Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Cuptorul electric declanseaza sig...

Scoatere bani din SRL vs PFA

Umflatura san

Problema joc Tram Simulator
 Ue megaboom nu se mai incarca

pareri jante tabla. Kromag, Alcar...

Tractoare UTOS

Mufe și mufulețe
 HUAWEI MATEPAD 11 2021

Comanda de pe eBay de 10-20 dolar...

Piata energiei electrice

Parere Golf 6 1.4 MPI 80CP
 

Switch monitor input via keyboard

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
bunny

bunny

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 27.10.2006
Salut,

Am urmatoarea configurare:

Monitor: IPS ASUS 23.8"
Tastatura aceasta: Logitech MX Keys Advanced
Un PC
Un Mac


Tastatura imi da posibilitatea sa folosesc ambele device-uri, dar pana fac switch-ul la monitor, dureaza un pic, meniul monitorului poate fi enervant, trebuie apasate undeva la 5-6 butoane, asta daca gasesti care e butonul de meniu de la bun inceput. Desi pare un moft, devine obositor cu timpul.


Avand in vedere caci cu ajutorul tastaturii am access la ambele device-uri (prin butoane), teoretic ar functiona sa pot face switch input monitor cumva.
Vreo sugestie cum as putea face asta?

Multumesc.

#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,097
  • Înscris: 17.05.2004
Nu văd cum ai putea face switch input monitor din tastatură...

#3
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,693
  • Înscris: 06.01.2008

Vizualizare mesajbunny, pe 13 ianuarie 2022 - 14:46, a scris:

Avand in vedere caci cu ajutorul tastaturii am access la ambele device-uri (prin butoane), teoretic ar functiona sa pot face switch input monitor cumva.
Vreo sugestie cum as putea face asta?
Multumesc.
Nu prea merge asa in viata reala.
Mai bine iti cumperi un switch HDMI, e vreo 60 de lei pe eMag ->https://www.emag.ro/...2/pd/DG1W1DMBM/

Edited by Hider141, 13 January 2022 - 15:16.


#4
elless

elless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 376
  • Înscris: 05.02.2007
Eu am philips si au aplicatie instalabile/dedicata, din care poti accesa meniul monitorului si exista optiune de alegere input.
Ar trebui si Asus sa aibe, ai cautat? ASUS DisplayWidget parca era. Programu deschis nonstop la pornire windows, iar cand ai nevoie de schimbare input.. dai un click si aia e.

Edited by elless, 13 January 2022 - 16:10.


#5
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,349
  • Înscris: 03.12.2014

View Postbunny, on 13 ianuarie 2022 - 14:46, said:

Avand in vedere caci cu ajutorul tastaturii am access la ambele device-uri (prin butoane), teoretic ar functiona sa pot face switch input monitor cumva.
Vreo sugestie cum as putea face asta?
monitoarele mele comută automat pe intrarea care are semnal activ.
Vezi prin meniul monitorului dacă ai această opțiune. Dacă nu, ghinion.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate