Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 

Incotro acum pentru Novak Djokovic?

  • Please log in to reply
791 replies to this topic

#649
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,346
  • Înscris: 21.04.2014

View PostFluk3, on 18 februarie 2022 - 14:09, said:


Deci nu stim cati dintre ei s-au imbolnavit. "Ziaru" nu zice nimic?


Ziarul zice multe printre rinduri, dar nu ce vrei tu sa auzi. :D

In ziua cind si-a facut testul PCR, 16 decembrie ora 13:00, in loc ca principiile lui sa-l tina acasa pina la aflarea rezultatului, Spartacuscelcumuscapecaciula a mai partipat la o masa rotunda, la care Posta Sirba ii oferea un "premium timbru", prin intermediul lui Zoran Djordjevic. Nici acesta se pare ca nu s-a infectat, dupa ce-a dat mina cu el. Numai Novak saracu' a iesit pozitiv la nici doua zile dupa un schimb de imbratisari cu amicii la un meci de baschet si in loc sa intre in izolare, avea un chef nebun de postat poze de la fiecare eveniment pe Twitter. :photo:


https://www.bbc.com/news/59939122

Of, of, of, cum nu s-au potrivit aranjamentele de acasa cu cele din Australia ! :sadwalk:


#650
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

View Postgeorge_alexandru, on 18 februarie 2022 - 16:54, said:

Conform declaratiilor sale, rezultatul a venit dupa intalnirea cu copiii dar inainte de intalnirea cu acel jurnalist si sedinta foto. Si n-a spus nimic nimanui.
A recunoscut ca a fost o idee rea sa se intalneasca cu acel jurnalist.
Am mai spus, pt ideile astea neinspirate si pt incalcarea legii din Serbia poate fi tras la raspundere de catre autoritatile de acolo.

Cu toate astea, niciuna din idioteniile astea nu a contat in fatza autoritatilor din Australia care l-au acuzat de o posibila instigare impotriva vaccinului... pe ce motive... numa capatzana lor stie.

View Posthoneybee, on 18 februarie 2022 - 17:02, said:

Ziarul zice multe printre rinduri, dar nu ce vrei tu sa auzi. Posted Image

Motivul pentru care nu a fost lasat sa joace la AO a fost o posibila incurajare a sentimetelor anti-vaxerilor autohtoni... niciuna din probelme voastre sau a ziarului nu a contat.
Australia > nevaccinat = anti-vaxer. Nu ca nu as mai fi auzit dobitocia asta si prin alte parti...

#651
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,106
  • Înscris: 05.06.2002

View PostFluk3, on 18 februarie 2022 - 17:02, said:

A declarat clar, in sport se cer teste din astea periodice, a facut nenumarate. Daca nu a avut simptome nu a avut nici dubii. Cu toate aastea a facut un test rapid dimineata care a iesit negativ.... cate trebuia sa faca ? 5- 10 ?
In special copii... adica aia care nu fac covid aproape deloc...
convenabil...
sincer, tie nu-ti pare cam cusuta cu ata alba tota povestea asta?

dar duc familiei.

Edited by Fane, 18 February 2022 - 17:34.


#652
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019
Ce nu e suficient de clar ca si daca ar fi fost cusuta si daca nu, nu din cauza asta nu a fost lasat sa joace. Pur si simplu a fost presupus ca o sa faca ditamai campania anti vaccin si intreaga populatie le va scapa printre dejte...

Pe urma ii si inteleg pe Australieni, guvernu ala de kkt si-ar fi pierdut toata credibilitatea in fata votantilor daca trebuiau sa-i faca statuie :))

#653
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 08.03.2011

View PostBob493, on 18 februarie 2022 - 16:53, said:

Testul de anticorpi a fost facut la aceeasi clinica unde a fost facut testul PCR? Ca daca nu, inseamna ca fie s-a infectat intentionat stiind ca va avea nevoie de acel test pozitiv, fie ca a fost o coincidenta incredibila si s-a infectat fix-fix-fix in fereastra de cateva zile cand trebuia sa o faca. Nu zic ca e imposibil. Au mai fost si unii care au castigat de doua ori premiul cel mare la loto.

Mă, nu știu unde a făcut testul de anticorpi. Dar nu prea s-a vorbit și despre acest test și toată lumea și-a dat drumul la imaginație. Speculațiile au curs valuri pentru că... e balcanic.

Cele două teste PCR atașate de asemenea ca dovezi am înțeles că au fost făcute la laboratoare diferite și asta era explicația pentru numerele de serie discordante.

Adevărul adevărat nu se va ști, nici cu dobitocii de australieni și uite visa, nu e visa, nici cu deșteptu' de Djokovic, și mereu vor plana suspiciuni.

#654
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010

View PostJayanti, on 18 februarie 2022 - 17:49, said:

Mă, nu știu unde a făcut testul de anticorpi. Dar nu prea s-a vorbit și despre acest test și toată lumea și-a dat drumul la imaginație. Speculațiile au curs valuri pentru că... e balcanic.

Cele două teste PCR atașate de asemenea ca dovezi am înțeles că au fost făcute la laboratoare diferite și asta era explicația pentru numerele de serie discordante.

Adevărul adevărat nu se va ști, nici cu dobitocii de australieni și uite visa, nu e visa, nici cu deșteptu' de Djokovic, și mereu vor plana suspiciuni.

Speculatiile au curs valuri pentru ca pana la mijlocul lui decembrie a participat la diverse turnee unde era testat si nu putea participa daca era pozitiv (evident), iar daca s-ar fi imbolnavit putin mai tarziu, nu ar fi putut sa se inscrie la turneul australian. Asadar, a existat o fereastra de cateva zile disponibila pentru imbolnavire. Sunt foarte curios care era planul lui Djokovici daca nu avea marele noroc sa se imbolnaveasca fix atunci. Spera oare sa anuleze australienii toate regulile de intrare in tara intre timp? Era mai credibil daca spunea ca i-a mancat cainele certificatul de vaccinare.

#655
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,106
  • Înscris: 05.06.2002

View PostFluk3, on 18 februarie 2022 - 17:42, said:

Pe urma ii si inteleg pe Australieni, guvernu ala de kkt si-ar fi pierdut toata credibilitatea in fata votantilor daca trebuiau sa-i faca statuie Posted Image)
niste marlani aussie astia, nu le-a placut moaca lui djoko. niste invidiosi. nu mai vorbim cu ei, sa se invete minte.

Edited by Fane, 18 February 2022 - 18:17.


#656
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,346
  • Înscris: 21.04.2014

View PostFane, on 18 februarie 2022 - 18:17, said:


nu le-a placut moaca lui djoko

Cind se enerveaza pe teren, cam seamana cu Taz the Tasmanian Devil. :lol:



#657
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 08.03.2011

View PostBob493, on 18 februarie 2022 - 18:00, said:

Asadar, a existat o fereastra de cateva zile disponibila pentru imbolnavire. Sunt foarte curios care era planul lui Djokovici daca nu avea marele noroc sa se imbolnaveasca fix atunci. Spera oare sa anuleze australienii toate regulile de intrare in tara intre timp? Era mai credibil daca spunea ca i-a mancat cainele certificatul de vaccinare.

Da, a picat infecția la fix. Super noroc. Sau "noroc". Din cauza timing-ului, plus ce s-a descoperit la fiecare pas pe parcurs, suspiciunile au tot crescut. E de înțeles. Dar au existat și foarte multe comentarii sau intervenții media, publicații care au pus gaz pe foc. Au sărit cu invective și presupuneri. Totul a escaladat din cauza contextului și cred că și din cauza personajului, cine e el.

Păi Djokovic a zis acum că era la curent cu regulile stricte de călătorie în Australia și era conștient că nu va putea să meargă anu' ăsta la turneu să-și apere titlul. Cică ar fi fost resemnat că nu poate merge. Well, nu a făcut nicio declarație în sensul ăsta la momentul respectiv, nu avea obligația, dar ar fi fost indicat, așa și-a păstrat intențiile și statutul lui și totul prea private și, apoi, s-a trezit că i-a explodat totul în față.

A spus că prin a doua săptămână a lui decembrie toți jucătorii ar fi primit de la organizatori o circulară prin care era acceptată și infecția anterioară ca excepție pentru nevaccinare. Cam târziu și, iarăși, foarte convenabil. Ar fi interesant să confirme Tiley. Deși eu înțelesesem că cronologia fusese alta... Oricum, am cam văzut contraziceri și ascuns sub preș la nivel oficial.

Deci el zice că a terminat cu ultimele turnee din an, s-a dus acasă și își făcea planuri de vacanță. Plus o mie de evenimente cu fluturi și timbre :lol:  Nu și-a făcut niciun bagaj pentru Melbourne, dar s-a infectat din întâmplare pentru că a fost contact la meciul ăla de baschet. Și nu credea că realmente s-a infectat, până nu a primit PCR pozitiv. Atunci a început să se gândească la iubita lui Australie. A primit negativul după o săptămână sau cât a fost, a ieșit din carantină și s-a dus în Spania să se antreneze. Între timp, dosarul cu documentele cerute, anonime, pe care l-a trimis la puricat în Australia, a fost acceptat de medici sau ce erau ăia, a primit excepția. Nu am clar când a aplicat pentru viză (asta mi se pare interesant și nu am găsit ceva concludent) și când i-a fost acceptată. Totul trebuie să se fi desfășurat foarte repede. Mai e o îndoială cu data limită speculată pentru trimiterea documentației, în fine, sunt și alte chestii rămase în aer.

