Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Unde gasesc Word Viewer 2003 Serv...

Radiere masina care nu a fost inm...

Poate un motor acționa ca sa...
 La multi ani @Mike1alike!

La multi ani @danghetau!

Golf IV sau Mini Cooper R50

Cum sa trec peste prima mea relat...
 Schema amplificator Awaline - ILX...

This app can not run on pc

Caut apartament cu 3 camere Pta R...

Emisiuni pentru tineri in Romania...
 Reviste pentru tineri in Romania ...

Achizitie televizor Philips 43PUS...

Cum se numesc aceste mici parti d...

Foișor dimensiune stalpi
 

Problema pc

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
TheScumbag

TheScumbag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 21.12.2016
Buna seara...am o problema cu pc-ul..
Aseara s-a stricat sursa.
Am probat alta sursa care functioneaza pe acest pc...a pornit toate bune si frumoase.
Am montat sursa in carcasa...porneste..dar nu afiseaza nimic pe monitor..iar placa video este buna.
In plus...ventilatorul placii video cat si al procesorului au turatia crescuta.
Daca scot memoria ram se aude acel piuit.
Cand este memoria ram pusa pornesc pc-ul normal...se aude doar un bip. Dar turatia placii video tot mare e ..cat si cea a cpu.
Va rog mult ajutati-ma :((

Edited by TheScumbag, 16 January 2022 - 17:39.


#2
glassofwine

glassofwine

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 775
  • Înscris: 17.11.2011
Cred că ți s-a dus și placa de bază odată cu sursa. Încearcă să montezi componentele despre care zici că sunt bune pe o altă placă de bază compatibilă.
Dacă nu ai posibilitatea asta, cel mai simplu ar fi să-ți duci computerul la un service autorizat.

Edited by glassofwine, 16 January 2022 - 18:27.


#3
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,904
  • Înscris: 01.12.2001
De unde știi că placa video este buna?

#4
s1lviu86

s1lviu86

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 14.12.2020
Incearca...sa...nu...mai...scrii......cu..o.....mie...de...puncte....

Anyway, mai verifica inca o data ca ai bagat toti conectorii la locul lor, apoi reset de bios din jumper.

#5
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,618
  • Înscris: 27.06.2007
procesorul nu are placa video integrata?

#6
TheScumbag

TheScumbag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 21.12.2016
Sursa e de la pc-ul principal si functioneaza 100%
Am cumparat si sursa noua si am pus cablurile fara sa o prind in carcasa.
Am pornit pc-ul si a functionat. Aveam imagine
Apoi am prins sursa in pc , l-am pornit dar nu am imagine
Cu acea placa video dedicata. ( deci si aia functioneaza )
Nu am monitor sau ceva cu cablu VGA ca sa pot testa pe placa de baza :(
Daca pornesc pc-ul si-l las cam 1-2 minute apoi apas CTRL+ALT+DEL isi da restart. Si pot sa aprind acele lumini de pe tastatura.

Edited by TheScumbag, 16 January 2022 - 18:57.


#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,904
  • Înscris: 01.12.2001
Ai făcut toate astea cu cablul conectat la priza?

Știi că multe componente se pot defecta din cauza descărcărilor electrostatice?

#8
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,351
  • Înscris: 23.08.2020
Sigur ai conectat inapoi si alimentarea de la procesor?

#9
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,688
  • Înscris: 22.04.2019
Verifică conectorii. Poate unul nu e băgat complet.

#10
TheScumbag

TheScumbag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 21.12.2016
Am incercat cu alt monitor cu mufa VGA-VGA
PC-ul porneste normal si am imagine pe monitor.
Doar ca a trebuit ,, sa returnez monitorul unui prieten " si nu am avut timp sa instalez driverul placii video , deoarece nu era afisata in properties.
Probabil nu functioneaza ca nu are driverul instalat ? ( am instalat windowsul fara cablul de internet ) si probabil nu si-a instalat tot ce trebuie...
Multumesc mult pentru sfaturi.

View Postdorin_2k, on 16 ianuarie 2022 - 19:07, said:

Ai făcut toate astea cu cablul conectat la priza?

Știi că multe componente se pot defecta din cauza descărcărilor electrostatice?
Am deconectat orice sursa de curent. ��
Categoric ca stiu.
Multumesc frumos pt sfat.

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,904
  • Înscris: 01.12.2001
Fara driver tot trebuie sa ai semnal video daca placa video e ok.
Sau din BIOS sa setezi să iasă video pe placa dedicata.

#12
TheScumbag

TheScumbag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 21.12.2016

View Postdorin_2k, on 16 ianuarie 2022 - 21:31, said:

Fara driver tot trebuie sa ai semnal video daca placa video e ok.
Sau din BIOS sa setezi să iasă video pe placa dedicata.
Placa eu zic ca e ok...doar ca am pus sursa aia noua si a functionat...apoi cand am montat-o in carcasa nu a mai vrut...��
Cum setez in bios ? Sau unde mai exact?

#13
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,904
  • Înscris: 01.12.2001
Poți intra in BIOS? Ai semnal video in BIOS?

Doar zici că e ok placa. Nu știi sigur
A funcționat. In trecut.
Dar acum NU.

#14
TheScumbag

TheScumbag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 21.12.2016

View Postdorin_2k, on 17 ianuarie 2022 - 06:43, said:

Poți intra in BIOS? Ai semnal video in BIOS?

Doar zici că e ok placa. Nu știi sigur
A funcționat. In trecut.
Dar acum NU.
A functionat si dupa ce am cumparat sursa noua. Dar probabil o fi de la driver...
Ajung azi acasa si am pus pe cineva sa-mi cumpere un monitor sh cu vga.
Am testat aseara pe un monitor cu vga si aveam imagine dar pe placa integrata.
Aia dedicata nu aparea. ( si nu am apucat sa instalez driverul )
O sa-i pun un gtx 1070 si vad daca primesc imagine.

View PostTheScumbag, on 17 ianuarie 2022 - 12:26, said:


A functionat si dupa ce am cumparat sursa noua. Dar probabil o fi de la driver...
Ajung azi acasa si am pus pe cineva sa-mi cumpere un monitor sh cu vga.
Am testat aseara pe un monitor cu vga si aveam imagine dar pe placa integrata.
Aia dedicata nu aparea. ( si nu am apucat sa instalez driverul )
O sa-i pun un gtx 1070 si vad daca primesc imagine.
In bios pot intra dar cu placa integrata.( ca doar pe ea am imagine )
Este posibil sa am acel port de placa video  pe disable sau ceva de genu ?
Daca da , cum il activez ?


#15
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,904
  • Înscris: 01.12.2001
Citește mesajul #11
Ar trebui să meargă și fara driver daca e ok placa

#16
TheScumbag

TheScumbag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 21.12.2016
Am testat placa video in pc-ul meu personal si tot nu da imagine....pe acel pc pe care era functioneaza vga-ul integrat. Dar lafel , placa asta video nu o vede ca device. ( apare doar aia integrata )
Si daca vreau sa instalez gforce experience zice ca nu am o placa compatibila. ��
Concluzie : placa video s-a dus odata cu sursa aia asa din senin. Am stins pc-ul intr-o seara iar a doua zi cand porneam pc-ul se auzea un tac tac tac in sursa cand apasam pe butonul de power.

#17
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,904
  • Înscris: 01.12.2001
Acum ai înțeles mesajul meu #3?

Placa video s-a prăjit.

#18
TheScumbag

TheScumbag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 412
  • Înscris: 21.12.2016

View Postdorin_2k, on 17 ianuarie 2022 - 22:15, said:

Acum ai înțeles mesajul meu #3?

Placa video s-a prăjit.

Am inteles :))
Am comandat azi un radeon r7 350 2gb gddr5 128bit.
Va multumesc frumos. :D



Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate