descurce repede in orice limbaj de programare. Cam asa ceva gasesti la absolventii(masteranzii) facultatilor de Automatica, Informatica sau Cibernetica. Care este numele firmei ? -suport tehnic pentru clienti -feedback pentru a ajuta la imbunatatirea platformei -scriere de scripturi care sa recreeze problemele clientilor si testarea soluțiilor La asta te referi cand spui job description? Daca da, nu e de la internship, e de la jobul de suport |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users