![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Incotro acum pentru Novak Djokovic?
Last Updated: Sep 29 2023 19:04, Started by
alexneo
, Jan 16 2022 21:44
·
22

Posted 17 January 2022 - 14:55

Posted 17 January 2022 - 14:57

Posted 17 January 2022 - 14:59

Posted 17 January 2022 - 15:00

El a dat 1.000.000 de euro spitalelor italiene pentru C19 2.
Am dat 1.000.000 € spitalelor sârbești pentru C193. A dat bani Spaniei pentru C194. A donat bani Australiei pentru combaterea incendiilor forestiere. Fonduri donate pentru programele de copii săraci din Melbourne City Mission. Am cumpărat un tomograf pentru Spitalul „Dragisa Mi šovi ć” din Belgrad . A închiriat un avion privat pentru a transporta o fată cu o boală rară pentru tratament în SUA . A dat 1.000.000 $ Australian Open în beneficiul Junior . El a dat 500.000 de euro pentru combaterea inundațiilor din Serbia Deset. El a donat 110 000 euro pentru combaterea inundațiilor din Bosnia și Croația . A strâns 1.500.000 de dolari pentru grădinița afectată de inundații . A dat milioane de euro pentru educația copiilor săraci de treisprezece ani. A plătit pentru antrenamentul de iarnă a 15 jucători sârbi de tenis. Dar nu era vaccinat futu-i mama lui de rebel... ![]() |
Posted 17 January 2022 - 15:01

Pentru delict de percepție de opinie. Fals. A fost interzis 3 ani ca o consecinta a anularii vizei, asa cum se intampla in cazul oricarei alte persoane.
El a dat 1.000.000 de euro spitalelor italiene pentru C19 2. Am dat 1.000.000 € spitalelor sârbești pentru C193. A dat bani Spaniei pentru C194. A donat bani Australiei pentru combaterea incendiilor forestiere. Fonduri donate pentru programele de copii săraci din Melbourne City Mission. Am cumpărat un tomograf pentru Spitalul „Dragisa Mi šovi ć” din Belgrad . A închiriat un avion privat pentru a transporta o fată cu o boală rară pentru tratament în SUA . A dat 1.000.000 $ Australian Open în beneficiul Junior . El a dat 500.000 de euro pentru combaterea inundațiilor din Serbia Deset. El a donat 110 000 euro pentru combaterea inundațiilor din Bosnia și Croația . A strâns 1.500.000 de dolari pentru grădinița afectată de inundații . A dat milioane de euro pentru educația copiilor săraci de treisprezece ani. A plătit pentru antrenamentul de iarnă a 15 jucători sârbi de tenis. Dar nu era vaccinat futu-i mama lui de rebel... ![]() Irelevant |
Posted 17 January 2022 - 15:04

Djokovic o sa apara la RG cu certificat de vaccinare, daca va fi luat pe spaga sau chiar se vaccineaza e alta discutie. Gaseste el in Serbia un medic binevoitor.
Dupa cate minciuni a zis e clar in stare sa faca asta, si ar fi facut-o deja daca nu credea ca e suficienta viza pentru Australia. |
Posted 17 January 2022 - 15:05

El a dat 1.000.000 de euro spitalelor italiene pentru C19 2. Am dat 1.000.000 € spitalelor sârbești pentru C193. A dat bani Spaniei pentru C194. A donat bani Australiei pentru combaterea incendiilor forestiere. Fonduri donate pentru programele de copii săraci din Melbourne City Mission. Am cumpărat un tomograf pentru Spitalul „Dragisa Mi šovi ć” din Belgrad . A închiriat un avion privat pentru a transporta o fată cu o boală rară pentru tratament în SUA . A dat 1.000.000 $ Australian Open în beneficiul Junior . El a dat 500.000 de euro pentru combaterea inundațiilor din Serbia Deset. El a donat 110 000 euro pentru combaterea inundațiilor din Bosnia și Croația . A strâns 1.500.000 de dolari pentru grădinița afectată de inundații . A dat milioane de euro pentru educația copiilor săraci de treisprezece ani. A plătit pentru antrenamentul de iarnă a 15 jucători sârbi de tenis. Dar nu era vaccinat futu-i mama lui de rebel... ![]() |
Posted 17 January 2022 - 15:06

se darama universul antivaxxerilor daca, dupa Garcea, anunta si Spartacus ca e vaccinat.
ce se va alege de lumea asta? |
Posted 17 January 2022 - 15:07

