Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Reziliere contract arenda
 Cannes 2022.Nominalizari.

eMag retur bani card expirat ING

Despre combinele frigorifice Haier

ASUS VivoBook vs MateBook D 15
 Astra j sau Megane 3

Regulator tensiune

She-Hulk: Attorney at Law (2022)

Problema arzator cuptor aragaz
 Autocar pe persoana fizica. Cum s...

Intrebare taxe nft

Crossover

Predator(Prey) 2022
 

NewMotion Home Basic / Renault Edition 11kW - EVSE

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#19
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,932
  • Înscris: 26.11.2001
Asa este, deci scoatem L2 si L3 de pe placa de baza Posted Image

EVSE crede ca are doar o faza alimentarea si e "destept", deci crede ca e alt model => baga 32A pe L1, dar la noi se realizeaza toate conexiunile.
Daca face figuri, scoatem si transformatoarele de pe L2 si L3.

Attached Files


Edited by Courage, 22 January 2022 - 11:50.


#20
kolfleading

kolfleading

    Born to Raise Hell

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,271
  • Înscris: 01.03.2013
Editare ulterioara:  m-am uitat mai bine in poza si curentul de sarcina nu trece prin placa de baza.
La iesirea din clema-sir este un pin terminal DUBLU.
Un fir se duce in placa de baza pentru masurarea tensiunii L1, L2, L3.
Al doilea fir trece prin transformatorul de curent (sub contactor) si apoi merge la intrarea in contactor.

Ramane insa valabil ce s-a discutat deja: se poate pacali statia sa creada ca are bransament monofazat daca placa de baza vede tensiune doar pe L1 si atunci permite pana la 32A.

Transformatoarele pe L2 si L3 sunt ocolite (excluse din circuit) pentru ca bagam L2 si L3 de la retea direct pe bornele de intrare ale contactorului.
Curentul consumat de masina nu mai trece prin firele "citite" de transformatoarele L2 si L3.

Edited by kolfleading, 22 January 2022 - 13:06.


#21
cristi_k

cristi_k

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.04.2007
Nu reusesc sa o fac pe 32A neam. Am eliminat 2 faze , am lasat doar L1 , si masina incarca tot cu 16A ( asta ca sa testez si pe monofazic )

Setarea pe 7, degeaba.

Gresesc cu ceva?Mai trebuie modificat ceva?

#22
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 20,815
  • Înscris: 22.05.2003
De curiozitate, cu ce masina incerci?

#23
cristi_k

cristi_k

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.04.2007
Tesla Model S cu CCS ( deci duce mai mult de 11KW )

#24
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,932
  • Înscris: 26.11.2001
Eu nu am montat statia inca, dar chiar si dupa ce o montez, nu as avea cu ce sa testez, a mea masina e limitata la 11 kW.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate