![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Duminica o tura la mare in Bg?
Last Updated: Feb 25 2023 16:37, Started by
foxbat
, Jan 15 2022 13:12
·
7

Posted 30 January 2022 - 16:14

Posted 30 January 2022 - 20:18

la dus 2 minute, 3 masini (la bulgari)
la noi 4 masini,14 minute. pod nu mai zic, la ei nici 10 ron, la noi 15. drumurile super ok- am mai scos niste funingine de prin motorul statut peste iarna. natura - fabuloasa. de la ghiocei si branduse galbene pana la 10 grade si soare de vara. din pacate timpul fu scurt asa ca am mancat" din traista". |
Posted 31 January 2022 - 09:59

Daca mai "organizezi" prin martie-aprilie, poate ma bag si eu. Poate un drum mai lung (imprejurimi Veliko sau Razgrad)?
As vrea sa merg si la Gabrovo, dar cred ca acolo cam e de Weekend (plecat Sambata, intors Duminica) sau Varful Musala (ceva mai incolo de Sofia, dar ar fi ideal plecarea vineri, mers la munte sambata, si inapoi duminica). |
Posted 31 January 2022 - 10:11

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 31 January 2022 - 10:41

Daca mai "organizezi" prin martie-aprilie, poate ma bag si eu. Poate un drum mai lung (imprejurimi Veliko sau Razgrad)? As vrea sa merg si la Gabrovo, dar cred ca acolo cam e de Weekend (plecat Sambata, intors Duminica) sau Varful Musala (ceva mai incolo de Sofia, dar ar fi ideal plecarea vineri, mers la munte sambata, si inapoi duminica). pai "organizez" in sensul ca daca e soare si loc fain- ma duc! de weeeknd nu m-as intinde dincolo de Shipca( acolo merge inca ceva de 4..5 ore de mers), pentru zone mai indepartate cred ca le lipesc la vreo plecare in concediu.asta pentur munte, pentru mare e perfect si de weekend only.oricum avem pe topicul cu Bulgaria mai putin stiuta colegi care stiu mult mai multe si de la care invat(am). |
Posted 02 February 2022 - 10:07

Am gasit cateva poze din pasul Shipka, 31.12.2017, pe o mare vijelie, cu vant si ger de erau turturii la orizontala.
Ianuarie 2017, derdelusul de langa Ruse, merge si cu bicicletele. La Hija Prista. |
Posted 02 February 2022 - 20:28

next weeeked ceva mare, soare?
Asta daca Doamne ajuta, nu covitel |
Posted 03 February 2022 - 08:40

Posted 03 February 2022 - 11:02

fara Dalboka ( a devenit un gunoi turistic de masa).
Shabla, TUilenovo, KAmen Briag, daaaaaaa |
|
Posted 03 February 2022 - 12:00

În extrasezon este cu totul altceva. Încercați!
Cât despre Shabla și Kamen Briag, oh daaaaa. ![]() Edited by callatis06, 03 February 2022 - 12:01. |
Posted 03 February 2022 - 14:51

Am incercat acum 1 an.din greseala.ca ma bateau niste amici care ma stiau bulgaros.am pozele de acum 9 ani,7,5 si1.cu meniu,portii si atmosfera.100%,90,30,5.
Deci cand pleci callatis si de unde?eu vineri |
Posted 03 February 2022 - 16:30

Sâmbătă morning, din Callatis.
![]() |
Posted 04 February 2022 - 17:13

Perfect. unde se mai mananca in zona Shabla/Tuilenovo (unde e deschis acum )?
Pe cai. maine - Trekking - Ezerets - Shabla lake - pe plaja.cafea si desert spre la aqvarium |
Posted 04 February 2022 - 17:30

Eu am mai fost la Wild Duck - Дивата Патица in Ezerets. Este f mișto, părerea mea și se pare că este și deschis mâine. Pe malul mării nu cred să fie ceva deschis. Doar în Kavarna la Old bridge - Бистро Старият Мост, pe țărm este deschis sigur.
|
|
Posted 04 February 2022 - 17:37

wild duck - ok pentru fitza (sorry). am stat acolo acum cativa ani dar s-au porcit si ei ( nu mai accepta peti:( si nici macari in curte sa stam sub un umbrar cu ei la o masa (nu deranjam, vizslele legate, puiuti).
a fost jenant sa iesim 10 persoane si 4 catei dupa ce la intrare erau lapte si miere. sorry, nu ling pe unde "s-a scuipat". daca ajung spre KAvarna(deci nu mi place deloc zona, prea "construita"), multumesc, tin cont. dar sunt interesat mai mult de zona - Vama - Tuilenovo). sa tra, stima! cumva o fi deschis ala din spate de langa Shablenska tuzla, ceva cu vanatori..? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users