![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Incotro acum pentru Novak Djokovic?
Last Updated: Sep 22 2023 12:12, Started by
alexneo
, Jan 16 2022 21:44
·
22

Posted 17 January 2022 - 14:55

Posted 17 January 2022 - 14:57

Posted 17 January 2022 - 14:59

Posted 17 January 2022 - 15:00

El a dat 1.000.000 de euro spitalelor italiene pentru C19 2.
Am dat 1.000.000 € spitalelor sârbești pentru C193. A dat bani Spaniei pentru C194. A donat bani Australiei pentru combaterea incendiilor forestiere. Fonduri donate pentru programele de copii săraci din Melbourne City Mission. Am cumpărat un tomograf pentru Spitalul „Dragisa Mi šovi ć” din Belgrad . A închiriat un avion privat pentru a transporta o fată cu o boală rară pentru tratament în SUA . A dat 1.000.000 $ Australian Open în beneficiul Junior . El a dat 500.000 de euro pentru combaterea inundațiilor din Serbia Deset. El a donat 110 000 euro pentru combaterea inundațiilor din Bosnia și Croația . A strâns 1.500.000 de dolari pentru grădinița afectată de inundații . A dat milioane de euro pentru educația copiilor săraci de treisprezece ani. A plătit pentru antrenamentul de iarnă a 15 jucători sârbi de tenis. Dar nu era vaccinat futu-i mama lui de rebel... ![]() |
Posted 17 January 2022 - 15:01

Pentru delict de percepție de opinie. Fals. A fost interzis 3 ani ca o consecinta a anularii vizei, asa cum se intampla in cazul oricarei alte persoane.
El a dat 1.000.000 de euro spitalelor italiene pentru C19 2. Am dat 1.000.000 € spitalelor sârbești pentru C193. A dat bani Spaniei pentru C194. A donat bani Australiei pentru combaterea incendiilor forestiere. Fonduri donate pentru programele de copii săraci din Melbourne City Mission. Am cumpărat un tomograf pentru Spitalul „Dragisa Mi šovi ć” din Belgrad . A închiriat un avion privat pentru a transporta o fată cu o boală rară pentru tratament în SUA . A dat 1.000.000 $ Australian Open în beneficiul Junior . El a dat 500.000 de euro pentru combaterea inundațiilor din Serbia Deset. El a donat 110 000 euro pentru combaterea inundațiilor din Bosnia și Croația . A strâns 1.500.000 de dolari pentru grădinița afectată de inundații . A dat milioane de euro pentru educația copiilor săraci de treisprezece ani. A plătit pentru antrenamentul de iarnă a 15 jucători sârbi de tenis. Dar nu era vaccinat futu-i mama lui de rebel... ![]() Irelevant |
Posted 17 January 2022 - 15:04

Djokovic o sa apara la RG cu certificat de vaccinare, daca va fi luat pe spaga sau chiar se vaccineaza e alta discutie. Gaseste el in Serbia un medic binevoitor.
Dupa cate minciuni a zis e clar in stare sa faca asta, si ar fi facut-o deja daca nu credea ca e suficienta viza pentru Australia. |
Posted 17 January 2022 - 15:05

El a dat 1.000.000 de euro spitalelor italiene pentru C19 2. Am dat 1.000.000 € spitalelor sârbești pentru C193. A dat bani Spaniei pentru C194. A donat bani Australiei pentru combaterea incendiilor forestiere. Fonduri donate pentru programele de copii săraci din Melbourne City Mission. Am cumpărat un tomograf pentru Spitalul „Dragisa Mi šovi ć” din Belgrad . A închiriat un avion privat pentru a transporta o fată cu o boală rară pentru tratament în SUA . A dat 1.000.000 $ Australian Open în beneficiul Junior . El a dat 500.000 de euro pentru combaterea inundațiilor din Serbia Deset. El a donat 110 000 euro pentru combaterea inundațiilor din Bosnia și Croația . A strâns 1.500.000 de dolari pentru grădinița afectată de inundații . A dat milioane de euro pentru educația copiilor săraci de treisprezece ani. A plătit pentru antrenamentul de iarnă a 15 jucători sârbi de tenis. Dar nu era vaccinat futu-i mama lui de rebel... ![]() |
Posted 17 January 2022 - 15:06

se darama universul antivaxxerilor daca, dupa Garcea, anunta si Spartacus ca e vaccinat.
ce se va alege de lumea asta? |
Posted 17 January 2022 - 15:07

Colega, cum era cu SPONSORII? Quote
Sponsorul tehnic al lui Novak Djokovic, gigantul francez Lacoste, a oferit un comunicat după ce Novak Djokovic a fost expulzat din Australia, în care a anunțat că, în viitorul imediat apropiat, se va discuta cu sportivul pentru a primi din partea sârbului explicațiile complete. ”Cât mai curând posibil, vom lua legătura cu Novak Djokovici pentru a analiza evenimentele care i-au însoţit prezenţa în Australia. Le dorim tuturor un turneu excelent şi mulţumim organizatorilor pentru toate eforturile depuse pentru a se asigura că turneul se desfăşoară în condiţii bune pentru jucători, staff şi spectatori”, a transmis compania franceză, printr-un comunicat, citat de News. |
|
Posted 17 January 2022 - 15:09

Posted 17 January 2022 - 15:13

Evident! Ceea ce trebuie reținut: nu e vaccinat. Deci in ilegalitate in Australia, unde au voie sa intre doar vaccinatii. Dar ce sens are sa mai vorbim despre Australia? Acolo a fost doar primul din seria de spituri in posterior pe care le va lua sarbul in sezonul asta competitional. E abia ianuarie. |
Posted 17 January 2022 - 15:14

El a dat 1.000.000 de euro spitalelor italiene pentru C19 2. Am dat 1.000.000 € spitalelor sârbești pentru C193. A dat bani Spaniei pentru C194. A donat bani Australiei pentru combaterea incendiilor forestiere. Fonduri donate pentru programele de copii săraci din Melbourne City Mission. Am cumpărat un tomograf pentru Spitalul „Dragisa Mi šovi ć” din Belgrad . A închiriat un avion privat pentru a transporta o fată cu o boală rară pentru tratament în SUA . A dat 1.000.000 $ Australian Open în beneficiul Junior . El a dat 500.000 de euro pentru combaterea inundațiilor din Serbia Deset. El a donat 110 000 euro pentru combaterea inundațiilor din Bosnia și Croația . A strâns 1.500.000 de dolari pentru grădinița afectată de inundații . A dat milioane de euro pentru educația copiilor săraci de treisprezece ani. A plătit pentru antrenamentul de iarnă a 15 jucători sârbi de tenis. Dar nu era vaccinat futu-i mama lui de rebel... ![]() Ce inseamna C192, C193 si C194? Edited by george_alexandru, 17 January 2022 - 15:19. |
Posted 17 January 2022 - 15:14

Posted 17 January 2022 - 15:21

Partidul Laburist din Australia, aflat în opoziţie, a cerut, duminică, demisia premierului Scott Morrison, afirmând că a devenit „ridicol” pe plan mondial prin decizia de expulzare pentru că nu este vaccinat a lui Novak Djokovic, numărul unu pe plan mondial la tenis masculin. „Premierul Scott Morrison a devenit ridicol pe plan mondial. El şi Guvernul său au gestionat greşit cazul Novak Djokovic, au subminat procedurile securităţii frontierelor Australiei şi au furnizat o nouă scânteie pentru mişcarea antivaccinare”, afirmă Kristina Keneally, membră a Parlamentului australian şi ministru de Interne al guvernului din umbră, format de opoziţie, scrie Mediafax.
Ce inseamna C192, C193 si C194? |
|
Posted 17 January 2022 - 15:23

vai ce surpriza, un partid de opozitie cere demisia premierului aflat la guvernare!
ntz, ntz, ntz, nu se face asa ceva ![]() |
Posted 17 January 2022 - 15:24

Partidul Laburist din Australia, aflat în opoziţie, a cerut, duminică, demisia premierului Scott Morrison, afirmând că a devenit „ridicol” pe plan mondial prin decizia de expulzare pentru că nu este vaccinat a lui Novak Djokovic, numărul unu pe plan mondial la tenis masculin. „Premierul Scott Morrison a devenit ridicol pe plan mondial. El şi Guvernul său au gestionat greşit cazul Novak Djokovic, au subminat procedurile securităţii frontierelor Australiei şi au furnizat o nouă scânteie pentru mişcarea antivaccinare”, afirmă Kristina Keneally, membră a Parlamentului australian şi ministru de Interne al guvernului din umbră, format de opoziţie, scrie Mediafax. ...
da' cine e baiatu', vreo lumina, ceva? |
Posted 17 January 2022 - 15:26

Zisera niste oameni de la digiFM dimineata ca orice decizie s-ar fi luat o multime de oameni erau nemultumiti.
Acu' e Partidul Laburist nemultumit, dar cred ca cealalta multime era mai numeroasa. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users