![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Papagal rosella tremurand
Last Updated: Jan 22 2022 14:13, Started by
Florian_crs
, Jan 22 2022 04:09
·
0

Posted 22 January 2022 - 04:09

Buna ziua, am observat ca papagalul meu rosella ramane intr-un singur loc si nu se misca, tremura si respira greu, l-am vazut ca intr-un fel se aseaza. Ce ar putea sa se fi intamplat?
Multumesc |
Posted 22 January 2022 - 11:39

Buna ziua, am observat ca papagalul meu rosella ramane intr-un singur loc si nu se misca, tremura si respira greu, l-am vazut ca intr-un fel se aseaza. Ce ar putea sa se fi intamplat? Multumesc Iti transmite ca vrea sa-l vada un veterinar. Cam asa comunica ei |
Posted 22 January 2022 - 14:13

Buna ziua, am observat ca papagalul meu rosella ramane intr-un singur loc si nu se misca, tremura si respira greu, l-am vazut ca intr-un fel se aseaza. Ce ar putea sa se fi intamplat? Multumesc Ca e un obicei ciudat la masculi cand duc lipsa de femela. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users