![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Pretul la energie electrica - 2022 (generalitati)
Last Updated: Nov 26 2023 18:44, Started by
Adm
, Jan 13 2022 19:16
·
50

Posted 02 September 2023 - 17:39

Asta le intrece pe toate. Bine ca n-ai zis ca te deranjeaza ca intarzie facturile alea de 150-160 lei/luna. La consumul ala iti va fi la fel peste tot. Dupa plafonare vezi ce mai faci. Mi-au gresit numarul contorului, imi trimit facturi gresite si in 4 luni nu am reusit sa rezolv si nici nu cred ca voi rezolva deoarece nu raspunde nimeni la telefon iar la mailul de sesizari mi-au raspuns o singura data in 4 luni si au zis ca vor trimite pe cineva sa verifice situatia din teren ... si nu a venit nimeni in 3 luni Asadar sunt praf pilaf, sunt depasiti de numarul mare de clienti care au trecut la ei si nu pot gestiona mii de mailuri si telefoane |
Posted 21 September 2023 - 10:16

Este posibil, că în viitor prosumatorii de energie electrică să fie taxați pentru energia injectata în rețea, pentru cei care au o putere instalată mult mai mare față de cea contractată de la distribuitor (atr).
|
Posted 21 September 2023 - 10:23

Nu poti avea "putere instalată mult mai mare față de cea contractată de la distribuitor" si sa fii On grid. Puterea din ATR trebuie sa fie cel putin egala cu puterea teoretica de export. Off grid nu are nimeni ce sa iti taxeze, sper.
|
Posted 21 September 2023 - 10:34

Cei de la anre, au dat un exemplu de taxare, ai ATR 5KW și instalezi panouri 20 kW, și atunci se propune taxarea producătorului.
|
Posted 21 September 2023 - 10:41

Se pare ca un patiser a ajuns "destept" la ANRE si a inceput sa vorbeasca de de W si A. Nu poti sa bagi 20KW pe un cablu proiectat pt 5KW. Ma rog, nu fara incendiu.
|
Posted 21 September 2023 - 10:57

Burduja de la Energie, a zis că ar prefera să instaleze panouri investitori cu bani, în detrimentul persoanelor fizice.
Ilfov are cei mai mulți prosumatorii la nivel național. ![]() Edited by aris86, 21 September 2023 - 10:58. |
Posted 21 September 2023 - 12:13

Se pare ca un patiser a ajuns "destept" la ANRE si a inceput sa vorbeasca de de W si A. Nu poti sa bagi 20KW pe un cablu proiectat pt 5KW. Ma rog, nu fara incendiu. https://economie.hot...-prosumator.htm "Fenomenul fotovoltaicelor a scăpat de sub control. ANRE propune limitarea capacității pe care o poate instala un prosumator"
Ilfov are cei mai mulți prosumatorii la nivel național. ![]() Edited by andreic, 21 September 2023 - 12:13. |
Posted 21 September 2023 - 14:01

Nici nu s-a terminat bine conferința și a apărut știrea.
Referitor la taxarea prosumatorilor, există un proiect legislativ de taxare, pe circuit. Acu depinde când se va aproba. |
Posted 21 September 2023 - 14:17

Da, s-a mai discutat, e vorba de o aliniere la legislatia europeana care recomanda niste taxe pe soare practic. Sa speram ca nu se va intampla niciodata.
|
Posted 10 October 2023 - 13:12

https://economie.hot...eme-reteaua.htm
"Ne apropiem de numărul maxim de prosumatori care pot fi racordați. Deja au început probleme cu rețeaua" "Sistemul energetic românesc se apropie de numărul maxim de prosumatori care pot fi racordați în rețea. Fenomenul a luat amploare în ultima perioadă, puterea instalată a prosumatorilor a depășit 1.000 de MW și deja au apărut probleme în sistem, afirmă Bende Șandor, președintele Comisiei de industrii și servicii din Camera Deputaților." "Noua lege a prosumatorilor se discută astăzi la Senat" Edited by andreic, 10 October 2023 - 13:13. |
|
Posted 10 October 2023 - 15:39

https://economie.hot...eme-reteaua.htm "Ne apropiem de numărul maxim de prosumatori care pot fi racordați. Deja au început probleme cu rețeaua" "Sistemul energetic românesc se apropie de numărul maxim de prosumatori care pot fi racordați în rețea. Fenomenul a luat amploare în ultima perioadă, puterea instalată a prosumatorilor a depășit 1.000 de MW și deja au apărut probleme în sistem, afirmă Bende Șandor, președintele Comisiei de industrii și servicii din Camera Deputaților." "Noua lege a prosumatorilor se discută astăzi la Senat" |
Posted 10 October 2023 - 15:40

Zic sa ne dea acumulatori din banii detinatorilor de retele si nu mai injectam nimic in retea. Sa stea si ei linistiti.
|
Posted 10 October 2023 - 15:47

Scopul lor este taxarea prosumatorilor, atât, nu credea cineva că o să subvenționeze panourile fără a fi taxate, ulterior.
|
Posted 15 October 2023 - 11:01

Salut. Sufar de apnee in somn si trebuie sa dorm cu un aparat BiPap, motiv pentru care m-am dus intr o casierie Enel si am facut cerere pentru reducerea pretului pe kW de la 80 de bani la 68 de bani. Mi-au acceptat cererea, sa vedem acum daca se va si aproba. Credeam ca va fi 60 de bani, dar mi-au zis ca nu, ca va fi 68 de bani. Acum mare economie nu este, noi consumam undeva pe la 140 de kw lunar in medie, dar daca se poate mai putin, de ce nu?
Edited by nmc2006, 15 October 2023 - 11:01. |
|
Posted 05 November 2023 - 21:51

Din gresala , am comunicat un index mai mare . Daca platesc factura este vreo problema ?
|
Posted 05 November 2023 - 22:19

In nici un scenariu nu ar trebui sa fie probleme, stai linistit.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users