Eu nu am fost convinsă că el chiar ar fi renunțat la Australian Open 2022... deși asta trebuia să facă, cu un mesaj arogant cum îi stă bine uneori, să transmită că nu vine dacă vaccinul e obligatoriu. Ne vedem la anu' sau la mulți ani, când coborâți din copac, lol. Sau că se simte extenuat după atâtea trofee și vrea să mai lase șansa și altcuiva. Nope, declarația lui e că își asumase alegerea și consecințele, era gata să stea acasă și doar a profitat de infecția recentă și de portița deschisă de australieni (care nu a fost așa deschisă până la urmă), și are și o atitudine împăciuitoare, o fi mindfulness-ul care l-a mai înmuiat.

#658
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

View PostFane, on 18 februarie 2022 - 18:17, said:

niste marlani aussie astia, nu le-a placut moaca lui djoko. niste invidiosi. nu mai vorbim cu ei, sa se invete minte.
Stii cum e... clasa politica nu face exceptie de la marlanie nicaieri. In tarile sarace marlania e pe bani mai putini, mai timid asa dar in tarile bogate... frate !
In rest Aussies de rand sunt niste oameni de gasca.

Dar sa vii tu ca si ministru al emigrarilor si sa invoci o lege deosebita... sau exceptie sau ce a fost... culmea ca nici motivul acestei legi nu il puteau si nu l-au putut demonstra, doar a legea le permite.

#659
DanyHiker

DanyHiker

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,192
  • Înscris: 06.07.2007

View PostJayanti, on 18 februarie 2022 - 17:49, said:


Cele două teste PCR atașate de asemenea ca dovezi am înțeles că au fost făcute la laboratoare diferite și asta era explicația pentru numerele de serie discordante
In Serbia toate laboratoarele sunt interconectate astfel incat seriile au o cronologie exacta.
Singura explicatie cat de cat plauzibila ar fi fi ca rezultatul testului sa fie introdus in sistem cu o intarziere de o saptamana

#660
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 08.03.2011
Așa era normal, nu știu dacă se face în timp real, o idee era că fiecărui laborator i se atribuie un interval de serii pentru un interval de timp în funcție de volumul de lucru.

Pare iar ceva tras de păr, dar de ce ne mai batem capul? Tot opinii și opinii vor fi, faptele le știu făptuitorii, ministerul sârb sau cine e in charge a zis că totul e absolut în ordine (surprinzător).

#661
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019
Cum se poate ca Djokovic sa fie lasat sa concureze fara nici o dovada ca acesta a fost vaccinat sau ca si-a facut vreun test covid... ?

https://www.digispor...a-dubai-1535761

Seful Dubai Tennis :

https://www.express....ps-vaccine-news

#662
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,361
  • Înscris: 21.06.2016
La camile se poate orice ce zice seful.
Te uiti cu admiratie la tari de lumea a 3a (in spirit) pentru ca astea civilizate "sint dictaturi".

#663
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 08.03.2011
Și Australia începe să se deschidă, în speranța că își vor recupera turiștii. Va mai dura până acolo.

Fiecare țară are regulile ei, nu e chiar așa de mirare.

Pot să întreb și eu dacă toți politicienii din statele astea incredibil de stricte și netotalitare, dar lumea întâi, sunt vaccinați complet? toți fotbaliștii? toți medicii și asistentele?

#664
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

View Postvrajitoruldinoz, on 22 februarie 2022 - 19:51, said:

La camile se poate orice ce zice seful.
Te uiti cu admiratie la tari de lumea a 3a (in spirit) pentru ca astea civilizate "sint dictaturi".
Pai se pare ca si la canguri se poate orice zice sefu :P

Pana la urma, nu mi se pare ca Dubai sa fie intr-o tara de lumea a 3-a...

View PostJayanti, on 22 februarie 2022 - 20:21, said:

Și Australia începe să se deschidă, în speranța că își vor recupera turiștii. Va mai dura până acolo.

Poate pana anul viitor.. ?

#665
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,145
  • Înscris: 30.08.2017
Djokovic a fost eliminat de locul 123 mondial si va pierde primul loc in clasamentul ATP.

https://sport.hotnew...der-mondial.htm

#666
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,657
  • Înscris: 08.03.2011
O, ce veste minunată, dacă ajungea în finală la turneul ăsta ATP500 și-l și câștiga, a nu știu câta oară, probabil era liniște pe topic Posted Image

Era normal să piardă locul întâi destul de curând, după ce a pierdut atâtea puncte cu ocazia AusOpen.

Niște extrase de la conf. de presă după meci, începând cu felicitări pentru Vesely:

Attached File  fdjk.jpg   197.08K   11 downloads

Declarații din ziua precedentă la un post, sport klub:

Attached File  hjooo.jpg   145.39K   9 downloads

Attached File  ojughyugfyp8i.jpg   142.41K   8 downloads

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate