Duminica o tura la mare in Bg?
Last Updated: May 02 2023 07:51, Started by
foxbat
, Jan 15 2022 13:12
·
7

Posted 15 January 2022 - 13:12

Nu m am decis..cu bacul Silistra sau vama veche.niste soare si mare si niscai papa bun ,seara back .plec din Buc
|
Posted 15 January 2022 - 13:24

Eu in afara de all inclusive, nu am văzut decât sărăcie in Bulgaria. Mai bine du-te la noi. Aici ai ce sa vezi, chiar dacă e iarna la mare.
|
Posted 15 January 2022 - 14:25

Posted 15 January 2022 - 15:38

Posted 15 January 2022 - 17:24

Eu in locul tau as trage o fuga la Constanta, ceva papa bun in portul Tomis, urmata de o plimbare pe faleza la Cazino sau pe plaja la Modern, apoi un cocktail, ceva la The View si a venit deja seara.
|
Posted 15 January 2022 - 17:27

Posted 15 January 2022 - 20:09

YOUR_GOD, on 15 ianuarie 2022 - 13:24, said:
Eu in afara de all inclusive, nu am vãzut decât sãrãcie in Bulgaria. Mai bine du-te la noi. Aici ai ce sa vezi, chiar dacã e iarna la mare. E gluma anului pana acum.sa traiesti. titacodita, on 15 ianuarie 2022 - 17:24, said:
Eu in locul tau as trage o fuga la Constanta, ceva papa bun in portul Tomis, urmata de o plimbare pe faleza la Cazino sau pe plaja la Modern, apoi un cocktail, ceva la The View si a venit deja seara. Merci de sugestie.nu fac downgrade |
Posted 15 January 2022 - 22:32

foxbat, on 15 ianuarie 2022 - 20:09, said:
E gluma anului pana acum.sa traiesti. foxbat, on 15 ianuarie 2022 - 20:09, said:
Merci de sugestie.nu fac downgrade Dar sa bati atatea ore la volan, ca sa vezi castelul si un lac, cand in Romania avem zeci, na, necesita vointa. gigi_4476, on 15 ianuarie 2022 - 15:38, said:
eu sunt constănțean, dar parca e mai frumos la ei... ursamajor, on 15 ianuarie 2022 - 14:25, said:
N-ai stiut ce si unde sa cauti. ![]() |
Posted 16 January 2022 - 01:02

Romania la pensie ... Acum cand inca se poate halimos km pe tava .... GO-GO-GO pe alte meleaguri. Cel mai aproape, Bulgaristan ... ceva papa bun, ceva priveliste si ceva KM
![]() |
Posted 16 January 2022 - 10:03

As fi mers eu insa se anunta 6 grade, pe acolo bate si vantul, in plus am ceva mobila de montat
![]() Ar fi mers o plimbare cu rolele sau trotinetele prin Primirski Park si pe faleza, mai naspa ca la ora 4 se face deja frig. Insa o sa te rog sa pui ceva poze si sa-mi zici ce formalitati mai trebuiesc, la intrare in Bulgaria si intoarcere in Romania, PLF, inregistrare...? Certificat de vaccinare evident ca avem. marian.bazavan, on 16 ianuarie 2022 - 01:02, said:
Romania la pensie ... Acum cand inca se poate halimos km pe tava .... GO-GO-GO pe alte meleaguri. Cel mai aproape, Bulgaristan ... ceva papa bun, ceva priveliste si ceva KM ![]() La pensie cand nu voi mai fi legat de serviciu nimic nu ma va mai lega de Romania, asa ca in functie de marimea pensiei vreau sa ne mutam in Grecia sau in Bulgaria in sud. Mi s-a cam luat de ierile reci, vant si ploaie, acolo clima e mai blanda. YOUR_GOD, on 15 ianuarie 2022 - 13:24, said:
Eu in afara de all inclusive, nu am văzut decât sărăcie in Bulgaria. Mai bine du-te la noi. Aici ai ce sa vezi, chiar dacă e iarna la mare. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perfect adevarat, as vrea ca mai multi romani sa gandeasca la fel, ma sacrific eu si plec in Bulgaria. Edited by spooky51, 16 January 2022 - 09:57. |
|
Posted 16 January 2022 - 14:42

Eu as zice sa te muti acolo. Este un ținut pitoresc, cred ca te-ai integra.
|
Posted 16 January 2022 - 17:35

spooky51, on 16 ianuarie 2022 - 10:03, said:
As fi mers eu insa se anunta 6 grade, pe acolo bate si vantul, in plus am ceva mobila de montat ![]() Ar fi mers o plimbare cu rolele sau trotinetele prin Primirski Park si pe faleza, mai naspa ca la ora 4 se face deja frig. Insa o sa te rog sa pui ceva poze si sa-mi zici ce formalitati mai trebuiesc, la intrare in Bulgaria si intoarcere in Romania, PLF, inregistrare...? Certificat de vaccinare evident ca avem. Pentru mine e invers, in doua ore si jumatate ajung pe plaja la Varna (220 km), in patru-cinci ore la Constanta (280 km) sau Mangalia (320 km). In plus, Varna e un oras frumos, nu autentic provincial cum e Constanta. In plus, pana la Varna am in drum cetatea de la Madara sau cea de la Provadia, am Pobiti Kamani, am ce vedea. La pensie cand nu voi mai fi legat de serviciu nimic nu ma va mai lega de Romania, asa ca in functie de marimea pensiei vreau sa ne mutam in Grecia sau in Bulgaria in sud. Mi s-a cam luat de ierile reci, vant si ploaie, acolo clima e mai blanda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perfect adevarat, as vrea ca mai multi romani sa gandeasca la fel, ma sacrific eu si plec in Bulgaria. Man.cauta un duplex I m in |
Posted 16 January 2022 - 19:28

YOUR_GOD, on 16 ianuarie 2022 - 14:42, said:
Eu as zice sa te muti acolo. Este un ținut pitoresc, cred ca te-ai integra. |
Posted 16 January 2022 - 19:32

Este interesant c amuntii ajung in mare, dar gasesti mari mult mai frumoase in alte parti. Nu am vazut nimic minunat in Bulgria si am facut cateva escale prin diferite zone, plus sejururi acolo. Litorarul romanesc imi place infinit mai mult, iar preturile nu mai sunt asa bune nici la ei.
|
Posted 17 January 2022 - 15:04

|
Posted 18 January 2022 - 15:12

spooky51, on 16 ianuarie 2022 - 10:03, said:
Pentru mine e invers, in doua ore si jumatate ajung pe plaja la Varna (220 km), in patru-cinci ore la Constanta (280 km) sau Mangalia (320 km). In plus, Varna e un oras frumos, nu autentic provincial cum e Constanta. In plus, pana la Varna am in drum cetatea de la Madara sau cea de la Provadia, am Pobiti Kamani, am ce vedea. La pensie cand nu voi mai fi legat de serviciu nimic nu ma va mai lega de Romania, asa ca in functie de marimea pensiei vreau sa ne mutam in Grecia sau in Bulgaria in sud. Mi s-a cam luat de ierile reci, vant si ploaie, acolo clima e mai blanda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perfect adevarat, as vrea ca mai multi romani sa gandeasca la fel, ma sacrific eu si plec in Bulgaria. Minunat sacrificiu... Si eu ma gandesc la aceasta varianta, mai ales ca mai am 4 ani pana la pensie, cea anticipata. Dar, poate aplic o noua varianta ![]() ![]() |
Posted 30 January 2022 - 13:48

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users