![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
incarcare casti wireless
Last Updated: Jan 20 2022 12:10, Started by
blackwave
, Jan 19 2022 16:48
·
0

Posted 19 January 2022 - 16:48

Salutare !
Am comandat prima mea casca hands free respectiv ZENKABEAT K10C si as sa stiu cum pot sa o incarc corespunzator. Am vazut ca are doar un cablu USB dar nu detin nici un calculator incat sa incarc la el. As putea sa folosesc un adaptop de la telefonul mobil ? Posibil sa se deteriorizeze bateria daca folosesc un adaptor de la telefonul mobil sau necesita unul cu o anumita intensitate ? Va multumesc anticipat ! Edited by blackwave, 19 January 2022 - 16:49. |
Posted 19 January 2022 - 17:08

blackwave, on 19 ianuarie 2022 - 16:48, said:
Salutare ! Am comandat prima mea casca hands free respectiv ZENKABEAT K10C si as sa stiu cum pot sa o incarc corespunzator. Am vazut ca are doar un cablu USB dar nu detin nici un calculator incat sa incarc la el. As putea sa folosesc un adaptop de la telefonul mobil ? Posibil sa se deteriorizeze bateria daca folosesc un adaptor de la telefonul mobil sau necesita unul cu o anumita intensitate ? Va multumesc anticipat ! Bateria suge cat ii trebuie. Daca adaptorul scoate un curent mai mic decat ii trebuie bateriei, posibil sa moara adaptorul. Acumulatorul nu are nimic. |
Posted 19 January 2022 - 19:15

luci_flash, on 19 ianuarie 2022 - 17:08, said:
Foloseste ce apuci, cat timp scoate standardul normal, de 5V, si peste 1A. Cu cat mai mult amperaj, cu atat mai bine. Bateria suge cat ii trebuie. Daca adaptorul scoate un curent mai mic decat ii trebuie bateriei, posibil sa moara adaptorul. Acumulatorul nu are nimic. Deci pot sa folosesc orice adaptor.. Ma temeam pt. ca nu as vrea sa fie afectat acumulatorul. |
Posted 19 January 2022 - 19:21

USB e acelasi peste tot.
Deci, orice chestie in care intra mufa aia mare USB ( https://www.newnex.c...2-a-male(UH2-AE)_small.png ) este exact la fel. Nu e nevoie sa-ti bati capul, deocamdata, cu volti si amperi. "adaptor de la telefonul mobil" - vrei sa spui "incarcator de telefon mobil"? Sau vrei sa faci o inventie, sa incarci castile direct de la telefon? Se poate, dar nu e cazul aici, totusi. Edited by sandratoms1980, 19 January 2022 - 19:21. |
Posted 19 January 2022 - 22:01

sandratoms1980, on 19 ianuarie 2022 - 19:21, said:
USB e acelasi peste tot. Deci, orice chestie in care intra mufa aia mare USB ( https://www.newnex.c...2-a-male(UH2-AE)_small.png ) este exact la fel. Nu e nevoie sa-ti bati capul, deocamdata, cu volti si amperi. "adaptor de la telefonul mobil" - vrei sa spui "incarcator de telefon mobil"? Sau vrei sa faci o inventie, sa incarci castile direct de la telefon? Se poate, dar nu e cazul aici, totusi. "adaptor de la telefonul mobil" - vrei sa spui "incarcator de telefon mobil"? DA ! La asta ma refer. Nu afecteaza cu nimic daca folosesc incarcatorul de la telefonul mobil ? |
Posted 20 January 2022 - 12:10

Deja am raspuns mai sus.
Daca, totusi, mai sint nelamuriri: nu, nu afecteaza. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users