Colega, cum era cu SPONSORII? Quote
Sponsorul tehnic al lui Novak Djokovic, gigantul francez Lacoste, a oferit un comunicat după ce Novak Djokovic a fost expulzat din Australia, în care a anunțat că, în viitorul imediat apropiat, se va discuta cu sportivul pentru a primi din partea sârbului explicațiile complete. ”Cât mai curând posibil, vom lua legătura cu Novak Djokovici pentru a analiza evenimentele care i-au însoţit prezenţa în Australia. Le dorim tuturor un turneu excelent şi mulţumim organizatorilor pentru toate eforturile depuse pentru a se asigura că turneul se desfăşoară în condiţii bune pentru jucători, staff şi spectatori”, a transmis compania franceză, printr-un comunicat, citat de News. |
|
Posted 17 January 2022 - 15:09

Posted 17 January 2022 - 15:13

Evident! Ceea ce trebuie reținut: nu e vaccinat. Deci in ilegalitate in Australia, unde au voie sa intre doar vaccinatii. Dar ce sens are sa mai vorbim despre Australia? Acolo a fost doar primul din seria de spituri in posterior pe care le va lua sarbul in sezonul asta competitional. E abia ianuarie. |
Posted 17 January 2022 - 15:14

El a dat 1.000.000 de euro spitalelor italiene pentru C19 2. Am dat 1.000.000 € spitalelor sârbești pentru C193. A dat bani Spaniei pentru C194. A donat bani Australiei pentru combaterea incendiilor forestiere. Fonduri donate pentru programele de copii săraci din Melbourne City Mission. Am cumpărat un tomograf pentru Spitalul „Dragisa Mi šovi ć” din Belgrad . A închiriat un avion privat pentru a transporta o fată cu o boală rară pentru tratament în SUA . A dat 1.000.000 $ Australian Open în beneficiul Junior . El a dat 500.000 de euro pentru combaterea inundațiilor din Serbia Deset. El a donat 110 000 euro pentru combaterea inundațiilor din Bosnia și Croația . A strâns 1.500.000 de dolari pentru grădinița afectată de inundații . A dat milioane de euro pentru educația copiilor săraci de treisprezece ani. A plătit pentru antrenamentul de iarnă a 15 jucători sârbi de tenis. Dar nu era vaccinat futu-i mama lui de rebel... ![]() Ce inseamna C192, C193 si C194? Edited by george_alexandru, 17 January 2022 - 15:19. |
Posted 17 January 2022 - 15:14

Posted 17 January 2022 - 15:21

Partidul Laburist din Australia, aflat în opoziţie, a cerut, duminică, demisia premierului Scott Morrison, afirmând că a devenit „ridicol” pe plan mondial prin decizia de expulzare pentru că nu este vaccinat a lui Novak Djokovic, numărul unu pe plan mondial la tenis masculin. „Premierul Scott Morrison a devenit ridicol pe plan mondial. El şi Guvernul său au gestionat greşit cazul Novak Djokovic, au subminat procedurile securităţii frontierelor Australiei şi au furnizat o nouă scânteie pentru mişcarea antivaccinare”, afirmă Kristina Keneally, membră a Parlamentului australian şi ministru de Interne al guvernului din umbră, format de opoziţie, scrie Mediafax.
Ce inseamna C192, C193 si C194? |
|
Posted 17 January 2022 - 15:23

vai ce surpriza, un partid de opozitie cere demisia premierului aflat la guvernare!
ntz, ntz, ntz, nu se face asa ceva ![]() |
Posted 17 January 2022 - 15:24

Partidul Laburist din Australia, aflat în opoziţie, a cerut, duminică, demisia premierului Scott Morrison, afirmând că a devenit „ridicol” pe plan mondial prin decizia de expulzare pentru că nu este vaccinat a lui Novak Djokovic, numărul unu pe plan mondial la tenis masculin. „Premierul Scott Morrison a devenit ridicol pe plan mondial. El şi Guvernul său au gestionat greşit cazul Novak Djokovic, au subminat procedurile securităţii frontierelor Australiei şi au furnizat o nouă scânteie pentru mişcarea antivaccinare”, afirmă Kristina Keneally, membră a Parlamentului australian şi ministru de Interne al guvernului din umbră, format de opoziţie, scrie Mediafax. ...
da' cine e baiatu', vreo lumina, ceva? |
Posted 17 January 2022 - 15:26

Zisera niste oameni de la digiFM dimineata ca orice decizie s-ar fi luat o multime de oameni erau nemultumiti.
Acu' e Partidul Laburist nemultumit, dar cred ca cealalta multime era mai numeroasa. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users