![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Papagal rosella tremurand
Last Updated: Jan 22 2022 14:13, Started by
Florian_crs
, Jan 22 2022 04:09
·
0

Posted 22 January 2022 - 04:09

Buna ziua, am observat ca papagalul meu rosella ramane intr-un singur loc si nu se misca, tremura si respira greu, l-am vazut ca intr-un fel se aseaza. Ce ar putea sa se fi intamplat?
Multumesc |
Posted 22 January 2022 - 11:39

Buna ziua, am observat ca papagalul meu rosella ramane intr-un singur loc si nu se misca, tremura si respira greu, l-am vazut ca intr-un fel se aseaza. Ce ar putea sa se fi intamplat? Multumesc Iti transmite ca vrea sa-l vada un veterinar. Cam asa comunica ei |
Posted 22 January 2022 - 14:13

Buna ziua, am observat ca papagalul meu rosella ramane intr-un singur loc si nu se misca, tremura si respira greu, l-am vazut ca intr-un fel se aseaza. Ce ar putea sa se fi intamplat? Multumesc Ca e un obicei ciudat la masculi cand duc lipsa de femela. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users