![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
range amplifier
Last Updated: Jan 18 2022 22:30, Started by
karax
, Jan 18 2022 09:02
·
0

Posted 18 January 2022 - 09:15

ziceti-mi si mie , range amplifierele is capabile ? Am la digi abonament, au si rude de la bucuresti tot pe digi si nu se aude bine mereu. Vorbim si cu rudele , vorbim si cu oameni pe digi, nu se aude mereu bine. Si rudele de la bucuresti nu le merge bine , nu doar cu noi , si cu altii cand vorbesc. Digi nu prea are acoperire buna dar e ieftin si vrem sa lucram cu digi. Asa ca orientativ , cat ar fi range amplifier si e capabil de ceva? Eu utilizez pe mobilul meu si wifi si se aude perfect, tata vorbeste la mobil normal fara wifi, mobilul lui fiind vechi.
se poate si cu router dar nu ma complic , as vrea sa vad range amplifier si atat, cat e si e capabil |
Posted 18 January 2022 - 09:48

Eu nu am auzit de ilegalitate. Rog moderatorii sa zica e ilegal sau nu
|
Posted 18 January 2022 - 10:39

Pai tu nu ai licenta sa emiti pe acele frecvente, sa fii repetor.
Edited by neagu_laurentiu, 18 January 2022 - 10:40. |
Posted 18 January 2022 - 12:04

Doar range amplifier. Adica ce e de la digi , bagat la amplificator si utilizat la casa , nu la toata lumea
radio e radio si amplifier e amplifer. Sau nu e legal asa? |
Posted 18 January 2022 - 12:30

Pai nu e tot emisie in radiofrecventa pe canale fara licenta?! Doar Digi in cazul tau are autoritate de a instala asa ceva.
Se vinde si se utilizeaza de catre populatie cand stii ca nu deranjezi pe nimeni (n-ai garantie ca acel echipament e conform, fara armonici), dar legal nu e. Edited by neagu_laurentiu, 18 January 2022 - 12:35. |
Posted 18 January 2022 - 12:42

ia un wifi repeater de la chinezi.am unul si acopera suficient.stau la curte.
|
Posted 18 January 2022 - 13:14

E canal , dar ziceam ca raza lui fiind mica nu ar fi ca radio pirat sau etc
|
Posted 18 January 2022 - 13:47

Tu ai intrebat de legalitate si nu e. Ce faci tu mai departe, ca e raza mica sau stai in cusca Faraday, e problema ta.
|
Posted 18 January 2022 - 22:30

Eu nu am auzit de ilegalitate. Rog moderatorii sa zica e ilegal sau nu https://www.ancom.ro...-de-semnal_6380 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users