Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Enel / Regularizare si calcul din...

Dimensiune rost profil trecere

Se cauta femeie cu sau fara famil...
 rusa vs ruseasca

Serena Williams se retrage din te...

Este informatie publica/accesibil...

French Drain+ Turnat Alei casa
 Instalatie electrica apartament

Vremurile imperiilor

amenda ISU

Magazine macbook pro
 Fața nevazuta a vestului civ...

The Sandman (2022- )

Curatare jante aluminiu bicicleta

Plafoniera led cu backlight
 

Switch monitor input via keyboard

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
bunny

bunny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 27.10.2006
Salut,

Am urmatoarea configurare:

Monitor: IPS ASUS 23.8"
Tastatura aceasta: Logitech MX Keys Advanced
Un PC
Un Mac


Tastatura imi da posibilitatea sa folosesc ambele device-uri, dar pana fac switch-ul la monitor, dureaza un pic, meniul monitorului poate fi enervant, trebuie apasate undeva la 5-6 butoane, asta daca gasesti care e butonul de meniu de la bun inceput. Desi pare un moft, devine obositor cu timpul.


Avand in vedere caci cu ajutorul tastaturii am access la ambele device-uri (prin butoane), teoretic ar functiona sa pot face switch input monitor cumva.
Vreo sugestie cum as putea face asta?

Multumesc.

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,852
  • Înscris: 17.05.2004
Nu văd cum ai putea face switch input monitor din tastatură...

#3
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,113
  • Înscris: 06.01.2008

View Postbunny, on 13 ianuarie 2022 - 14:46, said:

Avand in vedere caci cu ajutorul tastaturii am access la ambele device-uri (prin butoane), teoretic ar functiona sa pot face switch input monitor cumva.
Vreo sugestie cum as putea face asta?
Multumesc.
Nu prea merge asa in viata reala.
Mai bine iti cumperi un switch HDMI, e vreo 60 de lei pe eMag ->https://www.emag.ro/...2/pd/DG1W1DMBM/

Edited by Hider141, 13 January 2022 - 15:16.


#4
elless

elless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 425
  • Înscris: 05.02.2007
Eu am philips si au aplicatie instalabile/dedicata, din care poti accesa meniul monitorului si exista optiune de alegere input.
Ar trebui si Asus sa aibe, ai cautat? ASUS DisplayWidget parca era. Programu deschis nonstop la pornire windows, iar cand ai nevoie de schimbare input.. dai un click si aia e.

Edited by elless, 13 January 2022 - 16:10.


#5
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,838
  • Înscris: 03.12.2014

View Postbunny, on 13 ianuarie 2022 - 14:46, said:

Avand in vedere caci cu ajutorul tastaturii am access la ambele device-uri (prin butoane), teoretic ar functiona sa pot face switch input monitor cumva.
Vreo sugestie cum as putea face asta?
monitoarele mele comută automat pe intrarea care are semnal activ.
Vezi prin meniul monitorului dacă ai această opțiune. Dacă nu, ghinion.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate